If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спомням си, че преди са се хвалели че имат около 100 аптеки. Мисля че всички опериращи под марката Санита са техни. Може да има и други. Проблема с веригите аптеки в България е че не са обединени под една шапка и трудно се проследява собствеността. Санита Франчайзинг със сигурност е тяхна - собственост е на Калиман, Елфарма, Телекомплект, Донев Инвестмънт и офшорката Телсо (все фирми свързани с Донев, Стоев и Борисов).
Да , за "Санита" забравих, а и бяха първата верига, тя е свързана !
Не знам във Варна да има верига (но не изключвам) собственост или свързана с О. Донев , но съм на 90% за придобиване на такава точно тук!
Имаме най модерната нова база за дистрибуция, но аптеки все още нямаме !
Спомням си, че преди са се хвалели че имат около 100 аптеки. Мисля че всички опериращи под марката Санита са техни. Може да има и други. Проблема с веригите аптеки в България е че не са обединени под една шапка и трудно се проследява собствеността. Санита Франчайзинг със сигурност е тяхна - собственост е на Калиман, Елфарма, Телекомплект, Донев Инвестмънт и офшорката Телсо (все фирми свързани с Донев, Стоев и Борисов).
Не знам във Варна да има верига (но не изключвам) собственост или свързана с О. Донев , но съм на 90% за придобиване на такава точно тук!
Имаме най модерната нова база за дистрибуция, но аптеки все още нямаме !
Чичо, увеличение на капитала изисква време, а може би се и бърза. Освен това забележи лихвите, на които са договорени заемите. Мисля, че добре са си направили сметката. Една нова емисия освен, че отнема време има и много разходи, а и защо да се разводнява капитала
Прав си Здравко. Може би наистина времето е основната причина, макар че който от вас си е имал вземане-даване с банки много добре знае, че преговорите, подготовката на документация, обезпеченията и пр. за тези кредити също изисква време (а предвид размера, говорим за месеци) и пари. Така, че най-вероятно още в края на миналата година е било взето решение да се върви по този път, а не по другия.
Някой знае ли Софарма Трейдинг кои точно аптеки ще купува за 16 млн.лв.? Да не са онези аптеки, собственост на мажоритаря на Софарма? Ако някой има инфо да сподели. Да не се окаже накрая, че Софарма Трейдинг купува аптеки на балонни цени (припомням си покупката на Вета Фарма на цена от 4-5 пъти P/S и нетна загуба за 2015 г.)
А въпросът, който повдига колегата ВВ50 също е много интересен... Предполагам, че има кой да го зададе на ИОСА.
Утре сменям всички накладки на колата. Ако не се оправи проблема със спирачките - сменям и спирачната помпа.
И мисля, че съм готов за ЕС !!!!
Който е от София поне няма да прави догеми подготовки на автомобила си !!!
кой ще присъства на ОС ???
Не ти ли омръзна от ремонти по тоя италиански шрот бе човек !!!
Вземи смени колата и рахатясай дор де си млад, че виж ме мене - изпътувал съм си километрите и вече нийде не ми се мърда !!!
Действай !
Утре сменям всички накладки на колата. Ако не се оправи проблема със спирачките - сменям и спирачната помпа.
И мисля, че съм готов за ЕС !!!!
Който е от София поне няма да прави догеми подготовки на автомобила си !!!
кой ще присъства на ОС ???
Защо ще теглят банкови заеми и то така шоково? Не е ли по-добре първо да се направи едно увеличение на капитала, както направиха "Спиди", които освен това привлякоха стратегически инвеститор в лицето на DPD, пък после да се мисли за заем? Или при Донев не се е появил такъв инвеститор? Или не желае да "разводнява" дела си, или просто няма достатъчно свободни пари?
Чичо, увеличение на капитала изисква време, а може би се и бърза. Освен това забележи лихвите, на които са договорени заемите. Мисля, че добре са си направили сметката. Една нова емисия освен, че отнема време има и много разходи, а и защо да се разводнява капитала
Коментар