If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евала, върна ми вярата в българския мъж, само да не са следните варианти:
съпруга +2 щерки
съпруга, щерка, майка
съпруга, майка, тъща
......................
варианти много
внимавай, да не чете някой от вариантите
да, сигурно е така, ти си спеца
на мен настоящия дивидент ми стига за всичко - включително три любовници
повече от това - здраве !!!!!!!!!!!!!
рентата ми - нея мога да ти я подарявам всяка година, стига да си млада и хубава жена
рентата ми - нея мога да ти я подарявам всяка година, стига да си млада и хубава жена
Деведента обяснява всичко - това имах предвид)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Kaк няма да е свито!?!?!, Свито не, ами даже сгънато на две, като цената е леко в облаците.))) Въпреки това имаш десетки хиляди кадастрони, а с какво сърце биха взели тези които тепърва им се приисква да вземат!??! (примерно новодошли играчори )- Сгурно и на тях им е още по-свито сърцето, да го кажем, че направо може да им идва да се откажат))))
Още един повод, който подсказва че сме леко с "балонерата" ))))
А сега извън шегата Форти - тук според мен вече свърши безумния ръст, на който си се радвал от 2 лв нон-стоп растеж - хопа-троп до 5 лв (Щрак с пръстите от едното нищо, както е приказакта)). Не може вече с този наклон да е чарта!!!))) Оттук насетне да се радваме на ръст с цената на дЕвЕдента )))))
Kaк няма да е свито!?!?!, Свито не, ами даже сгънато на две, като цената е леко в облаците.))) Въпреки това имаш десетки хиляди кадастрони, а с какво сърце биха взели тези които тепърва им се приисква да вземат!??! (примерно новодошли играчори )- Сгурно и на тях им е още по-свито сърцето, да го кажем, че направо може да им идва да се откажат))))
Още един повод, който подсказва че сме леко с "балонерата" ))))
А сега извън шегата Форти - тук според мен вече свърши безумния ръст, на който си се радвахме от 1,50 лв нон-стоп растеж - хопа-троп до 5 лв (Щрак с пръстите от едното нищо, както е приказката)). Дали може с този наклон да е чарта???!!!) Не може - е верния отговор))) Оттук насетне да се радваме на ръст с цената на дЕвЕдента )))))
Коментар