IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Китайците идват

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://p-inx.com/win/

Коментар

• Ако знаеш филипинките откога ги чакам :-) :-)
      Остави, ама като гледам китайците как са заръфали най-подценените позиции чак ме е яд, че им продаваме без пари ЕВРОПЕЙСКИ акции.
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• А китайките, те ще дойдат ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          К'ъв комунизъм))) не си ли виждал к'ви капиталисти го раздават китайците))

хехе, не знам за Яндзъ, ама ако вземем и мостчета през Жълтата река да строим....))
          Нека първо ни подпечатат жълтите книжки(с телеметрични данни за предпочитане)!

Коментар

• К'ъв комунизъм))) не си ли виждал к'ви капиталисти го раздават китайците))

хехе, не знам за Яндзъ, ама ако вземем и мостчета през Жълтата река да строим....))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
              Ееее, като дойдат китайците, от всичко ще има по много)))))
              Абе то е хубаво да има всичко, ама КОМУНИЗЪМ сега точно не ни трябва! Направо им се чудя как при тоя див КОМУНИЗЪМ развиват такава икономика последните години! :O

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от съни(тя)
                лелелееее, сега се сетих)
                Миии, че той бат' Божков голяма работа е верно.Няма как да не е знаел за идването на китайците)))Те в това са най-силни - хазарт и инфраструктура)))
                Може да почне да строи пътища в Китай.И некой и друг моста над Яндзъ.
                най - добре ще е като вземе проекта за укрепването на Великата китайска стена ... :P

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
                  И колкото по-силно стискаш пликчето в ръцете, толкова повече сладострастна течност се попива по устните ти и стискаш, стискаш, мачкаш.........

Ех, хубаво млекце беше!!!

Не е препоръка!!!
                  обичам веселите теми!!!
                  стига с тоя Трейс че ми писна на....
                  *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ееее, като дойдат китайците, от всичко ще има по много)))))

Коментар

• И колкото по-силно стискаш пликчето в ръцете, толкова повече сладострастна течност се попива по устните ти и стискаш, стискаш, мачкаш.........

Ех, хубаво млекце беше!!!

Не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
                        А плодовото млекце ягодка по 6 стотинки дето си го цоцкахме, като напръщяла цица!!! :P
                        Що дразниш ,бе?Не те е срам
                        Life won't wait for you.

Коментар

• А плодовото млекце ягодка по 6 стотинки дето си го цоцкахме, като напръщяла цица!!! :P

Коментар

• тук не съм съгласен
                            тез последните две още си ги има
                            само дето са ги СКЪПНАЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от pNx
                              За бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...

Подпис: Бай ви Шиле
                              Абе ясно е че е заговор на ЦРУ.Нали те спряха и "Мелодия на Годината".
                              даааааааа... и салама "Кучешка радост"!!!
                              И "Русенско варено" и бозата от 6 стотинки.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от pNx
                                За бога братя не им давайте да купуват. Това е заговор на китайците срещу наш'та вяла икономика. Те ще понапълнят от тук от там и после ще изсипят накуп да ни сринат държавицата. Едно птиче ми каза че искат да си отмъстят на Меглена Кунева за дето се опитва да затвори вратите на евросъюза за китайски стоки. :РРР Като пожълтее нещо после трудно се пере... В русия съм ... В русия съм...

Подпис: Бай ви Шиле
                                Абе ясно е че е заговор на ЦРУ.Нали те спряха и "Мелодия на Годината".
                                даааааааа... и салама "Кучешка радост"!!!

Коментар

Working...
                                X