Те акциите без пари трябва да ги дават или като бонус към билетите.. Иначе е жалко, че са в това положение, най малкото защото дерби явно няма как да има, но то от 2-3 години си е такава скука на тези "велики" мачове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Аз не знам кой ще е толкова ненормален да купи акции. Разбиращите от акции са доста наясно колко може да се спечели от такава акция, че да си заробват парите с нея. А и неуспехите на западните такива се знаят. Най-много някой по-отворен фен да си вземе, за да се хвали пред приятели или гаджето си. Стига да научи какво е инвестиционен посредник :-)
Не е препоръка :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПламенМного сме зле. Някой да разясни що става така. Все същите сме, а пък нямаме никаква идея. Мразя да не знам какво става.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не искам да ви дразня понеже и без това ви е тежко, но не виждате ли колко сте слаби? Пълна безидейност и безхаберие от милионерите. Мисля си, че другия сезон като си заминат Велизар, Валентин Илиев и Г. Илиев ще сте още по- слаби. Имате точно един вратар. Правилно някои вече разбраха целта на Митал в ЦСКА- да смекчава положението на Крамиковци. Нито черепа, нито Митал имат интерес да си наливат парите при вас. Не следя залозите, но може прогнозите за 2-ка да са били много и се е наложило играчите да действат.
Така като гледам как Левски трупа преднина, бъдете спокойни, 99% няма да загубите дербито, а може и да ви позолят да победите, да станете морални шампиони хахахаха
Коментар
-
Съобщение на БФБ-София.
На свое заседание Съветът на директорите на БФБ-София АД, на основание чл.64 ал. 1 т. 2 от Правилника на Борсата взе решение за временно прекратяване на търговията с акции на ЦСКА АД (KOCHIN) за срок от 3 дни считано от 12 март 2007 г. Уведомена е КФН.
Съветът взе това решение, защото счита, че е настъпило събитие (резултатът от мача в Пловдив на 10 март 2007), свързано с ценните книжа или техния емитент, което може да окаже влияние върху цената на ценните книжа.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Стига бе... де се е видяло вук со такива сини очи... "неприлично сини" по изразът на Емо Боев...
Иначе вярно, че този "Лупи" все мазни приказки разправя, ама то всеки политик тъй.... все разни измислени лупита управляват светът....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар