Доброто представяне е нормална ситуация за Софарма трейдинг !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИли аз още малко акции отгоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЕх ако имаше повече такива компании на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНаздраве за резултатите. Пак оперативка.
Аз нямам тук, ама жената работи редовно със сфтрд, не само де...
Само не ми е ясно защо мажо продава толкова ниско...
Коментар
-
„Софарма Трейдинг“ АД отчете приходи възлизащи на 52 326 хил. лв. през октомври 2014 г., които са най-високите постигани от компанията през последните седем месеца.
Постигнатите от Софарма Трейдинг продажби бележат 12% ръст спрямо същия период на предходната година. Печалбата преди данъци, която компанията отчита през октомври е 1 049 хил. лв.
Акумулираните приходи на компанията за десетмесечието достигат 479 870 хил. лв., което е с 16% повече спрямо реализираните 415 456 хил. лв. за същия период на 2013 г. За периода януари-декември акумулираната печалба преди данъци на „Софарма Трейдинг“ АД достига 11 004 хил. лв. или с 19% повече спрямо реализирания финаnсов резултат от 9 226 хил. лв. за същия период на предходната година.
Супер - айде и една 6-тица да си пожелаем от Дядо КоледаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПак ще започне, не се безпокой. Чичо Оги ги разбира нещата и знае какво прави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТърсенето май намаля
Коментар
Коментар