IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те акциите без пари трябва да ги дават или като бонус към билетите.. Иначе е жалко, че са в това положение, най малкото защото дерби явно няма как да има, но то от 2-3 години си е такава скука на тези "велики" мачове.

Коментар

• Аз не знам кой ще е толкова ненормален да купи акции. Разбиращите от акции са доста наясно колко може да се спечели от такава акция, че да си заробват парите с нея. А и неуспехите на западните такива се знаят. Най-много някой по-отворен фен да си вземе, за да се хвали пред приятели или гаджето си. Стига да научи какво е инвестиционен посредник :-)

Не е препоръка :-)

Коментар

• Кофти сценарий:

Литекс и Локото минават ЦСКА в класирането.
        Славия взема Купата на България.
        ЦСКА играе в Интертото.

Наистина се очертава кофти ИПО.
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Това сигурно ще е най-слабото IPO в най-новата финансова история на България:-)

Импе, не си трови нервите с глупости. Аз бих отишъл да поиграя мачле в квартала, вместо да гледам мач, стига да можех. Креативно погледнато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
            Много сме зле. Някой да разясни що става така. Все същите сме, а пък нямаме никаква идея. Мразя да не знам какво става.
            Защото 90% от отборът не са мъже, а пу.ки. Кои да е 11 човека от агитката да излязат да играят, ще е по-добре, защото поне ще се борят със зъби и нокти на теренът. Същите мизерници бяха и миналата година и подариха зорлем титлата на Подуене, за да могат те после да направят Българският футбол за резил в ШЛ. Отвратен съм.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не искам да ви дразня понеже и без това ви е тежко, но не виждате ли колко сте слаби? Пълна безидейност и безхаберие от милионерите. Мисля си, че другия сезон като си заминат Велизар, Валентин Илиев и Г. Илиев ще сте още по- слаби. Имате точно един вратар. Правилно някои вече разбраха целта на Митал в ЦСКА- да смекчава положението на Крамиковци. Нито черепа, нито Митал имат интерес да си наливат парите при вас. Не следя залозите, но може прогнозите за 2-ка да са били много и се е наложило играчите да действат.
              Така като гледам как Левски трупа преднина, бъдете спокойни, 99% няма да загубите дербито, а може и да ви позолят да победите, да станете морални шампиони хахахаха

Коментар

• Много сме зле. Някой да разясни що става така. Все същите сме, а пък нямаме никаква идея. Мразя да не знам какво става.

Коментар

• Съобщение на БФБ-София.

На свое заседание Съветът на директорите на БФБ-София АД, на основание чл.64 ал. 1 т. 2 от Правилника на Борсата взе решение за временно прекратяване на търговията с акции на ЦСКА АД (KOCHIN) за срок от 3 дни считано от 12 март 2007 г. Уведомена е КФН.

Съветът взе това решение, защото счита, че е настъпило събитие (резултатът от мача в Пловдив на 10 март 2007), свързано с ценните книжа или техния емитент, което може да окаже влияние върху цената на ценните книжа.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Нямам му доверие на тоя тип.Дали ще е толкова заинтересуван и след изборите?А и напълни ЦСКА с политици.Заприличахме на Уефски от чорното време.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Стига бе... де се е видяло вук со такива сини очи... "неприлично сини" по изразът на Емо Боев...

Иначе вярно, че този "Лупи" все мазни приказки разправя, ама то всеки политик тъй.... все разни измислени лупита управляват светът....

Коментар

• Имаше едно анимационно филмче с герой Добрия вълк Лупи който говореше на "р" като Томов.Та тоя вълк не можеше да върши лошо дори и на зайците.А Томов като го слушаш и той все хубави все розови неща говори.А на практика....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Анимация е имало со Томов ли ?!? [/img]

Коментар

• Не си ли гледал анимацията навремето?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Що му казвате Лупи на човекът - аз не го виждал с очила ?!?

Коментар

• vesi97 тука съм съгласен.Лупи плямпа щото идат избори.Като отминат искам да ги видя.И той ползва ЦСКА за някаква друга цел ама да видиме докога.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X