IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Тони - то ако сичките цени бяха заслужени - нима нямаше Атерката да е на 5 кинта, а Честното игричка на половин... да не изброявам други? Излязох частично - защото реализирах печалба над очакваната от дивидентът, която ще нарастне още, ако превъртя парите през дреги хартии, които тепърва ще дръпнат. ... планирам около есента да си възстановя бройката туканка, при благоприятна ситуация и да я увелича.
    Прецаканото - аз от лятото си връткам - само Буллендчетата не знам колко пъти ги купих и продадох сгодно. А Нушенцето има по-голям талант за спекула от мене - преди година, макар и съвсем новобранче, направи добра процентна доходност на падащ пазар.
    Успех!
    Кои позиции очакваш да се покачат повече?

Коментар

• Тони - то ако сичките цени бяха заслужени - нима нямаше Атерката да е на 5 кинта, а Честното игричка на половин... да не изброявам други? Излязох частично - защото реализирах печалба над очакваната от дивидентът, която ще нарастне още, ако превъртя парите през други хартии, които тепърва ще дръпнат. ... планирам около есента да си възстановя бройката туканка, при благоприятна ситуация и да я увелича.
      Впрочем кой знае? Ако това покачване е някакъв случаен гърч, може да си купя същите акции обратно след някой ден?
      Прецаканото - аз от лятото си връткам - само Буллендчетата не знам колко пъти ги купих и продадох сгодно. А Нушенцето има по-голям талант за спекула от мене - преди година, макар и съвсем новобранче, направи добра процентна доходност на падащ пазар.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

..
        - и отчасти излязох... какво да се прави - реализирах печалба, надвишаваща със сигурност сосно дивидентът - а има време паричките да бъдат реинвестирани другаде сгодно...
        ...
        Поздравления Имп! Става вече спекулант от теб !!! Целувки на Нушенцето, ще има кеш за морето (Държа и аз по някоя изпосталяла артия тук, затова да кажем, че не е препоръка)
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Неочакваното, но твърде сосно Яхо-о-о-о днес ме поизкуши - и отчасти излязох... какво да се прави - реализирах печалба, надвишаваща със сигурност сосно дивидентът - а има време паричките да бъдат реинвестирани другаде сгодно...
          Да - това ми е стратегически важно акция, но изкушението бе голямо...
          приятелю с червен меч служещ на тъмната страна(дано не е страната на василев и пеевски) тук цена от 3 лева е напълно заслужена!

Коментар

• Неочакваното, но твърде сосно Яхо-о-о-о днес ме поизкуши - и отчасти излязох... какво да се прави - реализирах печалба, надвишаваща със сигурност сосно дивидентът - а има време паричките да бъдат реинвестирани другаде сгодно...
            Да - това ми е стратегически важно акция, но изкушението бе голямо...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Тя държавицата е една и съща
              Че то затова го няма и тук кеша - защото и в държавата няма в достатъчни количества Ако никой от вас не би купил над 2 лв, значи мажоритаря е прав - набалончваме се
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Тя държавицата е една и съща

Коментар

Ще има кеш ,държавата като вземе да се разплати
                  Ай сиктир, това с предишното или следващото правителство.....
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ще има кеш ,държавата като вземе да се разплати
                    Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Импе за да има дивидент трябва да има кеш... Като няма кеш какъв дивидент???
                    Това , като при хима... Колосална печалба, но само на хартия... После защо се търгуваше акцията на 60 ст.

В момента тук личното ми мнение е, че някой си помпа... не знам с каква цел...

Яд ме емалко, че разкеших преди време тук, защото можех да продам по-скъпо, но това не променя ситуацията с дивидента...

Коментар

• Най -вероятно ще минава голям пакет..

Коментар

• Добре е когато и мотивите са ясни. Жалко и тъжно .

Коментар

Доколкото зная, печалбица расте - не би ли било редно да земем около 19 стинки?
                          Импе за да има дивидент трябва да има кеш... Като няма кеш какъв дивидент???
                          Това , като при хима... Колосална печалба, но само на хартия... После защо се търгуваше акцията на 60 ст.

В момента тук личното ми мнение е, че някой си помпа... не знам с каква цел...

Яд ме емалко, че разкеших преди време тук, защото можех да продам по-скъпо, но това не променя ситуацията с дивидента...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            То добре се помпа тук, но за чий.. Дивидента едва ли ще бъде повее от 10 ст.
                            Доколкото зная, печалбица расте - не би ли било редно да земем около 19 стинки?

Коментар

Що Пък миналата година беше 0.17 лв.
                              Миналта година имаше кешец.... Сега няма...

Коментар

• Що Пък миналата година беше 0.17 лв.

Коментар

Working...
                                X