IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кухите IPO-та на 2008

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма проблем алчни мажоритари- за всеки ще има по една пазарна оценка Добре че има какво да ни ободри по време на кризата. Чакам следващото шоу.

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
      Първоначално изпратено от Nia
      Dobre zapochvame godinata s purvata kuharka: Mekom AD
      Стига сте се подигравали, хората казаха, че не им трябвали пари, а искали оценка от пазара

ами те можеха и на околовръстното да идат, да се надупят и да иска оценка.
      ама те искат от другата страна. да го вкарат двоен и троен, ама инвеститорско дупе само веднъж се ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
        Стига сте се подигравали, хората казаха, че не им трябвали пари, а искали оценка от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
          Честит нов термин въведен от Ниа:
          КУХАРКА - компания, която се е самозабравила при смученето на пари.

Коментар

• Dobre zapochvame godinata s purvata kuharka: Mekom AD
            NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
              Първоначално изпратено от Valentinski
              IPO-тата на Херти и Меком са с доста завишени коефициенти като цяло. Р/Е на Херти е трицифрено (над 120!), на ако си подобрят рентабилността, доста инвеститори биха си взели.

Меком е също с доста високо Р/Е (над 30) - дори при минималната цена от 2,2 лв. Р/В също е бая завишено (10!). И това - при ИПО.
              Каква тогава остава премията за инвеститора?

Да не говорим каква цифромания се очертава при Инвестбанк...

Напоследък май само Енемона и Билборд търсят от пазара някакви реалистични цени. Аз лично очаквам, че инвеститорите в тези две дружества ще бъдат възнаградени. Другите - да му мислят...
              Пич , незнаеш колко много си прав!
              aide porednata isteriq
              ne blokiraite sistemata v srqda predi 10, a?
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Имаш ограничение за броя на символите. Като гледам дължината на първите два отговора нищо чудно да не ти разрешава повече. Също така имаш и ограничение в броя на редакциите за начална статия, ако това е проблемът само модераторите могат да ти помогнат.

Коментар

• Опитвам се за сложа и трета опция в анкетата, но не мога. Как се прави?

Коментар

• На темата и трябва една анкета,
                    @blah blah погрижи се.

Коментар

• Да това го има VHK но не трябва да се забравят и добрите IPO - та с фундамент чрез които рано или късно ще реализира благини за акционерите. Иначе това което ни се предлага за Януари - особенно Херти които просто са ТРЪГНАЛИ ЗА ЛОВ НА ШАРАНИ - дано ги намерят.
                      Но всеки има право сам да избира това най-доброто - Доброволния избор.

Коментар

• Мажоритарите предложили ИПО досега направиха добра далавера на практика с взетите от ИПО пари избиха разходите по приватизацията имат даже печалба, а освен това им остана мажоритарния пакет и могат да си въртят далаверите както искат .На миноритарите им остават мечтите за разтеж и дивиденти в далечно бъдеще .Е кажете ми кой спечели и кой загуби ,въпроса е риторичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mekom
                          Стевчо е познат в Силистра като ТАТО
                          Райчев не е познат нито като Стевчо, нито като ТАТО.
                          Ама нищо, лаф да става.

Съгласен съм с MILOM. При продължаващия спад на БФБ има по-атрактивни акции на ясна цена. Ще чакам 1,50 след започването на търговията с Меком и купувам
                          ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                            Сигурно е така щото нема какво...
                            Аз четох, че имат повече имоти- не само нива и въпросното пасище. По- добре да си купя тука "ей така за спорта" отколкото Инвестбанк или Меком. Възможността за загуба ми изглежда малка.

Коментар

• имам стотина декара земичка дали да не взема и аз да се листна мамка му,
                              има голяма вероятност през нея да мине я Бургас-Александропулис, я Южния Поток - какво ще ме посъветвате?
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Сигурно е така щото нема какво...

Коментар

Working...
                                X