Първоначално изпратено от pNx
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китайците идват
Collapse
X
-
За бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...
Подпис: Бай ви Шиле
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)лелелееее, сега се сетих)
Миии, че той бат' Божков голяма работа е верно.Няма как да не е знаел за идването на китайците)))Те в това са най-силни - хазарт и инфраструктура)))Life won't wait for you.
Коментар
-
Споко Съни, тия дето идват са от Мао дзе дун поколението :-)
Те в Китай, едно ИПО ако не го презапишат 100 пъти - значи не са играли :-)
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Alan GreenspanЩе разчитаме на доброто познаване на терена - това си е сериозно предимство според всеки военен наръчник :-) :-)изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
opredeleno po-dobre kitaici, otkolkoto huhresti!
makar 4e sled opita s bash-kitaici (NE s kitaici ot HongKong) s kakvito sega imam ot vreme na vreme rabota, ne preporu4vam mnogo da se prevuznasqte!
tova e armia s promiti mozuci!
NO ako tezi,koito sa se zaputili da investirat v BG i da kupuvat businessi tuk, dano da sa samo i pedimno ot HongKong!!!
togava shte ima nqkoi zvuci da izdava, kato: "YAHOOOOO!"
Коментар
-
Аз все се надявам и ФИЛИПИНКИТЕ да дойдат най-накрая, ама засега само чехи и китайци с делта-брокери.
С тая часова разлика кога спят тия китайци незнам.
Ще разчитаме на доброто познаване на терена - това си е сериозно предимство според всеки военен наръчник :-) :-)изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Anton Chigurh
Az puk se pritesnih da ne idvat negrite. hahaha
Коментар
-
Re: КИТАЙЦИТЕ ИДВАТ
Първоначално изпратено от Alan GreenspanКитайци инвестират в наши акции
БТА - 24 Октомври 2007, 09:59
Българският капиталов пазар привлича клиенти и от Китай.
Първите реални сделки с инвеститори от азиатската страна вече има сключени инвестиционният посредник "Делтасток", съобщи прокуристът на компанията Васил Тасев пред "Дневник". По думите му интересът от Китай е започнал още отпреди година, но реално в последните няколко месеца вече се сключват и сделки заради облекчения в ограниченията на китайското законодателство при трансфера на пари зад граница. В момента "Делтасток" дори търси да наеме служител на позиция фронт офис с владеене на китайски език, за да може да обслужва пристигащите от Китай запитвания.
Сега е моментът да си дълъг в български акции :-) :-)
Коментар
Коментар