IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Китайците идват

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pNx
    За бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...

Подпис: Бай ви Шиле
    Абе ясно е че е заговор на ЦРУ.Нали те спряха и "Мелодия на Годината".
    Life won't wait for you.

Коментар

• За бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...

Подпис: Бай ви Шиле

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
        лелелееее, сега се сетих)
        Миии, че той бат' Божков голяма работа е верно.Няма как да не е знаел за идването на китайците)))Те в това са най-силни - хазарт и инфраструктура)))
        Може да почне да строи пътища в Китай.И некой и друг моста над Яндзъ.
        Life won't wait for you.

Коментар

• лелелееее, сега се сетих)
          Миии, че той бат' Божков голяма работа е верно.Няма как да не е знаел за идването на китайците)))Те в това са най-силни - хазарт и инфраструктура)))

Коментар

• Споко Съни, тия дето идват са от Мао дзе дун поколението :-)
            Те в Китай, едно ИПО ако не го презапишат 100 пъти - значи не са играли :-)

Първоначално изпратено от съни(тя)
            Първоначално изпратено от Alan Greenspan
            Ще разчитаме на доброто познаване на терена - това си е сериозно предимство според всеки военен наръчник :-) :-)
            а бе, не знам на какво ще разчитаме - тях в люлката още ги захранват със Сун Дзъ))))
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Ще вкарат само шум в системата като корейците и японците,нищо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                Ще разчитаме на доброто познаване на терена - това си е сериозно предимство според всеки военен наръчник :-) :-)
                а бе, не знам на какво ще разчитаме - тях в люлката още ги захранват със Сун Дзъ))))

Коментар

• opredeleno po-dobre kitaici, otkolkoto huhresti!

makar 4e sled opita s bash-kitaici (NE s kitaici ot HongKong) s kakvito sega imam ot vreme na vreme rabota, ne preporu4vam mnogo da se prevuznasqte!
                  tova e armia s promiti mozuci!

NO ako tezi,koito sa se zaputili da investirat v BG i da kupuvat businessi tuk, dano da sa samo i pedimno ot HongKong!!!

togava shte ima nqkoi zvuci da izdava, kato: "YAHOOOOO!"

Коментар

• Аз все се надявам и ФИЛИПИНКИТЕ да дойдат най-накрая, ама засега само чехи и китайци с делта-брокери.
                    С тая часова разлика кога спят тия китайци незнам.
                    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker
                      ...търся учител по китайски - СПЕШНО! Спирам хляба - минавам на ориз! А те и водораслите не били лоши вместо марулки...
                      не е препоръка , а поглед в бъдещето!
                      Вземи си учителКА, така де полезното с приятното!

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                        По-добре китайците да дойдат, от колкото хъхрещите.
                        Аз викам да дойдат китайците а да се махнат хъхрещите.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• ...търся учител по китайски - СПЕШНО! Спирам хляба - минавам на ориз! А те и водораслите не били лоши вместо марулки...
                          не е препоръка , а поглед в бъдещето!
                          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Az puk se pritesnih da ne idvat negrite. hahaha

Коментар

• Re: КИТАЙЦИТЕ ИДВАТ

Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                              Китайци инвестират в наши акции

БТА - 24 Октомври 2007, 09:59

Българският капиталов пазар привлича клиенти и от Китай.
                              Първите реални сделки с инвеститори от азиатската страна вече има сключени инвестиционният посредник "Делтасток", съобщи прокуристът на компанията Васил Тасев пред "Дневник". По думите му интересът от Китай е започнал още отпреди година, но реално в последните няколко месеца вече се сключват и сделки заради облекчения в ограниченията на китайското законодателство при трансфера на пари зад граница. В момента "Делтасток" дори търси да наеме служител на позиция фронт офис с владеене на китайски език, за да може да обслужва пристигащите от Китай запитвания.

Сега е моментът да си дълъг в български акции :-) :-)
                              Като се има предвид броя на китайците, смятам, че Кобосите до месец ще отстъпят пред армията от абонати на Делта Брокер

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Еййй, откога ги чакам тия китайци))))
                                сега акции ще купуват, после цели бизнеси...ихааааа))
                                Жълтата раса настъпва...)))
                                Даже вече е настъпили безвъзвратно! :-) Просто още не го осъзнаваме ;-)!

п.с. Не съм жълт !

Коментар

Working...
                                X