IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Христо Ковачки листва дружества на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мен биха ми харесали енергийните му дружества .
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Не зная за вас колеги,но си мисля, поради спецификата на начина на действие на господин Ковачки,тоест неговите методи при правенето на бизнес,че има сходство между него и неговите компании и компанийте на Химимпорт,разбира се не че се занимават с една и съща дейност,( а в някой аспекти е точно така )а по принцип. И оттук следва,че вероятно ще има добри печалби покрай листването.

Лично и неангажиращо мнение разбира се.

Коментар

• Не е зле сега вече ще има и от така наречените "retailer" - и. Не е от ранга на Метро, но пак добре.

Коментар

• То това да имаш опции (зашото фирмите обикновенно не дават акции, а опции на служителите си) е хубаво и лошо. Ако в края на годината ти дадат опции вместо кеш бонус, обикновенно има период от 18 месеца, в който не можеш да ги обърнеш. През това време ако напуснеш фирмата не можеш да си опражниш опциите.
          __________________________________________________ __
          Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• супер сега и ако даде акцийки на негови служители
            което практика в европата )имам предвид като бонуси няма да е зле )

Коментар

• Христо Ковачки листва дружества на борсата

Това е част от интервюто на Ковачки взето от Светлана Ненова от Дневник:

"Поискахте от Комисията за защита на конкуренция да одобри създаването на компания "Магазини Европа", в която да обедините притежаваните от вас дружества "Ел Ем импекс", "РУМ Деница", "Булгарплод", "МАХ-2003", "Люлин-Орион", "Фина механика", "Лазерни и оптични технологии", "Интеркомерс груп плюс", "Топ ден", "Данесто", ЕТ "Щайн - Христо Атанасов", "Трейд Ди - 2004" и "Ню партнерс". Това означава ли, че ще преструктурирате бизнеса си?

- Търговска верига "Европа" е една от водещите в България. Преструктурирането цели акции от веригата да излязат на борсата. В момента се подготвят проспекти и може да се очаква, че още преди края на годината акциите ще са на борсата. Консолидацията на бизнеса е нормален процес, а превръщането на компаниите в публични прави дейността им прозрачна за обществото. В същото време осигурява достъп до по-евтин финансов ресурс."

А ето и цялото интервю от Дневник
              http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=341613
            Working...
            X