IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    сякаш не е лоша схемата ти
    ама не е за мен да скачам насам натам
    за мен моята схема работи добре
    няма да я пипам
    струва ми се обаче, че зедемелците вече не купуват на много високи цени големи обеми, като говоря с мои приятели, които са в този бизнес това разбирам, а и по работата ми в момента също си личи, че е така
    да видим
    но съм фен на трейдинга и ако имаш акции до общото събрание ще се видим
    аз за разлика от теб си купих още през януари май беше
    И аз тогаз последно купувах. Ще се видим, то се знай, при никакви положения няма да изляза с над 60% от началното количество акции.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Кой е рекъл, че няма да спират никога? В Атерка ще има яко яхо-о-о, докато се продава земица - до другото пролет заради евросубсидиите. После - основно ренти и повторно попълване на кошничката със земицата.
      А мойто химии не трудно - купуваш една акция, тя прави около 38% ръст (напримерно) - шиткаш 1/3 от бройките (или половината или 80% - както те кефи) - и купуваш някоя друга, дето тепръва почва да катери... и пак така. Около сборищата гледаш да имаш сосни дивидентни акции, щото с тях може или да цоцнеш добър дивидент, или да ги шитнеш богатски с дивидентът и после да си ги купиш пак ако искаш след дивидентът, но по-евтино - с разлика в цената 50% по-голяма от дивидентът... и пак си имаш същите акции, но си останал с кеш в сметката... и то повече отколкото би ти дошъл от дивидентът след 2-3 месеца, така направих миналото лято с Любовните послания и с Честното игрички... Няма сложно
      Тая година реших да структурирам портфейлът дивидентаджийската - поне 13% доходност да имам, ако чакам дивидент. Е, при настоящите ценови нива вероятната дивидентна доходност на Трейдингите ще е около 8%, а на Атерките - към 15%... отделно реализирах към 30 стинки при самата продажба на Трейдингът, щото съм пазарувал на по-ниски нива - ето философията ми.
      Дългосрочно (по-горе написах защо) ще преливам обратно - от Атерки към Трейдинги и Любовни послания... и така - но ти имам чувството че си някак акционерно моногамен и наблягаш само на 1-2 дружества.

сякаш не е лоша схемата ти
      ама не е за мен да скачам насам натам
      за мен моята схема работи добре
      няма да я пипам
      струва ми се обаче, че зедемелците вече не купуват на много високи цени големи обеми, като говоря с мои приятели, които са в този бизнес това разбирам, а и по работата ми в момента също си личи, че е така
      да видим
      но съм фен на трейдинга и ако имаш акции до общото събрание ще се видим
      аз за разлика от теб си купих още през януари май беше

Коментар

дивидентът от небето ли ще падне?
        вес пак дано да си прав в този сектор парите да не спират НИКОГА, макар, че ти никога не написа защо така си мислиш

аз твоите химии с акциите въобще не мога да ги хвана, трябва да ме научиш, че и аз да връткам нещо
        Кой е рекъл, че няма да спират никога? В Атерка ще има яко яхо-о-о, докато се продава земица - до другото пролет заради евросубсидиите. После - основно ренти и повторно попълване на кошничката със земицата.
        А мойто химии не трудно - купуваш една акция, тя прави около 38% ръст (напримерно) - шиткаш 1/3 от бройките (или половината или 80% - както те кефи) - и купуваш някоя друга, дето тепръва почва да катери... и пак така. Около сборищата гледаш да имаш сосни дивидентни акции, щото с тях може или да цоцнеш добър дивидент, или да ги шитнеш богатски с дивидентът и после да си ги купиш пак ако искаш след дивидентът, но по-евтино - с разлика в цената 50% по-голяма от дивидентът... и пак си имаш същите акции, но си останал с кеш в сметката... и то повече отколкото би ти дошъл от дивидентът след 2-3 месеца, така направих миналото лято с Любовните послания и с Честното игрички... Няма сложно
        Тая година реших да структурирам портфейлът дивидентаджийската - поне 13% доходност да имам, ако чакам дивидент. Е, при настоящите ценови нива вероятната дивидентна доходност на Трейдингите ще е около 8%, а на Атерките - към 15%... отделно реализирах към 30 стинки при самата продажба на Трейдингът, щото съм пазарувал на по-ниски нива - ето философията ми.
        Дългосрочно (по-горе написах защо) ще преливам обратно - от Атерки към Трейдинги и Любовни послания... и така - но ти имам чувството че си някак акционерно моногамен и наблягаш само на 1-2 дружества.

Коментар

Не рентата. Говорим за як дивидент сега и догодина.
          дивидентът от небето ли ще падне?
          вес пак дано да си прав в този сектор парите да не спират НИКОГА, макар, че ти никога не написа защо така си мислиш

аз твоите химии с акциите въобще не мога да ги хвана, трябва да ме научиш, че и аз да връткам нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            То и на 1,67 имаше
            Сигурно - щом сме купували от някого....

Е, аз купувах съвсем малко по-високо....

Коментар

• То и на 1,67 имаше
              Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
              Интересното е, че по тази позиция все още се намират балъци които продават. Не е препоръка нито за балъците, нито за другите трейдъри.

