IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

От Софарма ли са взели заем, за да го изплатят или овърдрафт?
    Какво значение има? Важно е че са коректни. Притесняваш се, ще кажеш че ти ще трябва да връщаш парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
      От Софарма ли са взели заем, за да го изплатят или овърдрафт?

Коментар

• До хейтърите

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3

Коментар

• file:///C:/Users/User/Downloads/Anno...ividend%20.pdf
          в последната минута , но факт

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            Защо обаче гласуват против малките акционери по ОСА,- неприятно е. Поне да се радват тихо и да не ломят с кривите си решения инвестициите на другите.
            Според мен имат необяснима потребност, след като имат сляпа вяра да я показват с безусловно гласуване, в противен случай биха се объркали и самата концепция "Партньорство" би се обезценила!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Цялата група е много зле откъм ликвидност.
              Като финансираш дългосрочни инвестиции на трети компании с кредитни линии и овърдрафти, нараства риска пред възможността да реализираш оперативната си дейност гладко, какво остава когато Софарма трябва да изплаща дивидентите на Софарма Трейдинг, но на своите акционери няма смисъл да раздава дивидент.
              Важното е че партньорите не губат вяра, със сигурност не купуват, но са вярващи!
              Защо обаче гласуват против малките акционери по ОСА,- неприятно е. Поне да се радват тихо и да не ломят с кривите си решения инвестициите на другите.

Коментар

• В компаниите на Чичо стана като инвестиралите в Историческия парк, остана само сляпата вяра

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Ще се окажеш прав;- и тук няма налични...

кешът е кът, хляба не стига деца!
                  Цялата група е много зле откъм ликвидност.
                  Като финансираш дългосрочни инвестиции на трети компании с кредитни линии и овърдрафти, нараства риска пред възможността да реализираш оперативната си дейност гладко, какво остава когато Софарма трябва да изплаща дивидентите на Софарма Трейдинг, но на своите акционери няма смисъл да раздава дивидент.
                  Важното е че партньорите не губат вяра, със сигурност не купуват, но са вярващи!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Ще се окажеш прав;- и тук няма налични...

отново ще има малка цедка `a la monsieur Донев !!
                    След цеденето, той ще е с по- висок дял, а останалите "акционери" с пръст в устата ..

Инта прав си !!!

Коментар

• Ще се окажеш прав;- и тук няма налични...

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Зарад такива Цезари, които се влачат по ОСА от стотици км, но за да гласуват безропотно по "партньорски", я докарахме дотам да ни гласуват увеличение на капитала, което увеличение, незнам дали има разумен инвеститор, който би одобрил покрай случките с "Доверие"..... Но наричат себе си партньори. Що за партньори са обаче ?...ц-ц-ц
                        Ти пък....Какво да стори Фортис с неговите под 0.1%?
                        Той Донев пак ще гласува както си иска. Не съм гледал скоро бележките, но СФ АД сигурно е пак с над 70%. Ако решения от такова естество се вземат с над 2/3 (не съм чел устава) то ....сам се сещаш.
                        Освен това, ако е разкешил житото от Разградско, и евентуално очаква спад в цената заради разводняването, може да напазарува добри количества от новия.
                        Last edited by econo_miss; 30.07.2019, 08:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение

Ave Caesar
                          Зарад такива Цезари, които се влачат по ОСА от стотици км, но за да гласуват безропотно по "партньорски", я докарахме дотам да ни гласуват увеличение на капитала, което увеличение, незнам дали има разумен инвеститор, който би одобрил покрай случките с "Доверие"..... Но наричат себе си партньори. Що за партньори са обаче ?...ц-ц-ц

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Ти си се променяй, ако искаш и всяка минута. На мен така ми е добре. Ако исках нещо да променям, до сега да съм го направил.
                            Все пак чета какво ме съветват колегите от форума, т.е. написаното от теб съм го прочел.
                            Мисля си /може и да греша/, че няма как да разбереш моята позиция, защото не живееш моя живот.
                            Ave Caesar

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

вселената има граници.(най-малко лимитирана по време, т.е. по-малко от нещо си, както и да е)
                              Форти, а ти досега растеше носен на крилете на късмета, допреди година-две не познаваше застоя. Е няма такъв каъсметлия. (ако не играеш активно и не се променяш, именно носен на крилете на миналият веч късмет ) ..Та дългсрочно няма как рано или късно да не се запознаваш с 'безвремеито' друже... пък било то обявено и като годината на софарма ... Е няма такава 'тъпа' фарма-година,като сегашната ... и не е препоръка
                              Ти си се променяй, ако искаш и всяка минута. На мен така ми е добре. Ако исках нещо да променям, до сега да съм го направил.
                              Все пак чета какво ме съветват колегите от форума, т.е. написаното от теб съм го прочел.
                              Мисля си /може и да греша/, че няма как да разбереш моята позиция, защото не живееш моя живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

нали пишеш, чета
                                преди малко ми казаха, че Вселената и още нещо нямали граници, но за Вселената не било съвсем сигурно
                                не мога да кажа, че знам много, още повече всичко
                                но до сега толкова години от това живея - късмет
                                добре би било малко да намалиш знаенето на всичко?
                                вселената има граници.(най-малко лимитирана по време, т.е. по-малко от нещо си, както и да е)
                                Форти, а ти досега растеше носен на крилете на късмета, допреди година-две не познаваше застоя. Е няма такъв каъсметлия. (ако не играеш активно и не се променяш, именно носен на крилете на миналият веч късмет ) ..Та дългсрочно няма как рано или късно да не се запознаваш с 'безвремеито' друже... пък било то обявено и като годината на софарма ... Е няма такава 'тъпа' фарма-година,като сегашната ... и не е препоръка
                                Last edited by precakanoto; 26.07.2019, 19:34.

Коментар

Working...
                                X