Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Благодаря на всички за поздравленията !!!
Не случайно те са в темата на Софарма трейдинг !!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=W61iVEIDO_Y
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЧестит празник и от мен - само здраве и настроение на теб и цялото ти семейство за празника, а другото - акциите - ще си ги купиш - наздраве
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХайде и тук да кажа Честит Рожден ден, на Фортис! Да ни е жив и здрав - днес миноритар, скоро мажоритар
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧ.Р.Д.Ако не мажоритар на майката , то поне на трейдинга
не, не, не, по-добре така - както досега
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХайде и тук да кажа Честит Рожден ден, на Фортис! Да ни е жив и здрав - днес миноритар, скоро мажоритар
приемам в офиса цяла година, така, че днес поздравленията - черпенето през годината може, за да има място за всеки
Софарма трейдинг си има отличен мажоритар, ние всички /вкл. и аз/ на него се надяваме !!! Ако остане мен да чакате - охооооооо !!!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗа мен е важна възможността всяка година с дивидента да купувам нови акции. Високи - ниски цени - купувам ежегодно.
Определено не мога да излъжа пазара, а и не се старая - да продавам на връх и купувам на дъно - това не е за мен.
Софарма трейдинг дава възможност за доходи от дивиденти от една бързо развиваща се компания !!!
Обстановката на БФБ през 2015г ще го покаже още веднъж !!!
Няма нищо по-хубаво от по-ниските цени !!!!!!
Коментар
� -
За мен е важна възможността всяка година с дивидента да купувам нови акции. Високи - ниски цени - купувам ежегодно.
Определено не мога да излъжа пазара, а и не се старая - да продавам на връх и купувам на дъно - това не е за мен.
Софарма трейдинг дава възможност за доходи от дивиденти от една бързо развиваща се компания !!!
Обстановката на БФБ през 2015г ще го покаже още веднъж !!!
Няма нищо по-хубаво от по-ниските цени !!!!!!
Коментар
�
Коментар