Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩото вий - по-новички - затуй.
Ний какви работи сме виждали на БФБ... акции на губещи череповски компании да се вървят по 3-4 Б...
Фортиссов - купи си Жабоци или: жабешки облизвации.
не мога да си счупя ръката и да купя нещо друго
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
4 лева - абе вие луди ли сте бе, къде закарахте акцията на форума, как да реинвестирам сега!!!!поздрави за Форти за добрите переспективи,които видя в акцията и усета му към нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеХахаха, същия пост щях да пусна и аз сега!
Тони, явно ни липсва опит на БФБ и не сме виждали подобни ръстове, съответно гледаме като телета. Аз махнах 30% от тук, но другите не ги давам и на 400, че не се знае до къде ще я докарат......
Ний какви работи сме виждали на БФБ... акции на губещи череповски компании да се вървят по 3-4 Б...
Фортиссов - купи си Жабоци или: жабешки облизвации.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекакво ще купуваш сега?Last edited by 15%; 14.02.2014, 21:49.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеХахаха, същия пост щях да пусна и аз сега!
Тони, явно ни липсва опит на БФБ и не сме виждали подобни ръстове, съответно гледаме като телета. Аз махнах 30% от тук, но другите не ги давам и на 400, че не се знае до къде ще я докарат......
Коментар
-
Last edited by tony1975; 14.02.2014, 20:22.
Коментар
-
4 лева - абе вие луди ли сте бе, къде закарахте акцията на форума, как да реинвестирам сега!!!!
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
4 лева - абе вие луди ли сте бе, къде закарахте акцията на форума, как да реинвестирам сега!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНяма нещо което да се е качило и после да не паднало. Както и обратното.
Винаги е така. Въпрос на време.
Така е. Стойностна е. Но повече от отразена е премията в цената.
И Кола е стойностна, ма да не съм луд да я купя на нейната цена.
Влюбването в хартии е по опасно и от тютюнопушенето. Не се препоръчва. Умната.
Коментар
Коментар