Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 12
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от Маша и МечокътПървоначално изпратено от споменЪмашинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
люкчо, ти си толкова по детски наивен - измисля си разни неща и си вярва :-) просто смях в залата :-) за да успее да ме обори някой трябва с прогнози, анализи и най-вече с доказващи ги във времето резултати (състояние на индексите) да го стори. аз му цъкам безупречни прогнози направени преди 4-5 месеца , в които съм познал и фалити на банки и настоящото ниво на софикс, обаче завалията се мисли за победител. обаждайте се на бърза помощ, докато не е хептен късно за тва чадо :-(
1912 - самия факт, че всеки инакомислещ го обвързваш веднага с определна сексуална роля и цинизъм, доказва колко си злобен. с иначе на черното бяло и обратното не мога да кажа. теб поне те признавам, че никога не си ревал като атила, пепи и люкчо за държавна намеса, за ПФ, за папата, за КФН, за папата, за ДФ, за папата :-) поне си пич и това ти го признавам.
но иначе си слабохарактерен - правиш приятел всеки с твоята съдба и определяш за враг всеки инакомислещ. това е груба грешка според мен.
лека нощ!
И друг път съм ти казвал: Иди на доктор.
Ще ти помогнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪщото не си видяла мен ;-) ако имаш това щастие веднага би омокрила кълките ;-)
люкчо, ти си толкова по детски наивен - измисля си разни неща и си вярва :-) просто смях в залата :-) за да успее да ме обори някой трябва с прогнози, анализи и най-вече с доказващи ги във времето резултати (състояние на индексите) да го стори. аз му цъкам безупречни прогнози направени преди 4-5 месеца , в които съм познал и фалити на банки и настоящото ниво на софикс, обаче завалията се мисли за победител. обаждайте се на бърза помощ, докато не е хептен късно за тва чадо :-(
1912 - самия факт, че всеки инакомислещ го обвързваш веднага с определна сексуална роля и цинизъм, доказва колко си злобен. с иначе на черното бяло и обратното не мога да кажа. теб поне те признавам, че никога не си ревал като атила, пепи и люкчо за държавна намеса, за ПФ, за папата, за КФН, за папата, за ДФ, за папата :-) поне си пич и това ти го признавам.
но иначе си слабохарактерен - правиш приятел всеки с твоята съдба и определяш за враг всеки инакомислещ. това е груба грешка според мен.
лека нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Петър КараивановПак не ме разбра - малко търпение по моите разбирания е между 3 и 6 месеца...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от Петър Караиванов
В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание.
Петре, днес е 5-тия ден ;-)
ще се повторя - заради такива дебили като теб синята идея отиде по дяволите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Петър КараивановПак не ме разбра - малко търпение по моите разбирания е между 3 и 6 месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays...много възбуждаща седмична графика на Dow
.....Gold показва слабост..
...cheers Караиванов...i am cool
...вчера допуснах 2 грешки
.....1-имах твърде много позиции
.....2-не търгувах това, което виждах а това което мислих..
...старите търговци и да се разчекнат да повтарят изтъркани правила---не го ли имаш като опит нищо не ставаОпит ....
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Маша и МечокътПървоначално изпратено от споменЪмашинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
лека нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от Петър Караиванов
В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание.
Петре, днес е 5-тия ден ;-)
ще се повторя - заради такива дебили като теб синята идея отиде по дяволите!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
...много възбуждаща седмична графика на Dow
.....Gold показва слабост..
...cheers Караиванов...i am cool
...вчера допуснах 2 грешки
.....1-имах твърде много позиции
.....2-не търгувах това, което виждах а това което мислих..
...старите търговци и да се разчекнат да повтарят изтъркани правила---не го ли имаш като опит нищо не ставаОпит ....
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от B.GrahamПешката е изнервен заради Енемона.
И....тогава гледай как ще се развият събитията.....пак ще съм виновен аз, а те пак "контра" ще ми играят.............
Петката ще ти даде бонус от 3 дена.
Коментар
Коментар