Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
То и Цветан Василев бе голям победител като банкер на годината, ама сетне какво стана с КТБ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеГолемите победители в най-престижния конкурс за бизнеса „Мистър и Мисис Икономика” 2017 са Димитър Димитров, изпълнителен директор и член на Борда на директорите на „Софарма Трейдинг” АД и Елина Друмева, управител и съсобственик на „Абритес” ООД.
http://www.economic.bg/bg/news/9/dim...mika-2017.html
Коментар
-
Големите победители в най-престижния конкурс за бизнеса „Мистър и Мисис Икономика” 2017 са Димитър Димитров, изпълнителен директор и член на Борда на директорите на „Софарма Трейдинг” АД и Елина Друмева, управител и съсобственик на „Абритес” ООД.
http://www.economic.bg/bg/news/9/dim...mika-2017.htmlLast edited by dici; 30.11.2017, 23:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеСофарма трейдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета14:19
Софарма Трейдинг АД приключи октомври, 2017 като приходите на компанията достигнаха най-високата си стойност, реализирана до този момент. Нараствайки с 9% те възлизат на 59 213 хил. лв., спрямо отчетените 54 393 хил. лв. през миналата година. За същия период печалбата преди данъци на компанията достига 1 362 хил. лв.
Акумулираните приходи на Софарма Трейдинг АД също продължават да бележат ръст, като за периода януари-октомври се увеличават с 9% до 545 099 хил. лв. От своя страна печалбата преди данъци за десетте месеца нараства до 12 717 хил. лв.
Коментар
-
Софарма трейдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета14:19
Софарма Трейдинг АД приключи октомври, 2017 като приходите на компанията достигнаха най-високата си стойност, реализирана до този момент. Нараствайки с 9% те възлизат на 59 213 хил. лв., спрямо отчетените 54 393 хил. лв. през миналата година. За същия период печалбата преди данъци на компанията достига 1 362 хил. лв.
Акумулираните приходи на Софарма Трейдинг АД също продължават да бележат ръст, като за периода януари-октомври се увеличават с 9% до 545 099 хил. лв. От своя страна печалбата преди данъци за десетте месеца нараства до 12 717 хил. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBearИмамНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Благодаря за пиарите , макар че нещо, което е 200 - 500 пъти по - голямо по приходи дали е пиар?
Тези компании по-скоро трябва да се погледнат преди 25 - 30 години как са били. Ако някой може да изрови за тях какви им били данните, когато са били примерно под половин милиард приходи би било интересно. Един прост бектест от портфолио от четирите направено 1985 година показва CAGR 12.83%. Другото което изрових за тях е че приходите и EBITDA им се увеличават средно с почти 10 % в последните десет години - нещо което и Трейдинга прави...
Излиза че може Трейдинга да се държи още 20-30 години ;-)
ИмамМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuti Разгледай мнениеНикак не мога разбера телешкия възторг и ентусиазъм тук.След като е тройно по-скъпо от пиърите, например mck, cah, abc, cvs. Moже би топ балона на бфб. Това че щели тройно да увеличават продажбите и печалбите е за наивници. Дори и да стане (колкото и невероятно да е) пак цената не трябва да мърда дотогава за да влязат в крак с горните.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никак не мога разбера телешкия възторг и ентусиазъм тук.След като е тройно по-скъпо от пиърите, например mck, cah, abc, cvs. Moже би топ балона на бфб. Това че щели тройно да увеличават продажбите и печалбите е за наивници. Дори и да стане (колкото и невероятно да е) пак цената не трябва да мърда дотогава за да влязат в крак с горните.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХем искате да се разраства с бързи темпове, хем и да увеличава дивидентите .... не може и кура в гъза и душата в рая ... Не бъдете алчниКакво повече искате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХем искате да се разраства с бързи темпове, хем и да увеличава дивидентите .... не може и кура в гъза и душата в рая ... Не бъдете алчниКакво повече искате?
Алчност до последна капка кръв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
По-важно е дали ще увеличат дивидента...
Четох, че дивидента щял да остава по 30 ст., въпреки очакваните удвоявания и утроявания на печалбите, което не ми звучи добре...
Естествено само четох това, не съм го чул лично и не знам дали наистина е така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
По-важно е дали ще увеличат дивидента...
Четох, че дивидента щял да остава по 30 ст., въпреки очакваните удвоявания и утроявания на печалбите, което не ми звучи добре...
Естествено само четох това, не съм го чул лично и не знам дали наистина е така...
на устата ми беше да попитам след като умножяваме продажбите по 2, печалбата по 3, дивидента по колко? по 4 ли???
но да не забравяме, че новите аптеки тук и бързото разширяване във Сърбия искат пари, а нови кредити май е по-добер да не дърпаме
но ако не сте доволни от размера на дивидента може да предложите и гласувате и нещо другоLast edited by fortiss; 08.11.2017, 09:52.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар