Първоначално изпратено от dimitracis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе ставайте алчни ... 30 млн. с ДДС за 150 аптеки са ви изгодни.Още преди години говорех, че това трябва да стане, защото е доста съмнително мажоритарите да си правят сами конкуренция. А приватизацията на аптеките е както проватизацията и на другите общинкси фирми в София.
Коментар
-
Не ставайте алчни ... 30 млн. с ДДС за 150 аптеки са ви изгодни.Още преди години говорех, че това трябва да стане, защото е доста съмнително мажоритарите да си правят сами конкуренция. А приватизацията на аптеките е както проватизацията и на другите общинкси фирми в София.Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Не е ясно по какъв начин ще бъде финансирана сделката ?
Oтговор А: джобни
Oтговор B: чрез заем от банка в Молдова
Oтговор C: неразпредлена печалба
Oтговор D: друго
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Тогава и земеделската земя беше по 50лв/декар, ама сега...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНека видим баланс-задължения. Мисля,че вземания няма да има. Да видим колко аптеки са собствени. Това за мен е акцента. След това ще съдим много-малко. Предполагам, че сделката ще е добра и за двете страни. Г-н Димитров ще има нови предизвикателства за преодоляване, ще чакам само добри новини както и до сега!!!
Коментар
-
Нека видим баланс-задължения. Мисля,че вземания няма да има. Да видим колко аптеки са собствени. Това за мен е акцента. След това ще съдим много-малко. Предполагам, че сделката ще е добра и за двете страни. Г-н Димитров ще има нови предизвикателства за преодоляване, ще чакам само добри новини както и до сега!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
В много пъти повече отколкото бяха купени Софийски аптеки на времето!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
В много пъти повече отколкото бяха купени Софийски аптеки на времето!!!
Коментар
-
Оценката е ясна: http://maconis.com/
Не е ясно по какъв начин ще бъде финансирана сделката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз, като смятах, дано си спомням правилно, излиза по 166 хиляди на аптека. Разработени локации, с персонал, хапчетата в тях. Много ли е, малко ли е?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от amateur Разгледай мнение...т.е. как външния оценител е стиганал до някаква стойност...
Интервюиращият: "Колко прави 2+2?"
Кандидатът: "Естествено, че 4."
Влиза вторият кандидат:
Кандидатът (решава, че е някакъв капан: "Мисля, пет."
Влиза третият:
Кандидатът: "А вие колко искате да прави 2+2?"
Интервюиращият: "Назначен сте."
- 1 like
Коментар
Коментар