Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДнес ходих до новата аптека в квартала Sopharmacy в София.
Впечатлен съм много приятно! Цените са определено по-ниски от останалите изключвам разбира се Марешки.
Обслужването е на супер високо ниво без значение дали е за лекарства или козметики или хранителни добавки, или хомеопатия. Има и кът за евентуален преглед с диван и диспенсър за топла и студен вода, който има нужда от здравна консултация. Мисля че вдигнаха много нивото с тази аптека и дано се появяват още много такива!
Който е наблизо, може да се увери.
[ATTACH]5905[/ATTACH]
ще обсъдим на ОС, ще те чакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБъди жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБъди жив и здрав!
(совите не са това което са,. но никой не казва за продължението)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе ми е тежко, защо да ми е тежко, само 4к постове, а ти си вече заслужил с над 6к - тежко ли ти е ? Едва ли. Имам чичови акци, имало съм и фарма, (и сега имам) имало съм и севто, имало съм и друго, което не ти казах кое е и май се схвана от това, и мога да иронизирам както си искам, (имам все още чичови картони) оня с маската на дарт вейдър не виждам какво общо имам с него, абстрахирам се от раболепието към чичката и се чудя верно ли може да го има и това, но да - явно го има. Нямам никаква нужда да се хваля, а ти се хвали на воля. Форума е ваш ,както се казва. Предстоят много възгласи от типа: Браво на мениджмънта, браво на отчета и т.н.
Лично на мен най- ми липсва чешмата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесигурно ти е тежко при над 4К поста а над 50% от тях НИКОЙ не ти отговаря?
Отиваме при един успял и достоен за уважение българин - ама в казана на БГ нали все се дърпат надолу(демек иронизират). Чета ти ироничните глупости и после и личните ти писма с които пък ми казваш че си акционер и ти се чудя на акъла!
Ония с маската на Дарт Вейдър, като го видя и просто прескачам и не чета цялото повръщано което е изписал и май и ти отиваш в тази категория
Желая ти успех и намери с какво ТИ да се похвалиш, а нетърси на кого да се надсмееш!
Билета утре ще купя и след 10:00 съм на кафето до "подмокрените" стълби. Който иска да заповяда за по кафе Б.Греъм и г-жа Вячева са поканени по подразбиране!!!
Лично на мен най- ми липсва чешмата ...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМиналата година даваха шапки. Тази година ще има ли ? Искам шапка с автограф под козирката
Отиваме при един успял и достоен за уважение българин - ама в казана на БГ нали все се дърпат надолу(демек иронизират). Чета ти ироничните глупости и после и личните ти писма с които пък ми казваш че си акционер и ти се чудя на акъла!
Ония с маската на Дарт Вейдър, като го видя и просто прескачам и не чета цялото повръщано което е изписал и май и ти отиваш в тази категория
Желая ти успех и намери с какво ТИ да се похвалиш, а нетърси на кого да се надсмееш!
Билета утре ще купя и след 10:00 съм на кафето до "подмокрените" стълби. Който иска да заповяда за по кафе Б.Греъм и г-жа Вячева са поканени по подразбиране!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТочно така Форти, подгрявай с музика за настроениеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДнес ходих до новата аптека в квартала Sopharmacy в София.
Впечатлен съм много приятно! Цените са определено по-ниски от останалите изключвам разбира се Марешки.
Обслужването е на супер високо ниво без значение дали е за лекарства или козметики или хранителни добавки, или хомеопатия. Има и кът за евентуален преглед с диван и диспенсър за топла и студен вода, който има нужда от здравна консултация. Мисля че вдигнаха много нивото с тази аптека и дано се появяват още много такива!
[ATTACH]5905[/ATTACH]
Коментар
-
Sopharmacy
Днес ходих до новата аптека в квартала Sopharmacy в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеИзвинявайте, ама не ви ли се повръща вече от тази акция
Последното с тези нови аптеки, които искат да ги направят да изглеждат като дрогерии, с нам какви си подредби? Да направим пазаруването в аптека като пазаруване в Лидл или Мол - смешно е много - да стимулираме един вид хората да купуват лекарства от начина по-който са подредени ампулите
Много смешно и жалко
Там не се продават само лекарства и ампули. Хич не е смешно, на запад от години има такива дрогерии, а тук от съвсем скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
Коментар