Aз си чакам на 7,50 лв. Вдясно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
https://m.facebook.com/story.php?sto...58924017571036.
Имаме още една аптека в Елин ПелинLast edited by dici; 15.06.2017, 15:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от multi Разгледай мнениеКакво стана на ОСА-то. Дивидентът последно колко е?
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 02-06-2017 г. в София-1756. На ОСА е гласуван дивидент за 2016 г. в общ размер на 9871502.70 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.30 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.285 (само за акционери физчески лица) лв.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Имаше: задеден от тебе. Алчен си кат` тако`а - начи.
Чакай - малко по малко - първо 1 МБ, после 1.5 МБ. Не може отведнъж - и на нашият пазар това няма как да стане.
интригата около единия милиард вече не е интрига, а близко постижения
друго е като плановете са до 2022г - за 1.5 милиарда пиша......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа това ОС въпросът за единия милиард не беше задаван, защото на него се отговори още в началото - 2018 - 2020 година и като се постигне печалбата ще е 20 мил. Имаше въпрос за 1,5 милиарда !!!!
Чакай - малко по малко - първо 1 МБ, после 1.5 МБ. Не може отведнъж - и на нашият пазар това няма как да стане.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПреди малко напълних резервоара до горе !!!!
Днес ще измия колата !!!
Утре в 4ч и 50мин паля !!!!!!!!!!
Ще ми е пирятно да се видя с всички колеги на срещите през деня !!!!!!!!!!!!!!
Теб съм те признал, балонизира ли се една акция, ти си там и пишеш сладко, сладкоСигурно си и платен
Тук вече е гранде балонерата на БФБ, по 2 от 2007 г.
Тук вече не се купува, а само рециклират балонни акции по пример от ЕТФа.Bulls on BSE
Коментар
-
То хубаво сте най, ама днес няма сделки с тая акцияLast edited by Бик в атака; 31.05.2017, 19:02.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар