IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Сърбия развитието как е

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=wzxH6kMLvAs

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Не, при консолидацията оборотите между свързаните лица, тоест от "дистрибутора" към "аптеката" се изключва и в оборота влиза само този към външни лица, което ще доведе до ръст на брутния марж, да се надяваме и на нетния. При положение, че дружествата, които се купуват са на печалба преди покупката и аз съм оптимист, че в допълнение на синергията между тях и майката, печалбата им ще се увеличи.
        Благодаря за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Е ако го отчитат два пъти това би вдигнало оборота, но би свалило маржа на печалбата, така че чисто счетоводно си има плюсове и минуси. Хубавото е че се очаква вдигане на оборота от аптеките, но е хубаво също така и те да са на печалба, за да могат да се изплащат заемите. Аз лично оставам оптимист, и смятам че компанията върви по правилен път. Остава да видим дали съм прав...
          Не, при консолидацията оборотите между свързаните лица, тоест от "дистрибутора" към "аптеката" се изключва и в оборота влиза само този към външни лица, което ще доведе до ръст на брутния марж, да се надяваме и на нетния. При положение, че дружествата, които се купуват са на печалба преди покупката и аз съм оптимист, че в допълнение на синергията между тях и майката, печалбата им ще се увеличи.

Коментар

• както каза г-н Димитров - по цялата верига, нали това беше целта при старта на аптечния бизнес

Коментар

И тези 40 милки влизат "двойно" така да се каже, защото в тях влизат и надценката на "дистрибутора" и надценката на "аптеката"
              Е ако го отчитат два пъти това би вдигнало оборота, но би свалило маржа на печалбата, така че чисто счетоводно си има плюсове и минуси. Хубавото е че се очаква вдигане на оборота от аптеките, но е хубаво също така и те да са на печалба, за да могат да се изплащат заемите. Аз лично оставам оптимист, и смятам че компанията върви по правилен път. Остава да видим дали съм прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                само да вмъкна нещо важно - новата придобивка - аптеките, които закупуваме са напълно нови продажби за Трейдинга - до момента са се зареждали от друг доставчик значи за 2017г продажбите ще са с поне +40 мил лева добре е !!!!! и започваме да дистрибутираме Amgen за региона чакаме и други подобни удари не бързайте да правите цената 10 лева, още не съм купил достатъчно
                И тези 40 милки влизат "двойно" така да се каже, защото в тях влизат и надценката на "дистрибутора" и надценката на "аптеката"

Коментар

• само да вмъкна нещо важно - новата придобивка - аптеките, които закупуваме са напълно нови продажби за Трейдинга - до момента са се зареждали от друг доставчик значи за 2017г продажбите ще са с поне +40 мил лева добре е !!!!! и започваме да дистрибутираме Amgen за региона чакаме и други подобни удари не бързайте да правите цената 10 лева, още не съм купил достатъчно

Коментар

• е какво, няма недоволни - НАЛИ ?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                      В протокола гледам, че Импето е гласувал с 1111 акции
                      да ве, ама колко му се караха!!! мен видя ли ме - бях мощно зад него

Коментар

• Тъкмо влизам у нас. Много съм доволен от срещите !!!!! сядам да работя, ще пиша после

Коментар

• В протокола гледам, че Импето е гласувал с 1111 акции
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

аз от 3-4год. ходя и все са ми интересни
                            Дайте повече инфо, за тези които не сме били. Или е някаква тайна

Коментар

Нека някой наистина присъствал да разкаже подробности И аз не присъствах, просто ми разказа човек който е бил там Да не препредавам, разбрах, че и двете събрания са били доста интересни
                              аз от 3-4год. ходя и все са ми интересни

Коментар

• Нека някой наистина присъствал да разкаже подробности И аз не присъствах, просто ми разказа човек който е бил там Да не препредавам, разбрах, че и двете събрания са били доста интересни

Коментар

Working...
                                X