Току що от сигурен източник разбрах 4е поръчките в ОББ се изпълнявали на около 80% процента. Заявяваш акции за 100к и получаваш за 80к. Евала на такава равнопоставеност
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До г-н Прокопи Прокопиев, Енемона
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NOKКак може в момент когато доверието е ЕНЕ е разклатено и всички ние искаме елементарен отговор, PDP да се появяви в друга тема и пак да хвърля прах в очите "видите ли колко сме отворени към инвеститорите купете ни акциите".
Само заради това няма да участвам на аукциона за Ломско. Видяхме им вече манталитета на тия мажоритари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkmМалко разсъждения на потърпевш , но трезв инвеститор :
Ако Елана бяха поставили по- смело и ясно принципите на разпределение при IPO - то , нямаше да се стигне до това недоволство.
Ако бях на мястото на PDP и аз бих се съобразявал най - напред с корпоративните интереси и след това с принципа " СВОБОДА , БРАТСТВО , РАВЕНСТВО " . Съобразяването с интересите на компанията в крайна сметка облагодателствува и дребните акционери.
Много малко мажоритарни собственици контактуват толкова често и открито с нас във форума . Изхождайки от отличното финансови резултати и перспективи на ЕНЕМОНА , ФЕЕИ , а и на ЛОМСКО ПИВО съм убеден , че мажоритарят няма нужда да ни прави " мили очи ".
Още след IPO - то написах , че на сергията има колкото искаш качествена стока. Който иска да купува от нея и да мълчи по тази тема . А останалите , които сме акционери в ЕНЕМОНА , хайде да спрем с нападките срещу човека , на който разчитаме да увеличи стойността на портфейла ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от xkmМалко разсъждения на потърпевш , но трезв инвеститор :
Ако Елана бяха поставили по- смело и ясно принципите на разпределение при IPO - то , нямаше да се стигне до това недоволство.
Ако бях на мястото на PDP и аз бих се съобразявал най - напред с корпоративните интереси и след това с принципа " СВОБОДА , БРАТСТВО , РАВЕНСТВО " . Съобразяването с интересите на компанията в крайна сметка облагодателствува и дребните акционери.
Много малко мажоритарни собственици контактуват толкова често и открито с нас във форума . Изхождайки от отличното финансови резултати и перспективи на ЕНЕМОНА , ФЕЕИ , а и на ЛОМСКО ПИВО съм убеден , че мажоритарят няма нужда да ни прави " мили очи ".
Още след IPO - то написах , че на сергията има колкото искаш качествена стока. Който иска да купува от нея и да мълчи по тази тема . А останалите , които сме акционери в ЕНЕМОНА , хайде да спрем с нападките срещу човека , на който разчитаме да увеличи стойността на портфейла ни.
Докато чакате отговор на "отговори", пазарът отлетя с няколко процента нагоре.
Аз също участвах на ИПО-то и не е проблема 4е вместо Х взех Х/2 акции, нито пък завиждам на някой който е облагодетелстван с по-добър коефициент, това е в букбилдинга - емитента да подбере своите акционери нищо не може да се направи по въпроса. Проблема е другаде - ИМАШЕ ПРАВИЛА И ТЕ БЯХА ПОТЪПКАНИ. И каква е гаранцията 4е ако днес си затворим очите, утре някой няма да направи същото.
Затова казвам 4е е срам за емитента, мениджърите по емисията и пародията КФН, 4е никой не се осмели да излезе и да каже с две думи каква е тяхната гледна точка по въпроса.
Тук не става дума кой колко акции е взел или дали PDP е добър мениджър, проблема пак казвам е в това че бяха НАРУШЕНИ правилата, а именно тези правила градят пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkmМалко разсъждения на потърпевш , но трезв инвеститор :
Докато чакате отговор на "отговори", пазарът отлетя с няколко процента нагоре.
Коментар
-
Малко разсъждения на потърпевш , но трезв инвеститор :
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от B.GrahamДругари вярно ли е че на служители и отбрани клиенти на Елана са удоволетворили поръчките на 50%?Дочух такъв слух.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyGuyПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от CrazyGuyПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ТъртейПоздрави за TreynorBlack - Много як пост!!!
.
Само не разбрах - "титлата" CFA може ли да се отнема?
CFA se prodava po 100$ certificata, vij v ebay.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от CrazyGuyПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ТъртейПоздрави за TreynorBlack - Много як пост!!!
.
CFA se prodava po 100$ certificata, vij v ebay.com
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от CrazyGuyПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ТъртейПоздрави за TreynorBlack - Много як пост!!!
.
Коментар
Коментар