До БОРИМЕЧКАТА . Колега на тази цена си ги продал в движение ,аз бих ги взел веднага,нали и ние по-бедните инвеститори искаме да хванем някоя троха...Не е препоръка а лично мнение...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
AfterDark
Аз лично подозирам, че далком е главният трейсианец ...
Та той има вграден излъчвател, с който мъти мозъка на другите религиозни последователи ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаСтенли, кво ти пука ... важното е, че ще е забавна търговията първия ден.
За мен обаче да прогнозираш Трейс на 1000 е почти като да си купиш Мостстрой, така че ...
аз лично с ръка на сърцето си признавам, че Трейса го шиткам на 300 от раз ако има кой да даде ... такова воле ще им бия на тези смешни акции, че не е истина
и без това са малко, само ми грозят портфейла
Коментар
-
Стенли, кво ти пука ... важното е, че ще е забавна търговията първия ден.
За мен обаче да прогнозираш Трейс на 1000 е почти като да си купиш Мостстрой, така че ...
аз лично с ръка на сърцето си признавам, че Трейса го шиткам на 300 от раз ако има кой да даде ... такова воле ще им бия на тези смешни акции, че не е истина
и без това са малко, само ми грозят портфейла
Коментар
-
AfterDark
gpwprim za pazarna K. opredelena ot pazara tova
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от СтенлиK.N. въпроса беше кратък и ясен - колко ще е пазарната капитализация на Трасето според теб при цена 1 000 лева??? . Или викаш въпроса всъщност е с повишена трудност??? .
П.С - Умолявам учениците в 1-ви курс на Търговските гимназии да не отговарят!!!
И сам можеш да смяташ нали???
P.S. Za nash Krasi ide rech...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от СтенлиЩо бре Ханче, да питаш един трейсианец, колко е пазарната капитализация на Трейса, при цена 1 000 лева, и той да не може да отговори за N-ти път, това заяждане ли е???
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от СтенлиЩо бре Ханче, да питаш един трейсианец, колко е пазарната капитализация на Трейса, при цена 1 000 лева, и той да не може да отговори за N-ти път, това заяждане ли е???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от СтенлиЩо бре Ханче, да питаш един трейсианец, колко е пазарната капитализация на Трейса, при цена 1 000 лева, и той да не може да отговори за N-ти път, това заяждане ли е???
Коментар
-
AfterDark
Коментар
-
AfterDark
Коментар
Коментар