If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е ако имаше броя на акциите на фортис при Софикс 2000 ще ги дадеш
и аз това си мисля за Софикс 2000
ама като се познавам - едва ли ще се случи, чак толкова да ми се скъса сърцето, хич не ог вярвам
има и други изкушения - пак трейдинг, а????
с тези коли си чеша крастата като няма какво да правя
преди да взема фиата имах вартбург, карах го до последно - издъхна в ръцете ми
ама си избирах друга кола поне 5 години преди това събитие
сега пак избирам от години
Приеми фактите по-добре, емоциите са безполезни.
И тук и при Атера, хората свиканаха на ръстове, но вече ги няма..много и пари се инвестираха, така, че си пазете емоциите когато почне "излизането", а по добре да не се мъчите
Форти, като можоретка и по тази позиция се мъчи да прави настроение като пуска снимки на лъскави коли Доста тъпо, като се има предвид, че и тук акцията след стабилни ръстове от над 300% вече над 12 месеца е в рейдж, очевидно доста скъпа, и без потенциал за ръст, сътоветно тези дето са се инвестирали тук ще трябва да разкешат, щото тук на тези нива е безсмислено да се виси, да не кажа очевидно очертаващо се губещо. Над 2 кинта е балон тук.
Форти, като можоретка и по тази позиция се мъчи да прави настроение като пуска снимки на лъскави коли Доста тъпо, като се има предвид, че и тук акцията след стабилни ръстове от над 300% вече над 12 месеца е в рейдж, очевидно доста скъпа, и без потенциал за ръст, сътоветно тези дето са се инвестирали тук ще трябва да разкешат, щото тук на тези нива е безсмислено да се виси, да не кажа очевидно очертаващо се губещо. Над 2 кинта е балон тук.
Коментар