НАЙ! Няма да пиша защо за мен е така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
70% се падат на мама след като стопиш печалбата наполовина при консолидацията на аптекитеLast edited by 15%; 27.11.2020, 15:52.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
При мама я закъсахме сериозно! Даже се чудя кой подпира цената така усърдно на 3 лв. При тези резултати и отсъствието на Донев като купувач /ако е така наистина/ очаквах 2,60 - 2,80 цена. Явно обаче някой вече гледа на мама като на холдинг, а не толкова на компания за производство на лекарства. Все пак от тези 20 млн печалба на щерката, едни 70% се падат на мама. Така поне аз си обяснявам факта, че мама не потъва повече като цена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук добре се развиват нещата, но с Мама какво правим ? Тя щерката по харна излезе !Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеКаквото и да се говори от критиците - това е най-добрата компания на БФБ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Бях свидетел на това, как стартира поредното Софармаси в квартала. Трябваше им близо година(или малко по-малко), за да намери своето място в сърцето на потребителите и да стане разпонзаваема и предпочитана. Предполагам, че скоро и на консолидирано ниво ще са добре - още повече придобитите аптеки са разработени и няма да имат нужда от това време до Брейк-ивън пойнт
С действията си след края на май, се е настанила на най горното стъпало, за добро или зло не знам, но отговора винаги идва след време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеС акумулираните печалби добре, а с консолидираните как ли сме?
Last edited by tony1975; 27.11.2020, 13:15.
- 3 Харесвания
Коментар
-
С акумулираните печалби добре, а с консолидираните как ли сме?
Софарма трейдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета11:14
Софарма Трейдинг АД приключи десетте месеца на 2020 г., отчитайки 15% ръст в акумулираната печалба преди данъци. Така, тя достига 20 153 хил. лв. сравнено с реализираните 17 558 хил. лв. през предходната година. Акумулираните приходи на компанията нарастват с 12% до 715 516 хил. лв. спрямо 639 812 хил. лв. в периода януари-октомври 2019 г.
Софарма Трейдинг АД отчита ръст и на финансовите показатели, реализирани само през октомври. В десетия месец на годината печалбата преди данъци бележи 21% ръст до 2 237 хил. лв. сравнено с 1 847 хил. лв. за същия месец на предходната година. Приходите от продажба на стока през октомври достигат 76 525 хил. лв., което представлява увеличение от 13% спрямо отчетените 67 661 хил. лв. през 2019 г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеЗдравейте, направи ли ви впечатление (сигурно ви е), че печалбата на Марешки пада 5 пъти 2019 спрямо 2018?И то при ръст на продажбите!
Имам предвид справката на Капитал, поместена от tony1975.
Коментар
Коментар