Първоначално изпратено от Хосе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До г-н Прокопи Прокопиев, Енемона
Collapse
X
-
Ето един казус по който ще ми е крайно интересно да чуя мнението на г-н А. Апостолов. Доколко допустими са подобни практики на дискриминация на различни инвеститори на капиталовия ни пазар?
Наказаха със сума актове Карол затова че допуснали техни служители да пуснат големи заявки за Трейс. Така били навредили интересите на клиентите си.
Какво ще е наказанието за ОББ, Елана и Енемона за това прегазване на интересите на повечето си клиенти и на останалите инвеститори участвали на това ИПО?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от NOKТоку що от сигурен източник разбрах 4е поръчките в ОББ се изпълнявали на около 80% процента. Заявяваш акции за 100к и получаваш за 80к. Евала на такава равнопоставеност
Коментар
-
Valuatore хич не се сърда, тва от тебе казано на мене ми звучи убаво даже. Ама Valuatore, да ти кажа у нашо село е пълно със селения, то затва си е село де ама вече са ми умръзнали селските им номера даже ги мраза, камо ли да ги играя а и селенията ми омръзна, ама кво да се прави, на село се живее селската нема голем избор ...
Коментар
-
Ветре, за тебе специално имам теория - полагаш сериозни усилия да влезеш в "селската кожа, стил и маниери", но както забелязвам, някой път, особено като бързаш, излизаш от роля и тогава и стил и правопис се различават сериозно Като цяло обаче, успяваш добре да отработваш ролята и имиджа на селски пич с каскет и кучето Караман
Но досега не съм забелязал да играеш селски номера (имам предвид типичния за тези географски ширини тарикатлък на дребно) В този смисъл, създаваш впечатление за широко-скроен селянин със сериозен интелектуален потенциал (природно-интелигентен беше израза май)
Шегувам се добронамерено, надявам се, че не се сърдиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърДобре тръгнаха с ЛОМСКО, защо им трябваха тези селски изпълнения...
само за елката да останат)
Коментар
-
А моята информация е, че ОББ са получили от Енемона файл с вече разпределените акции по схемата 1/30 и 1/58. Тези 80%, за които ти говориш, най-вероятно са като онези специалните 50% за служителите на Елана.
Добре тръгнаха с ЛОМСКО, защо им трябваха тези селски изпълнения - на балканска кръчма ми прилича този бар
Първоначално изпратено от NOKТоку що от сигурен източник разбрах 4е поръчките в ОББ се изпълнявали на около 80% процента. Заявяваш акции за 100к и получаваш за 80к. Евала на такава равнопоставеност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърНо вероятно такава е била договорката помежду им още в началото. Деленето на "наши", "ваши" и "чужди" е било ясно много преди IPO-то. На това ме навежда и факта, че от Енемона не се чу абсолютно нищо. Не обичам да ме правят на маймуна и затова IPO-тата вече без мен.
Коментар
-
Но вероятно такава е била договорката помежду им още в началото. Деленето на "наши", "ваши" и "чужди" е било ясно много преди IPO-то. На това ме навежда и факта, че от Енемона не се чу абсолютно нищо. Не обичам да ме правят на маймуна и затова IPO-тата вече без мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятървижте не сме сигурни дали г-н Прокопиев има вина все пак си има назначен мениджър където го организира IPO-то, не му е това работата на г-н Прокопиев, по-скоро към мениджъра требва да се адресират некои неща тва според скромното ми мнение естествено
Коментар
Коментар