Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китайците идват
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от съни(тя)лелелееее, сега се сетих)
Миии, че той бат' Божков голяма работа е верно.Няма как да не е знаел за идването на китайците)))Те в това са най-силни - хазарт и инфраструктура)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lussanderИ колкото по-силно стискаш пликчето в ръцете, толкова повече сладострастна течност се попива по устните ти и стискаш, стискаш, мачкаш.........
Ех, хубаво млекце беше!!!
Не е препоръка!!!
стига с тоя Трейс че ми писна на....*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от баш майстораПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от pNxЗа бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...
Подпис: Бай ви ШилеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от pNxЗа бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...
Подпис: Бай ви Шиле*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар