На мен биха ми харесали енергийните му дружества .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Христо Ковачки листва дружества на борсата
Collapse
X
-
Не зная за вас колеги,но си мисля, поради спецификата на начина на действие на господин Ковачки,тоест неговите методи при правенето на бизнес,че има сходство между него и неговите компании и компанийте на Химимпорт,разбира се не че се занимават с една и съща дейност,( а в някой аспекти е точно така )а по принцип. И оттук следва,че вероятно ще има добри печалби покрай листването.
Лично и неангажиращо мнение разбира се.
Коментар
-
То това да имаш опции (зашото фирмите обикновенно не дават акции, а опции на служителите си) е хубаво и лошо. Ако в края на годината ти дадат опции вместо кеш бонус, обикновенно има период от 18 месеца, в който не можеш да ги обърнеш. През това време ако напуснеш фирмата не можеш да си опражниш опциите.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Христо Ковачки листва дружества на борсата
Това е част от интервюто на Ковачки взето от Светлана Ненова от Дневник:
"Поискахте от Комисията за защита на конкуренция да одобри създаването на компания "Магазини Европа", в която да обедините притежаваните от вас дружества "Ел Ем импекс", "РУМ Деница", "Булгарплод", "МАХ-2003", "Люлин-Орион", "Фина механика", "Лазерни и оптични технологии", "Интеркомерс груп плюс", "Топ ден", "Данесто", ЕТ "Щайн - Христо Атанасов", "Трейд Ди - 2004" и "Ню партнерс". Това означава ли, че ще преструктурирате бизнеса си?
- Търговска верига "Европа" е една от водещите в България. Преструктурирането цели акции от веригата да излязат на борсата. В момента се подготвят проспекти и може да се очаква, че още преди края на годината акциите ще са на борсата. Консолидацията на бизнеса е нормален процес, а превръщането на компаниите в публични прави дейността им прозрачна за обществото. В същото време осигурява достъп до по-евтин финансов ресурс."
А ето и цялото интервю от Дневник
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=341613Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар