If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма проблем алчни мажоритари- за всеки ще има по една пазарна оценка Добре че има какво да ни ободри по време на кризата. Чакам следващото шоу.
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от alexandar
Първоначално изпратено от Nia
Dobre zapochvame godinata s purvata kuharka: Mekom AD
Стига сте се подигравали, хората казаха, че не им трябвали пари, а искали оценка от пазара
ами те можеха и на околовръстното да идат, да се надупят и да иска оценка.
ама те искат от другата страна. да го вкарат двоен и троен, ама инвеститорско дупе само веднъж се ....
IPO-тата на Херти и Меком са с доста завишени коефициенти като цяло. Р/Е на Херти е трицифрено (над 120!), на ако си подобрят рентабилността, доста инвеститори биха си взели.
Меком е също с доста високо Р/Е (над 30) - дори при минималната цена от 2,2 лв. Р/В също е бая завишено (10!). И това - при ИПО.
Каква тогава остава премията за инвеститора?
Да не говорим каква цифромания се очертава при Инвестбанк...
Напоследък май само Енемона и Билборд търсят от пазара някакви реалистични цени. Аз лично очаквам, че инвеститорите в тези две дружества ще бъдат възнаградени. Другите - да му мислят...
Пич , незнаеш колко много си прав!
aide porednata isteriq
ne blokiraite sistemata v srqda predi 10, a?
Имаш ограничение за броя на символите. Като гледам дължината на първите два отговора нищо чудно да не ти разрешава повече. Също така имаш и ограничение в броя на редакциите за начална статия, ако това е проблемът само модераторите могат да ти помогнат.
Да това го има VHK но не трябва да се забравят и добрите IPO - та с фундамент чрез които рано или късно ще реализира благини за акционерите. Иначе това което ни се предлага за Януари - особенно Херти които просто са ТРЪГНАЛИ ЗА ЛОВ НА ШАРАНИ - дано ги намерят.
Но всеки има право сам да избира това най-доброто - Доброволния избор.
Мажоритарите предложили ИПО досега направиха добра далавера на практика с взетите от ИПО пари избиха разходите по приватизацията имат даже печалба, а освен това им остана мажоритарния пакет и могат да си въртят далаверите както искат .На миноритарите им остават мечтите за разтеж и дивиденти в далечно бъдеще .Е кажете ми кой спечели и кой загуби ,въпроса е риторичен.
Райчев не е познат нито като Стевчо, нито като ТАТО.
Ама нищо, лаф да става.
Съгласен съм с MILOM. При продължаващия спад на БФБ има по-атрактивни акции на ясна цена. Ще чакам 1,50 след започването на търговията с Меком и купувам
Аз четох, че имат повече имоти- не само нива и въпросното пасище. По- добре да си купя тука "ей така за спорта" отколкото Инвестбанк или Меком. Възможността за загуба ми изглежда малка.
имам стотина декара земичка дали да не взема и аз да се листна мамка му,
има голяма вероятност през нея да мине я Бургас-Александропулис, я Южния Поток - какво ще ме посъветвате?
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар