IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнозите на кучето на Вятъра и други любимци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност под "любимец" имах предвид "домашен любимец" /куче, котка, рибка, крокодил, тарантула и пр/.

Така си и пише най долу.

А не любимец от форума. Но може и така да става.

Дано не се докачат изброените...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      Odisej. стига всява паника. Вятъра не го е познал това, а го е изчислил. некой хора, дето не се замислят много и си мислят, че инвестираното е лесна работа си мислят, че Вятъра е налучкал. Не е вярно това нещо. Въпрос на сметки и здрав разум. Тез дето го нямат се оплакват сега
      E 14 puti prezapisvane i zena ot 58,5 BGL spored teb oriznak na drav razum li e? ))

Коментар

• Моите любимци във форума са zarco, vhk, Facts и със сигурност geek.

Zarco - харесва ми портфейла му, както и си личи, че човека е със житейски и инвестиционен опит. Личи си, че е във час и много добре информиран.

vhk, Facts - играят роля на адвокати на дявола /в Изрелските тайни служби има такива щатни служители, които само с това се занимават, да дават песимистични прогнози/, и като такива са ми полезни, имат много опит на борсата и на валутните пазари и си личи, че са в час. Все пак мненията им са откровени и последователни, което ми харесва.

geek - ми е много полезен, с новините, които дава за чуждите пазари, както и мненията му за нашия пазар са пречупени през призмата на познанията и опита му на външните пазари. Очевидно е, че е много опитен и начетен. За коментарите му, може да се каже, че са едно богатство на форума.

Коментар

• Мен, Вятъра ми е направил само едно впечатление - когато някоя акция се покачи, се разбира, че той вече има от нея и че си я купил много натънко. Като падне някоя акция, си признава, че предната седмица бил разтоварил всичко от нея. А, ако много хвали много някоя акция, и после падне, изчезва от сътветнта тема, все едно никога не е писал за тази акция. Мисля, че няма нужда да давам примери

Коментар

• Не познавам лично Вятъра, но много пъти сме си писали с него и много точни прогнози ми е давал. Така че със сигурност не е налучквал. Във този форум има доста грамотни хора, чието мнение може да ти помогне да вземеш правилно решение. Убедил съм се в това, но няма да изброявам имена. Просто никога не съм писал в теми от рода на "кой форумец най-много ви помогна.." и тем подобни. На "съвсем начинаещите" тук ми се иска да кажа, да не обръщат внимание на постове от рода " едикоя си банка тук товари яко, честито на акционерите.." или " май пакетите под едиква си цена свършиха...от утре сме яко ЪП!" или " само търпение е нужно тук...казвам ви хора, тази акция струва милиони...". Четете между редовете и мислете. Защото дори мненията на фактс, вхк и тн.. в много случаи са по полезни от тези на някои ентусиасти в отделните теми. Успех на всички :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              Odisej. стига всява паника. Вятъра не го е познал това, а го е изчислил. некой хора, дето не се замислят много и си мислят, че инвестираното е лесна работа си мислят, че Вятъра е налучкал. Не е вярно това нещо. Въпрос на сметки и здрав разум. Тез дето го нямат се оплакват сега
              Че къде видя паника, още повече минало, заминало. Напротив, оценявам, че го е изчислил. Chapeau!

Коментар

• Odisej. стига всява паника. Вятъра не го е познал това, а го е изчислил. некой хора, дето не се замислят много и си мислят, че инвестираното е лесна работа си мислят, че Вятъра е налучкал. Не е вярно това нещо. Въпрос на сметки и здрав разум. Тез дето го нямат се оплакват сега

Коментар

• Прогнозите на кучето на Вятъра и други любимци

Тази тема изнасям от КТБ че там се излупа глутница вълчета.

Никой май в наддаването за КТБ не стигна до прогнози за 14 пъти презаписване, за да не го обявят за румънец...

Но Вятъра ми писа следното, та се чувствам задължен да го споделя:

...че от преди 2 дена стигам до генералния извод за себе си, че небива да разделям капитал под 20К в повече от една поръчка. т.е. ако играеш с под 20К според мен е по-разумно една пазарна, както каза аналгина. ...
                  Кучето май точно е улучило границата на отсичане на пазарните поръчки за КТБ.

Ако на някой домашния любимец /та дори и рибка/ подшушне нещо за други важни събития, да го сподели тук
                Working...
                X