Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от mmmfakaСтранно: далкомеца изчезна, а к.н. смени плочата.
Каква плоча кви 5 лева, невиждате ли че ставаме манипулирани във вихрушката на големите, но този път можем да им се противопоставим защото сме с равни възможности относно броя на акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от mmmfakaСтранно: далкомеца изчезна, а к.н. смени плочата.
Каква плоча кви 5 лева, невиждате ли че ставаме манипулирани във вихрушката на големите, но този път можем да им се противопоставим защото сме с равни възможности относно броя на акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от mmmfakaСтранно: далкомеца изчезна, а к.н. смени плочата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex_gtПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от tsvetyПървоначално изпратено от ivan61На борсата ще са от 17 декември!
трябва да е на 15-ти
От кога започна всичо, задайте си много внимателно този въпрос!!!
След ипото на ТРЕЙС ли беше???
Мисля че манипулацията продължава и сега когато всичко се "успокоява" покрай така наречената корекция.
Можем ли да твърдим че целта на манипулацията е причина от прекалено високите очаквания за цената на акциите на ТРЕЙС и най-важното е че невзеха достатъчен брой акции ИП, Банки и т.н.
А защо от Елана направиха по такъв ку..... начин ИПо-то на Енемона и защо от тях започна т.н. "курекция". Сега отново се опитват да манипулират пазара с доста позиции. Защо МОСТА днес след ОСА и всички добри новини не се покачи както подобава а се увеличиха офертите продава с 20 спрямо купува???
Акциите на ТРЕЙС според мен няма да зависят до такава степен от ИП и т.н.
Горенаписаното не е препоръка за пок.-продажба или каквото и да било, само споделям мнение.
Успех на всички колеги по всички позиции!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от tsvetyПървоначално изпратено от ivan61На борсата ще са от 17 декември!
трябва да е на 15-ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetyПървоначално изпратено от ivan61На борсата ще са от 17 декември!
Коментар
-
Хане, правилно думаш, че ми е красив портфейла ... няма никви боклуци от рода на Мостстрой или Химко, скоро няма да има и Трейсианци.
естествено, че няма да ги усети пазара, но поне ще осигуря ски почивката около нова година, хе хе
Стенли, знаеш какво имам предвид. Много уважавам мнението ти, но непрестанното заяждане тук ми се струва не на място
Иванов - купувай Трейс, човек, но имай едно наум. Какви пари трябва да се изсипят по проекти на Трейс, за да има някаква причината цената да расте ...
аз предпочитам други позиции пък кое е по-рентабилно като инвестиция времето ще покаже ... ние сме си стадо, така че нищо чудно дървета като Мостовете или Зърнени храни да избия рибата ... знаеш ли ...
Коментар
Коментар