IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Оптимизъм на БФБ !!! архив 11
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Пешка, най силното ти качество е да дразниш хората Печалбата от това вярвам ще я усетиш съвсем скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
        Първоначално изпратено от Маша и Мечокът
        Първоначално изпратено от споменЪ
        машинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
        и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
        без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
        сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
        И катафалка под наем да ползваш - нямам против. Мечокът го харесвам, не си познал.
        щото не си видяла мен ;-) ако имаш това щастие веднага би омокрила кълките ;-)
        люкчо, ти си толкова по детски наивен - измисля си разни неща и си вярва :-) просто смях в залата :-) за да успее да ме обори някой трябва с прогнози, анализи и най-вече с доказващи ги във времето резултати (състояние на индексите) да го стори. аз му цъкам безупречни прогнози направени преди 4-5 месеца , в които съм познал и фалити на банки и настоящото ниво на софикс, обаче завалията се мисли за победител. обаждайте се на бърза помощ, докато не е хептен късно за тва чадо :-(
        1912 - самия факт, че всеки инакомислещ го обвързваш веднага с определна сексуална роля и цинизъм, доказва колко си злобен. с иначе на черното бяло и обратното не мога да кажа. теб поне те признавам, че никога не си ревал като атила, пепи и люкчо за държавна намеса, за ПФ, за папата, за КФН, за папата, за ДФ, за папата :-) поне си пич и това ти го признавам.
        но иначе си слабохарактерен - правиш приятел всеки с твоята съдба и определяш за враг всеки инакомислещ. това е груба грешка според мен.
        лека нощ!
        Не виждам изобщо смисъл някой да те оборва - мулето си е муле.
        И друг път съм ти казвал: Иди на доктор.
        Ще ти помогнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
          люкчо, ти си толкова по детски наивен - измисля си разни неща и си вярва :-) просто смях в залата :-) за да успее да ме обори някой трябва с прогнози, анализи и най-вече с доказващи ги във времето резултати (състояние на индексите) да го стори. аз му цъкам безупречни прогнози направени преди 4-5 месеца , в които съм познал и фалити на банки и настоящото ниво на софикс, обаче завалията се мисли за победител. обаждайте се на бърза помощ, докато не е хептен късно за тва чадо :-(
          1912 - самия факт, че всеки инакомислещ го обвързваш веднага с определна сексуална роля и цинизъм, доказва колко си злобен. с иначе на черното бяло и обратното не мога да кажа. теб поне те признавам, че никога не си ревал като атила, пепи и люкчо за държавна намеса, за ПФ, за папата, за КФН, за папата, за ДФ, за папата :-) поне си пич и това ти го признавам.
          но иначе си слабохарактерен - правиш приятел всеки с твоята съдба и определяш за враг всеки инакомислещ. това е груба грешка според мен.
          лека нощ!
          Какъв люкчо те гони бе? Наред ли си? И за какви банки си познал, че са фалирали, като нямаме такива банки. Остава да ни кажеш, че работиш в Мерил Линч и ще ти повярваме ? бива-бива самозванщина, но твойто няма аналог в психиатрията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Пак не ме разбра - малко търпение по моите разбирания е между 3 и 6 месеца...
            Ми не разбрах.Беше казал че след като падне Софикса до 850 и след това седва качване до 2200 за 18 месеца.
            750-780.................та дори и 700 не изключвам,но е малко вероятно.
            Условията на баса бяха други.Първата част ти я признавам.Сега чакаме втората.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
              Първоначално изпратено от kif

В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
              След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание
              .

Петре, днес е 5-тия ден ;-)
              Очевидно не са се провалили......ама някой трябва да чете
              напротив прочетох го много добре, но за да го пуснеш по време на сесията целта е била една единствена.

ще се повторя - заради такива дебили като теб синята идея отиде по дяволите!
              Знаеш ли колко малко ме вълнуват сините или червените ти идеи....на борсата те са без никакво значение.....ако искаш си имай и раирана идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Ми не разбрах.Беше казал че след като падне Софикса до 850 и след това седва качване до 2200 за 18 месеца.
                750-780.................та дори и 700 не изключвам,но е малко вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                  ...много възбуждаща седмична графика на Dow

.....Gold показва слабост..

...cheers Караиванов ...i am cool

...вчера допуснах 2 грешки

.....1-имах твърде много позиции
                  .....2-не търгувах това, което виждах а това което мислих..

...старите търговци и да се разчекнат да повтарят изтъркани правила---не го ли имаш като опит нищо не става Опит ....

.
                  jays поздравления.....урока със сигурност си струва парите след като си го научил.......наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    .............
                    Силно казано - идея, но нека е идея все пак. Добре, че има и малко по-разумни като теб, склонни на анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Маша и Мечокът
                      Първоначално изпратено от споменЪ
                      машинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
                      и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
                      без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
                      сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
                      И катафалка под наем да ползваш - нямам против. Мечокът го харесвам, не си познал.
                      лека нощ!

Коментар

В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
                        След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание
                        .

Петре, днес е 5-тия ден ;-)
                        Очевидно не са се провалили......ама някой трябва да чете
                        напротив прочетох го много добре, но за да го пуснеш по време на сесията целта е била една единствена.

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• ...много възбуждаща седмична графика на Dow

.....Gold показва слабост..

...cheers Караиванов ...i am cool

...вчера допуснах 2 грешки

.....1-имах твърде много позиции
                            .....2-не търгувах това, което виждах а това което мислих..

...старите търговци и да се разчекнат да повтарят изтъркани правила---не го ли имаш като опит нищо не става Опит ....

.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Пешката е изнервен заради Енемона.
                              а загубите при ПИБ може и да са повече - абе вие изобщо вярвате ли му на този смешник?
                              Ми аз нямам нищо против да излезне прав.Сега е на ход втората част от "прогнозата" му - За 18 месеца Софикс 2200
                              Още малко търпение....първо на теб ще обадя като му дойде времето и ще имаш 3 дни аванс пред другите.

И....тогава гледай как ще се развият събитията.....пак ще съм виновен аз, а те пак "контра" ще ми играят.............
                              Е сега остава да чакаме тия 18 месеца.Нищо работа.
                              Греъм, пак намаза.
                              Петката ще ти даде бонус от 3 дена.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                ти сега му се натегна с анкетата и на теб първи ще ти дадат инфо
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X