IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнозите на кучето на Вятъра и други любимци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• г-н Франки, стават некой път по случайност некои работи да се не закачаме със големия хороскоп - да си не найдем белята ами за ПИБ какво да кажа я то не е за казване, ама сложих една пазарна поръчка, напълно безразлично ми е ква ше е цената просто напоследък хептен съм в недостиг на време, а понеже кеша избуял та чак прекалено се насъбрал, требва некаде да закачаме по нещо та затва сложих малка пазарна, /буквално точно казано - малка/ ако се пребалончи много ПИБА, да не скърбя много
    Тука си му е мястото да спомене че май има опасност от това КАКВА ЩЕ Е ЦЕНАТА АКО ИМА ПРЕЗАПИС САМО ОТ ПАЗАРНИТЕ, което е доста вероятно!!, та требва да се внимава! и не съветвам никой как да играе. Това че съм пуснал макар и малка пазарна може да е грешка.
    жалко че нема сега много време и даже утре нема и да съм онлайн но другата седмица ше се стараеме повече... дано не е прекалено късно. Иначе мисла народа се е разочаровал некак от тоя презапис на КТБ и може да свали малко гарда за ПИБа, не очаквам да се насипе много по-голем капитал от КТБ, та нема да има според мен толкова страшен презапис, ама колко точно хич не съм го мислил /лошо, лошо, ама понекога правиме пропуски, та понеже и за ПИБА немаме минимална сума за участие, може всека поръчка да вземе нещо, тука страшни сметки за прехвърляне на минималния праг са ненужни но може да има презапис, тва не е страшно но ако презаписа е само от пазарни как ще е цената може да има некоя понабалончена цена - мениджъра по емисията ще решава как да се изпълнява, немам представа
    Успех на големите играчи по сички позиции и индекси
    И гледайте да оставите утре некоя ненабалончена позиция, че в други ден да имам некои шансове за вземане Абе такава интересна борса като нашта трудно се изнамирва
    малко поредактирахме, за да се изясни, а също и че не даваме рецепти и прогнози за IPO на ПИБ.

Коментар

• Vetre, tvoite prognozi qvno sa astrologicheski tochni. Bi li spodelil svoite ochakvaniq za prezapisvaneto na FIB

Коментар

• Мерси Ветре Така и аз мисля с Репата да направя )), а и на мен не ми стигна смелоста да турна повече от 60 % на усета си за Голямата КТБ .. ама доволно и достатъчно ) , че си и доприбрах и от Мамата ) , Стартера ) и Горивата на Борсичката ))
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• франки, това май vhk го умей по-добре от мен Да ти кажа честната, даже не съм гледал сички дружества, /лошо, лошо ама нещо съм я закъсал с времето а и големото куче боледува, скръбно е това, индекса расте а ние се лекуваме и ближем рани /
          г-н Майната, мисла че ако си играл за КТБ на лим. на макс си направил добро попадение, /по-малък презапис, затва те похвалих, понеже въпреки, че ми изглеждаш консервативен играч, но вероятно си играл на риск по-най-добрия начин/ а за репата съм 100% да се покрият, вместо ПИБовата история 100% съм да се очистат заемите по - навреме за около месец, така примерно

Коментар

• Vetre kazi naj-podcenenata akciq na BSE-Sofia

Коментар

• ) Никак не е блестяща ) ... ама не се оплаквам Ветре )
              Поздрави за кучето ... и успехи )

Коментар

• Поздрави г-н Майната за блестящата игра, и за КТБ и за кеша
                А инак нивата голема, стигане нема

Коментар

• )) Ветре за разлика от теб ) моят КЕШ е -15% )) ... ..какво да правя .. като ми напълниха от добрите позиции на добри цени )) и все си мисля че е по-добре да си покрия .. репата... / взети за КТБ )) / .. отколкото да .. шампионясвам .. FIB )

ама до петък нивата е дълга ))) и знае ли се ... ) .

ПП Отговор на твое питане в друга тема .

Коментар

• Investore, бе ти си се убъркал бе я имам не само дружества каде растат /ОДЕС, ФАЗЕР, ОРГАХИМ, вече КТБ и още 2 тайни/
                    я имам и къде падат бе /СИНЕРГОН-само нови, ХДПАТ и още 2 вапросни и тайни/
                    и в момента 65% кеш
                    я си направи справките да видиш че сичко е речено точно - за твоя радость
                    апропо продадох лекинко от Фазера, че така се случи, грешка стана ама кучето е болно и караме само на големата елка
                    нема лошо, и нема и прогнози и даже тия дървета, къде ги имам и растат всекак избегвам да ги фаля щото хвалбата е глупава работа, я само си се майтапа чат пат а кога изфъчкам нещо забравам да го сподела веднага, че ненужно ми се вижда да се говори, некой път и я уцелвам на греда ама такава е борсовата, ех, ех айде да оздравее по-бързо кучето, че се уморих от сметки...
                    А и още нещо Investor - мисла че не казвам на каква цена влявам и излявам бъркаш ме с некой /кога съм самотен ме е страх от убавата мома от кфн, да ме не разконспирира/, само чат-пат споделям, кога съм влял или излял /понекога е с част от акциите или капитала - тва го казвам принципно, да ти задоволи любопитството /
                    На Одисей бих казал и допълнил, че кучето не само тва позна за 20К границата ами и позна, че е по-добре да се хвърля на лимитирана, ама все пак изглеждаше по-рисковано, та се въздържах да го цитирам 1:1 ... такова е то, смета си по Фибоначи ) а големата елка не го признава тоя учен все още ...

Коментар

• Изрових едно култово изказване на Императора и отговорът:

От Химко човек може само да се разори, мнозина вече се и ти ще се, само се самонавиваш и джавкаш, да.

Никога не съм искал акции от Химко по една извънредно проста причина - АЗ КУПУВАМ САМО КАЧЕСТВО, САМО НАЙ-ДОБРОТО...
                      Не мога да си представя картата си на стената в такъв случай - знаменца на съответните места, с надписи "ХЕС", "М+С", "Медика", "Софарма", "Албена" ... и редом с тях... "Химко". Все едно маса в сексапилен френски ресторант, сервирани омари, чер хайвер, 28 годишни вина и редом с тях кравешка фъшкия.

Дръж си Химкото и сънувай сладки сънища.

Цезаров, скокът е безвъзвратен, ама надолу - към нулата, така че бягай докато можеш.

Отговор:
                      Смятам че дали работи или не
                      НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ
                      ти не търгуваш продукцията на Химко, плажа на Албена или чорапите на Фазан,
                      а акциите на тези дружества
                      ако разбираш какво искам да ти кажа

Коментар

• Инвесторе, страхотен оптимизъм по Газта. Аз също съм вътре, но вече губя търпение. То не беше тъпчене на едно място, не бе чудо. Дано си прав.[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                          Ще спра да пиша за ГАЗ като стане 20 лв., тогава ще изляза
                          т.е. ще пишеш докато си жив ;-)

p.s. не ме разбирай погрешно :-) желая ти най-искрено дълголетие, здраве и много успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                            Първоначално изпратено от Investorrr
                            Мен, Вятъра ми е направил само едно впечатление - когато някоя акция се покачи, се разбира, че той вече има от нея и че си я купил много натънко. Като падне някоя акция, си признава, че предната седмица бил разтоварил всичко от нея. А, ако много хвали много някоя акция, и после падне, изчезва от сътветнта тема, все едно никога не е писал за тази акция. Мисля, че няма нужда да давам примери
                            Е то не може всички да са като теб - колкото повече пада една акция , толкова повече да агитираш, че това е нормално и всъщност това е най-добрата акция на борсата :-)
                            Да, Жоро, аз и да падат и да се качват пак си пиша за позиите. За ГАЗ и на 7 лв. и на 17 лв. пак ще пиша. Ще спра да пиша за ГАЗ като стане 20 лв., тогава ще изляза

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Мен, Вятъра ми е направил само едно впечатление - когато някоя акция се покачи, се разбира, че той вече има от нея и че си я купил много натънко. Като падне някоя акция, си признава, че предната седмица бил разтоварил всичко от нея. А, ако много хвали много някоя акция, и после падне, изчезва от сътветнта тема, все едно никога не е писал за тази акция. Мисля, че няма нужда да давам примери
                              Е то не може всички да са като теб - колкото повече пада една акция , толкова повече да агитираш, че това е нормално и всъщност това е най-добрата акция на борсата :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                                Първоначално изпратено от Bobi75
                                Odisej. стига всява паника. Вятъра не го е познал това, а го е изчислил. некой хора, дето не се замислят много и си мислят, че инвестираното е лесна работа си мислят, че Вятъра е налучкал. Не е вярно това нещо. Въпрос на сметки и здрав разум. Тез дето го нямат се оплакват сега
                                E 14 puti prezapisvane i zena ot 58,5 BGL spored teb oriznak na drav razum li e? ))
                                може да ти звучи странно, но да. това е признак на здрав разум

Коментар

Working...
                                X