Коментар

Импе, като гледам колко си сигурен в Атера, чак започвам да си вярвам, че рентата ще се покачи с още 50% поне. Ама цифрите нещо друго ми говорят......
                Не рентата. Говорим за як дивидент сега и догодина.

Коментар

Мафиотче - пак изказваш неподготвен. Аз просто гепвам някаква печалба от една `артия, а с основният капитал (и с част от печалбата) купувам друга... и пак така - а накраят земама и тук-там някое сосно дивидентче. Плюс това имам няколко дългосрочни акции, които никога не разпродавам напълно. Нямам намерение да излизам от пазарът.

А повечето сухо, което зех туканка, вече отиде в Атерката. Малко скъпичко вече и там, ама още е сгодно - цената почти сигурно в един момент ще стигне тройката. Но по-голямата част от акциите туканка си ги запазих.
                  Импе, като гледам колко си сигурен в Атера, чак започвам да си вярвам, че рентата ще се покачи с още 50% поне. Ама цифрите нещо друго ми говорят......

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    Интересното е, че по тази позиция все още се намират балъци които продават. Не е препоръка нито за балъците, нито за другите трейдъри.
                    И аз смятам, че тук има мегдан за още ръст - затова и продадох немного - колкото далавера да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                      Бай & Холд стратегията има повече бъдеще отколкото минало!

Това, че Импето е зарязал тази стратегия, говори само че не е в час!

Акциите са без алтернатива за съхраненито на капитал - знам че това не изглежда състоятелно към днешна дата с поглед 5 години назад на БФБ, но световните индекси го покзват, че е така и много скоро още по силно ще защитят тази теза, скоро и на БФБ
                      Мафиотче - пак изказваш неподготвен. Аз просто гепвам някаква печалба от една `артия, а с основният капитал (и с част от печалбата) купувам друга... и пак така - а накраят земама и тук-там някое сосно дивидентче. Плюс това имам няколко дългосрочни акции, които никога не разпродавам напълно. Нямам намерение да излизам от пазарът.

А повечето сухо, което зех туканка, вече отиде в Атерката. Малко скъпичко вече и там, ама още е сгодно - цената почти сигурно в един момент ще стигне тройката. Но по-голямата част от акциите туканка си ги запазих.

Коментар

• Интересното е, че по тази позиция все още се намират балъци които продават. Не е препоръка нито за балъците, нито за другите трейдъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Стига сте се плюли Импа бе, падуани изпаднали ! На импа 10 години му трябваха докато еволюира и да хвърли тая доказано вече изгоряла стратегия бай& холд. Засрамете се и вземете пример Само така Импе! Хартиите са точно на стойност в 1% от случаите. В останалите случаи - печелят тия, които засмучат волата
                          Бай & Холд стратегията има повече бъдеще отколкото минало!

Това, че Импето е зарязал тази стратегия, говори само че не е в час!

Акциите са без алтернатива за съхраненито на капитал - знам че това не изглежда състоятелно към днешна дата с поглед 5 години назад на БФБ, но световните индекси го покзват, че е така и много скоро още по силно ще защитят тази теза, скоро и на БФБ
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Импе, аз на теб се надявах, а ти какво направи????
                            Каква стратегическа акция ти е Трейдинга, клед като вече имаш под 100 акции тук????
                            Ти направо ме разби!!! Изкарал си 100лв днес и вече вдигаш белия байрак!!!!!!
                            Сега с кого ще държим мнозинството на общото събрание, само моите акции няма да стигнат!!!!!
                            ееееее, изложи ме яката.......
                            Бе как ще имам под 100 акции - глупости - на сборището ще видиш - аз сосно преливах насам на средни нива около 1.78 Не зная какво ще сторя натам - може да си върна продаденото още до сборището, ако не - след него.

Тони - смятам, че Атерката напримерно има потенциал за още поне около 18% ръст докъм 2 седмици след сборището. Има и други, които могат да растат още - Честно игричка или Булленд. Отделно ХЕС и М+С периодически подскачат, Жабокът - в последните дни - тоже.

Прецканото - в периодът 2002-2008 точно това бе най-добрата стратегия и регистрирах чудовищни доходности. От година насам правя врътчички просто защото се налага, не че толкова ного ме кефи... но като цяло се справям добре.

Коментар

• Стига сте се плюли Импа бе, падуани изпаднали ! На импа 10 години му трябваха докато еволюира и да хвърли тая доказано вече изгоряла стратегия бай& холд. Засрамете се и вземете пример Само така Импе! Хартиите са точно на стойност в 1% от случаите. В останалите случаи - печелят тия, които засмучат волата
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Неочакваното, но твърде сосно Яхо-о-о-о днес ме поизкуши - и отчасти излязох... какво да се прави - реализирах печалба, надвишаваща със сигурност сосно дивидентът - а има време паричките да бъдат реинвестирани другаде сгодно...
                                Да - това ми е стратегически важно акция, но изкушението бе голямо...

Импе, аз на теб се надявах, а ти какво направи????
                                Каква стратегическа акция ти е Трейдинга, клед като вече имаш под 100 акции тук????
                                Ти направо ме разби!!! Изкарал си 100лв днес и вече вдигаш белия байрак!!!!!!
                                Сега с кого ще държим мнозинството на общото събрание, само моите акции няма да стигнат!!!!!
                                ееееее, изложи ме яката.......

Коментар

Working...
                                X