IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.somonifb.com/index.php?Mo...tem&nNewsId=48

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
      Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
      Първоначално изпратено от mmmfaka
      Странно: далкомеца изчезна, а к.н. смени плочата.

Каква плоча кви 5 лева, невиждате ли че ставаме манипулирани във вихрушката на големите, но този път можем да им се противопоставим защото сме с равни възможности относно броя на акциите.
      Абе ти гледай купувачи да има, пък другото не си блъскай главата.Че като гледам накъде сме тръгнали да няма насирация каде коледа.
      Аз че ода първо коледар по кучите да диря ракия и вино та да ми е по замаяна главата, че ако нещо стане.. въй

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov

Каква плоча кви 5 лева, невиждате ли че ставаме манипулирани във вихрушката на големите, но този път можем да им се противопоставим защото сме с равни възможности относно броя на акциите.
        Абе ти гледай купувачи да има, пък другото не си блъскай главата.Че като гледам накъде сме тръгнали да няма насирация каде коледа.

Коментар

Не не сме равни, имаме много повече...

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka

Коментар

• Странно: далкомеца изчезна, а к.н. смени плочата.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex_gt
                Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                Първоначално изпратено от tsvety
                Първоначално изпратено от ivan61
                На борсата ще са от 17 декември!
                Не ни заблуждавай! От датата на вземане на решение на СД на борсата за търгуване, трябва да има една седмица или пет работни дни, което значи че няма да е 17...........
                а значи че ще е най рано на...

трябва да е на 15-ти
                Питам се аз защо при такива добри новини за групата Еврохолд, Химимпорт, Монбат, Софарма няма растеж на цените на акциите.
                От кога започна всичо, задайте си много внимателно този въпрос!!!
                След ипото на ТРЕЙС ли беше???
                Мисля че манипулацията продължава и сега когато всичко се "успокоява" покрай така наречената корекция.
                Можем ли да твърдим че целта на манипулацията е причина от прекалено високите очаквания за цената на акциите на ТРЕЙС и най-важното е че невзеха достатъчен брой акции ИП, Банки и т.н.
                А защо от Елана направиха по такъв ку..... начин ИПо-то на Енемона и защо от тях започна т.н. "курекция". Сега отново се опитват да манипулират пазара с доста позиции. Защо МОСТА днес след ОСА и всички добри новини не се покачи както подобава а се увеличиха офертите продава с 20 спрямо купува???
                Акциите на ТРЕЙС според мен няма да зависят до такава степен от ИП и т.н.

Горенаписаното не е препоръка за пок.-продажба или каквото и да било, само споделям мнение.

Успех на всички колеги по всички позиции!!!

Коментар

Първоначално изпратено от tsvety
                  Не ни заблуждавай! От датата на вземане на решение на СД на борсата за търгуване, трябва да има една седмица или пет работни дни, което значи че няма да е 17...........

трябва да е на 15-ти

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvety

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61

Коментар

• На борсата ще са от 17 декември!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                          да направим една миниборса -всеки да си каже за колко купува или продава.Аз купувам на250
                          продавам на 999лв:;;

Коментар

• да направим една миниборса -всеки да си каже за колко купува или продава.Аз купувам на250
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Хане, правилно думаш, че ми е красив портфейла ... няма никви боклуци от рода на Мостстрой или Химко, скоро няма да има и Трейсианци.

естествено, че няма да ги усети пазара, но поне ще осигуря ски почивката около нова година, хе хе

Стенли, знаеш какво имам предвид. Много уважавам мнението ти, но непрестанното заяждане тук ми се струва не на място

Иванов - купувай Трейс, човек, но имай едно наум. Какви пари трябва да се изсипят по проекти на Трейс, за да има някаква причината цената да расте ...

аз предпочитам други позиции пък кое е по-рентабилно като инвестиция времето ще покаже ... ние сме си стадо, така че нищо чудно дървета като Мостовете или Зърнени храни да избия рибата ... знаеш ли ...

Коментар

• И как според вас колеги ще се отрази корекцията на борсата на първона4алната цена на акцията на TRACE

Коментар

Working...
                                X