If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има и оше как. Вижте тимаджиите вече три фонда си имат дето в портфейлите им са само дружества на групировката.
Абе кой ти чака пенсия. Тука е България.
Аз бях заблуден и внасях всеки месец
ама явно вече ще размисля
освен ако пък не печеля повече от борсата та да стигнат за старини ;-)
Има и оше как. Вижте тимаджиите вече три фонда си имат дето в портфейлите им са само дружества на групировката.
Абе кой ти чака пенсия. Тука е България.
Дали така се източва пенсионен фонд?????????
Пускаш някакво кухо дружество на борсата .
Надуваш го(цената).
И купуваш от себе си за пенсионите фондове?????????
ако някой има разумни доводи в обратна посока съм склонен да ги изчета.
Дали така се източва пенсионен фонд?????????
Пускаш някакво кухо дружество на борсата .
Надуваш го(цената).
И купуваш от себе си за пенсионите фондове?????????
ако някой има разумни доводи в обратна посока съм склонен да ги изчета.
ей, не се занасяйте с дамата - тя си е спец в енергетиката и инвестициите
я как само наддаваше за брикел
то след ктб нищо чудно, че и ковачки се размърда
Kork...не след много време ще ти споделя, нещо конфидензциално за г-н Ковачки и по специално касаещо "ветрилото" от негови дружества, част от които официално "консултира"...а се водят на например млага (24годишна) госпожица....както и да кредитната му експозиция...но спирам за сега...:-) Думата ми е....не е оправдан прекаленият ентусиазъм относно консолидацията на няколко десетки от фирмите му - прави ли ви впечатление, че в тази "кошница" от дружества, енергийните не влизат?!?! ...а защо след като те са най-перспективните......само тема за размисъл
whiteman привет, аз също не съм много ентусиазиран,просто споделям инфо
Все си мисля,че ще има игрови момент,но ще видим какво ще ни предложи Ковачки и тогава ще го мислим .
Честно казано и аз съм чувал за 24-годишната госпожица,която господин Ковачки консултира,само не ми е ясно какъв вид са консултацийте и кой кого,ама това е друга тема
За енергийните дружества съм съгласен,те биха били наистина атрактивни,но човека води преговори да ги продава и вероятно няма да ги качи,въпреки,че хората си качват компанийте на борсата точно за това,да ги продадат без да плащат данъци,но господин Ковачки явно има друга стратегия.А иначе циркулират слухове за кредитите на същият господин,че били хубаво девет(9) цифрено число , ама можеш ли да вярваш,то това са си само слухове
Kork...не след много време ще ти споделя, нещо конфидензциално за г-н Ковачки и по специално касаещо "ветрилото" от негови дружества, част от които официално "консултира"...а се водят на например млага (24годишна) госпожица....както и да кредитната му експозиция...но спирам за сега...:-) Думата ми е....не е оправдан прекаленият ентусиазъм относно консолидацията на няколко десетки от фирмите му - прави ли ви впечатление, че в тази "кошница" от дружества, енергийните не влизат?!?! ...а защо след като те са най-перспективните......само тема за размисъл
Коментар