Всъщност, някой намери ли в материалите каква е оценката на придобиването (за до 25М)...т.е. как външния оценител е стиганал до някаква стойност...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
Ех......Беден, беден речник
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНАЙ !!!
Както винаги до сега !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Софарма трейдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 13:01
Софарма Трейдинг АД приключи периода януари-юли 2020 г., отчитайки 10% ръст в акумулираните приходи. Те достигат 488 724 хил. лв. сравнено с 443 775 хил. лв., реализирани през същия период на 2019 г. Печалбата преди данъци за седемте месеца също нараства с 10% до 14 006 хил. лв., спрямо отчетените 12 704 хил. лв. през януари-юли предходната година.
Само през юли приходите на компанията достигат 67 817 хил. лв., което представлява 6% ръст сравнено с 64 179 хил. лв., отчетени през същия месец на 2019 г. Печалбата преди данъци в седмия месец на 2020 г. възлиза на 1 494 хил. лв.
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3641049]Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Дааа, едни хора ще вземат добри пари, а "дребосъка" де кладе огиня... само ближе опърлената козина!
Коментар
-
[QUOTE=abc;n3641048]Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да, прав си.
Аз съм видял 6-те млн за наема, а не съм видял 25-те за покупката.
Дааа, едни хора ще вземат добри пари, а "дребосъка" де кладе огиня... само ближе опърлената козина!
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3641038]Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Къде видя такова число ?
Право в десетката съм го уцелил!
file:///C:/Users/User/Downloads/Motiviran%20doklad.pdf
Май не се отваря, но цената е за синджира аптеки !
Аз съм видял 6-те млн за наема, а не съм видял 25-те за покупката.
Коментар
-
[QUOTE=abc;n3641031]
Къде видя такова число ?
Право в десетката съм го уцелил!
file:///C:/Users/User/Downloads/Motiviran%20doklad.pdf
Май не се отваря, но цената е за синджира аптеки !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНикой не коментира 25 000 000 лева без ДДС.
Вземането за цената на предоставеното ползване, което ще възникне в полза на „СОФАРМА“ АД на основание сделката, представляваща договор за дългосрочен наем на недвижим имот, е в размер на 1 207 620 /един милион двеста и седем хиляди шестстотин и двадесет/ лева без ДДС годишно или 6 038 100 (шест милиона тридесет и осем хиляди и сто) лева без ДДС за срока на договора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНикой не коментира 25 000 000 лева без ДДС.
Туй цена за синджира от аптеките ли за франчайза ще да е???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Рампа за ски скокчета
Тонка , тя е само за изхода ,- не е за входа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеВ Елана дойде ли ви дивидента?
Коментар
Коментар