IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България е на финал на Евровизия!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито второ място! За мен това е голям успех за България! Казвам второ, защото реално само Украйна е преди нас! Резаците каквато и песен да пуснат ще са в петицата. Само в Германия има
    над 6 млн турци, а мюсулманите в Европа са към 10%. Като си насочат вота само в една посока резултата е ясен. Русия и Сърбия имат лоби сред бившите си републики. Остава Украйна единствена пред нас, но нея я подкрепиха гейовете в Европа, а те не са малко. Така, че второто място си е безпорен успех. Ако сложим и гласовете за Западна България известна под името БЮРМ ще се окаже, че сме спечелили.

Коментар

• Огрочен брой западноевропейски страни гласуваха за Турция, просто защото там живеят турци. И Германия, Австрия, Холандия, Белгия.... Босненските и албанските мюсюлмани също традиционно гласуват.

Сърби също има навсякъде още от югославско време. Особено в полза на сърбите беше и фактът, че всички страни от бивша Югославия гласуваха - в тези страни също има много сърби или просръбски настроени.

Песента на сърбите освен това беше хубава. Никакъв травестит не я пее: http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1044159

Коментар

• Абе това мъж ли беше дето спечели?! Гледах цялото " състезание " , но това нещо да спечели - направо като кадър от филмите на Стивън Кинг. Вярно е имаше глас и пя поне нефълшиво, но песнта си беше една поп-фолк кръчмарска си песен - нищо оригинално.

Ние поне се представихме достойно с оригинално изпълнение и съм убеден, че за нас не са гласували само емигрантите ни в чужбина.

Коментар

• Импе не ми се говори за това. Жена ми снощи каза (тя по принцип не псува): Да ги е.. тук на този конкурс спечелиха само лесбийки и травестити. И така си беше де ама какво да направим, не сме си пръснали семето достатъчно. Забелязахте ли Франция, Белгия, Германия, Холандия и мисля имаше и други държави в западна Европа, които дадоха 12-те си точки на Турция. Това е то порок от самото начало.

Не ми се говори, че червата ми завират като се сетя за тия наши съседи.

Гърците поне излязоха точни, спазихме традицията ние за тях те за нас

И между другото точно с точките от нашия вот когато даваха Турция мина България по точки.

Нашата песен ги шашна. Така мисля поне ама как да не си дадеш вота за това същество от Украйна. Бати дебила, продал 1млн копия от албума си.

ПАРОДИЯ

Коментар

• Ми трябваше тогава да пратим нашето животно... хем травестит, хем още по-гнъсен, хем от хъхрещите, та щяха всички да гласуват за него от страх да не ги обвинят в дискриминация...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Че то това май е конкурс за обратни. поне половината са такива

Коментар

• Чувам спечелил някакъв отвратителен сръпски травестит... вярно ли е това ?!? :-(
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И друго нещо видях в метрото: Реклама на "Булгариан пропертиес" Glase[e ne]o ot roda na - Property for as less as #10000

Коментар

• Догодина щели да го делят този турнир - на източен ( бивши съветски републики + нас ) и "стара" европа... - Точно заради това "музикално" гласуване

Коментар

• Не знам дали нямае - днеска се качвам в метрото към градО - хоп 4 девойки и 2ма младежа като заобсъждаха куфарИтИ , пИжото .... и т.н...
                      По едно време дната вика "нама ли някой да стане бе" Та тогава се обадих - Ако бях седнал със сигурност щях да стана. Тя гпркат атака се изненада... Не е истина. Но не подхванах нататък разговора.

Коментар

• Този конкурс е опорочен от където и да го погледнеш - Сърбите стартираха конкурса със 72 точки от всички бивши републики, Русия и Украйна събраха вота на всички бивши руски републики, Турците - прословутите гастербайтери, реалния победител е България!
                        Браво на наште !

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Съвсем прилично за нашите! Даже отлично.
                          Като се има предвид, че нямаме такава многобройна емиграция (като сърбите и турците например)

Коментар

• Дум тара бум така дум дум дум ..
                            Как се пее Вода?

Коментар

• Изпей нещо по този случай бе човек ...
                              Я виж мене в кръчмата - прегракнах вече...

Коментар

• На 5-то място станахме. Преди малко приключи преброяването.

Коментар

Working...
                                X