Страхотна презентация на оса - браво!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...
От друга страна - аз от Жабоците съм изцоцал толкова дивиденти от Шеста година насам, спрямо парите, които съм дал за книжата, че иронизмът ти е неуместен. В моментът, ако човекът иска да инвестира дивидентаджийски, няма друга наистина силна хартия, освен Жабокът (акции и облизвации) и Атерата.
Трейдингът идеята беше друга - дългосрочен растеж - и с право, както се оказа - съм заложил на: пазарувах на 1.8 горе-долу, а сега - ето де сме.
....
Жабока си е дивидентска позиция, няма спор. Атерата не ми харесва в последно време, а трейдинга наистина не дава дивидент като жабоците, но пък расте като акцияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Както всяка година ОС протичат изключително интересно.
Предполагам всички на събранието разбраха какво се прави в компанията, какви са целите и възможностите да се постигнат. Цифрите всеки може сам да си ги представи - приходи, печалба, цена на акциите.
Компанията блести сред останалите добри компании.
Въобще не мисля за алтернативи, отново ще си купя тук акции, а и тук съм съдружник не акционерLast edited by fortiss; 21.06.2014, 08:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеОсобенно в близките 2-3 години :-)
Най-доброто предстои
нямам нищо против да излезеш прав!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТрейдингът е супер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-доброто предстои
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
дай малко повече инфо когато имаш възможност...(иначе и аз съм доволен двете акции-Атерата и Трейдинга,които заемат повече от 85% от портфейла ми почти не мръднаха)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТрейдингът е супер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
дай малко повече инфо когато имаш възможност...(иначе и аз съм доволен двете акции-Атерата и Трейдинга,които заемат повече от 85% от портфейла ми почти не мръднаха)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениесигурно спите сладко сладно, но ние тръгваме след малко
цяла нощ валя, дано пътят да е проходим
ще се видим след няколко часа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеFortiss, пощата ти е препълнена и не можеш да получаваш нови съобщения :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеУтре направо в залата за събранието на Софарма. Там е срещата на групата.
Измих колата, тя пак се изцапа в моя разкопан град, но това не пречи да пристигна. Този път "чужденците" ще сме от три места
Fortiss, пощата ти е препълнена и не можеш да получаваш нови съобщения :-)
Коментар
Коментар