Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Имаш предвид ,че първата аптека прави оборот 0,5 млн.лв на година, а не на месец ,щото при 9,6 млн.лв за всичките 14 аптеки за 2016г.,не се връзват сметките.
те са 19бр всъщност и за 2016г обкия им обороте 40 мил
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Г-н Димитров разясни за Сърбия каквото е възможно да се каже. Вече продаваме там лекарства като имаме спечелени и две пулбични поръчки. Събранието беше във връзка с кредити за придобиване в Сърбия и по това се работи - чакаме новини.
Първата ни атпека вече прави приходи от 0.5 мил лв на месец, което е много над среднот за пазара.
Каза, че аптеките, кото ще купуваме са с много добри финансови параметри и покупката - доста над средното за пазара си заслужава, т.е. отчетаме го като успех.
След като видях продажбите за март си мисля, че вече зареждаме аптеките, които ще купуваме и това веднага се отразява.
Тези новите аптеки до сега не са работили с терйдинга и това за нас сега е ръст на приходите от дистрибуция на едро - с около 40 мил на година.
В разговор с него стана въпрос за единия милиард - традиционния ми въпрос. Той беше проверил, че преди две години май, в една презентация е споменал това число и то е на дневен ред.
Какво друго???
Стягам се за ОС на 02.06.2017 година !!!
тази сутрин закарах колата без съединител до сервиза, вчера се скъса гайката, която опъва въжето на съединителя и педала потъна
ще я оправя, няма как !!!!!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=2xy32i
скромно съм си харесал това, но само харесал !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНе, в никакъв случай! Карай си старата бричка и си стискай паричките! На някои хора дори и на ум не им идва че скъперничеството си е заболяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
да ангажирам тази ли?
Коментар
-
Не, в никакъв случай! Карай си старата бричка и си стискай паричките! На някои хора дори и на ум не им идва че скъперничеството си е заболяване.Last edited by Бик в атака; 27.04.2017, 09:19.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеФортис, мисля че заслужаваш да се почерпиш с едно такова като чукнем 10ката, което като гледам как се развива дружеството най-вероятно ще е скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Както споменах по-долу. не присъствах на събранито. Разказаха ми какво се е случило, но не искам да споделям, да не стане развален телефон. Нека друг, който лично е присъствалда сподели.
Първата ни атпека вече прави приходи от 0.5 мил лв на месец, което е много над среднот за пазара.
Каза, че аптеките, кото ще купуваме са с много добри финансови параметри и покупката - доста над средното за пазара си заслужава, т.е. отчетаме го като успех.
След като видях продажбите за март си мисля, че вече зареждаме аптеките, които ще купуваме и това веднага се отразява.
Тези новите аптеки до сега не са работили с терйдинга и това за нас сега е ръст на приходите от дистрибуция на едро - с около 40 мил на година.
В разговор с него стана въпрос за единия милиард - традиционния ми въпрос. Той беше проверил, че преди две години май, в една презентация е споменал това число и то е на дневен ред.
Какво друго???
Стягам се за ОС на 02.06.2017 година !!!
тази сутрин закарах колата без съединител до сервиза, вчера се скъса гайката, която опъва въжето на съединителя и педала потъна
ще я оправя, няма как !!!!!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=2xy32i
скромно съм си харесал това, но само харесал !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКазаха ли за Сърбия нещо на срещата, там как се развиват нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Нещо да кажете?
Коментар
-
"Софарма трейдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти17:44
За пореден път Софарма Трейдинг АД доказа успешността на своята стратегия за разрастване на бизнеса, като приключва първото тримесечие на 2017 г., отчитайки увеличение, както на приходите от продажба на стока така и на печалбата преди данъци спрямо предишната година.
Така, за периода януари-март компанията реализира продажби на стока на стойност 164 591 хил. лв., което представлява ръст от 8% спрямо същия период на 2016 г. Софарма Трейдинг отчита и увеличение от 7% в акумулираната печалба преди данъци, която достига 4 811 хил. лв.
Само през отчетния период на третия месец приходите на Софарма Трейдинг са нараснали с 13% до 57 215 хил. лв. спрямо 50 842 хил. лв., реализирани през предходната година. Постигнатото ниво на печалбата преди данъци през март нараства с 22% до 1 714 хил. лв. в сравнение на 1 403 хил. лв. за същия период на 2016 "
Нещо да кажете?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар