Абе няма ли начин отнякъде да гласуваме по интернет?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България е на финал на Евровизия!!!
Collapse
X
-
Клипа е супер но вижте каква еуфория предизвикаха на живо сред хората там.
http://www.vbox7.com/play:af51b392
Коментар
-
интересно клипче
http://www.youtube.com/watch?v=xTP9Ysl6yKAМненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Ясно. Сега разбирам по-добре.
Желателно е българите в чужбина да гласуват за България. Интересно за кого ще гласуват българите от България?
Долното ми опасение остава. Не вярвам балканска страна-финалист да гласува за друга такава. Не вярвам македонците да гласуват за нас примерно... ама кой знае?
Важно е, че песента ни впечатлява!
Коментар
-
Ами по принцип никоя страна не може да гласува за нейната си песен. Трябва да избереш друга страна и има определен брой точки които се разпределят пропорционално на смс-ите и се дават на страните за които е гласувано. Така винаги се получава че Турция гласува за Германия и обратно. В Германия има над 3млн турци и по този начин Турция си гласува за Турция от вън. Предполагам, че това си имал предвид?
Но иначе не съм сигурен дали може страни които не са на финала да гласуват. По доходоносно би било , но мисля, че не може.
Коментар
-
Да, Петре, това за класирането по право е мега тъпо.
Да продължа с песимизма си. Лошо е за нас, че има твърде много финалисти от Балканите. Европейците в такива случаи биха гласували за съседите си, но ние обикновено се мразим и си завиждаме. Очаквам доста вотове против нас от балканските страни именно! В случай вот "против" е примерно да не гласуваш за България, а за друг, въпреки че си от Балканите.
Дано греша. Една възможна грешка е непознаването ми на правилата - възможно ли е да се гласува от територия на страна-нефиналист? Ако не е, тогава наистина не виждам нищо необичайно примерно македонците да си гласуват за тяхната песен, а не за нашата.
Коментар
-
Ами моите уважения към всички участници ама нашата песен си е най-добра. Няма сълзливи мелодийки от които хората би трябвало да се трогнат, ама какво ли разбират западняците от нашите песни(народните имам предвид). Иначе на чалгата всякакви изсипаняци от запад си въртят задниците.
Аз настръхнах като я слушах тази песен хора, за Вас не знам.
Желая им успех и много късмет на Елица и Стунджи. Дано гърците гласуват за нас, ние и без това за тях ще гласуваме и дано и други са я харесали.
Само едно не разбирам - Защо трябва да има страни, които отиват на финал по право. В музиката няма по-добри по принцип, всеки път трябва да покажеш по-добър продукт от другите.
Коментар
-
Taka e 22, na Eurovision igrajat rolja dva faktora
1) kachestvoto na muzikata
2) nacionalistichnite nastroenija ( kakto gi narichash)
i prez poslednite godini, vlijanieto na vtorija faktor narastva znachitelno. I zasto ? Zastoto granicite se otvoriha, narodite se umesiha i dosta iztochno evropejci jivejat v zapadna Evropa. Ne e tajna zasto Turcija redovno dostiga finala... Namiram nashata pesen za mnogo dobra, no dori i da ne beshe, pak bih se obadil za neja. Taka che horata koito sme navyn, da gi podkrepim s kakvoto mojem i s pokolkoto SMS-a mojem.
Коментар
-
Само по-кротко с очакванията, момчета и момичета! Едно е ние какво искаме, а друго е реалността... Тук ще се изправим пред по-многобройни народи, които ще гласуват, а националистическите настроения на всички зрители ще наклонят везнита (не качеството на песните). България освен това е слабопопулярна в Европа и има лош имидж сред мнозина (колкото и да ви се струва невероятно). Пътувам често и контактувам с чужденци.
А тази година дори засега не сме сред фаворитите:
Most bookmakers have Ukraine as favourites to win, offering between four and six to one, followed by Serbia, Belarus and Sweden, while an unofficial BBC jury of 11 Eurovision singers and fans ranked Germany first.
Коментар
-
RAI napylno te podkrepjam.
Estestveno che e vajno sybitie, sled 3 godini naj-nakraja i Bylgarija uspja da stigne do finala.
Aleator
Извинявам се, но макар, че песента на нашите ми харесва, засега просто са достигнали до финала /с още 23 участници/ на един обикновен музикален конкурс. това е.
Tova e poveche ot edin muzikalen konkurs. Moje da se sravni s evropejsko pyrvenstvo po futbol - ne otivash tam prosto da predstavish svojata pesen , otivajki tam predstavjash stranata si. Stava vypros za mnogo poveche ot muzika - stava vypros i za dopir na razlichni kulturi. Eurovision ne e tova koeto beshe prez 80- 90 godini. Poslednite godini sa beljazani sys mnogo silno predstavjane na stranite oz iztochna Evropa : za zapadnjacite tova e nesto novo (ne na vsichki im se haresva).
2003 Turcija
2004 Ukrajna
2005 Gyrcija
2006 Rusija beshe na 2 mjasto, samo obedinenite sili na metylite uspjaha da postavjat Lordi na pyrvo mjasto -( ne che e losho vseki si ima pravoto na glas)
Tazi godina njama da e po-razlichno.
Ta dori i 24 da ostanem (koeto nego vjarvam izobsto), pak e uspeh - za Stundji i Elica, za bylgarskata muzika i za Bylgarija.
Vsichko tova e edna strahotna reklama za stranata ni. Bylgarite opredeleno imame nujda ot poveche samochustvie, ot poveche uverenost i edno takova sybitie e samo polojitelen fakt.
Коментар
-
1. Не мисля, че Евровизия е толкова незначително събитие
2. Не мисля, че е за пренебрегване факта, че 100 милиона души ще чуят българска песен и ще гледат нашите изпълнители
3. Успех на Стунджи и Елица утре и се радвайте, че има такива поводи!
Да си пожелаем повече от тях!
Готин уикенд на всички!
http://today.reuters.co.uk/news/arti...Tkr/GetContent
Коментар
-
Чак пък "почит" да им се отдава... Писах в една друга тема, че по тази логика "Лорди", които спечелиха миналата година /макар, че са доста посредствена и смешно-комерсиална група според мен/, трябва да имат 100 метров паметник в Хелзинки. Извинявам се, но макар, че песента на нашите ми харесва, засега просто са достигнали до финала /с още 23 участници/ на един обикновен музикален конкурс. това е.
Коментар
Коментар