Всичките са чели "Рога и копита" преди да инвестират.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vesi97Първоначално изпратено от netware5Ха честит Ви Тройчо! Sell KOCHIN!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenЧестит ви на вас
Ако не ме лъже паметта, освен двете тройки от Галатасарай, които му донесоха това име, имаше и още една тройка - на Армията срещу едни безпомощни момченца в синьо, които трепериха всичките 90 минути... Няколко месеца по-късно, с резервите, той на практика спечели титлата на Герена...
Така че, кой на кого ще честити, времето ще покаже.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Ако не греша, в момента могат да се взимат само свободни агенти, тъй като трансферният пазар затвори в края на Февруари, така че привличането на качествени футболисти ще бъде трудна задача. Аз се надявам по-скоро Стойчо да ги надъха и отбора да започне да играе с хъс, а също така и с повече от 1 нападател. Но бъдещето с Пламен Марков начело не изглеждаше розово и аз мисля, че решението да го заменят беше правилно."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenЧестит ви на вас
Ако не ме лъже паметта, освен двете тройки от Галатасарай, които му донесоха това име, имаше и още една тройка - на Армията срещу едни безпомощни момченца в синьо, които трепериха всичките 90 минути... Няколко месеца по-късно, с резервите, той на практика спечели титлата на Герена...
Така че, кой на кого ще честити, времето ще покаже.
Коментар
-
Честит ви на вас
Така че, кой на кого ще честити, времето ще покаже."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
"Ръководството на ЦСКА освободи Пламен Марков от поста старши треньор на отбора. Решението бе взето на извънредното заседание на управата на стадион „Българска армия”. Новият наставник на тима е клубната легенда Стойчо Младенов.
От ръководството на „червените” съобщиха още, че ще бъдат глобени отделни футболисти на отбора, които са играли в първите два мача от пролетния полусезон."
Източник: gong.bg
P.S. Айде сега отновo ъп"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Ето един цитат от форума на gol.bg
Забележка: Пее се с мелодията на хита от началото на 90-те "Последен валс"
Последен Фарс
Днес играеш последния фарс,
да си вземем сбогом "любима".
Не сърди се на никой от нас -
ний търпяхме те толкоз години.
Как се казваше? Аз? Цесека!
Не се стряскай другарю, защото
аз съм имала сто имена,
от Москва си донесох едното.
Припев:
Последен фарс!
Сбогом Цецина!
Ще остане от теб - уви -
сал Съветското име!
Теб заченаха в грях и с лъжа -
Бекапе беше твоята майка,
неизвестен до днеска баща -
някой там от партийната шайка.
Как вживя се във тази "игра",
на разпътна "Метреса на злото",
че и публика даже събра,
надошла във града от селото.
Припев:
Последен фарс!
Сбогом Цецина!
Ще остане от теб - уви -
сал Съветското име!
Бяха славни онез времена -
що "велможи" с цървули обслужи.
Повъргаля се дълго с властта,
но така и любов не заслужи.
По Европа се ти размечта,
но в Европа си плащат обеда,
сърбат там консоме, не чорба.
А и фарсове много не гледат.
Припев:
Последен фарс!
Сбогом Цецина!
Ще остане от теб - уви -
сал Съветското име!
Тъй прекърши се твойта съдба,
теб загърби и родната майка,
дет създаде те в грях и с лъжа,
с оня там от партийната шайка.
И затуй днес лежи във калта -
парцаливо, вонящо и жалко!
Как се казваше туй? Цесека.
"Чистотата" ще мине... след малко.
Припев:
Последен фарс!
Сбогом Цецина!
Ще остане от теб - уви -
сал Съветското име!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Anton Chigurh
21' Chelsea [0 - 1] Tottenham H.
5' [0 - 1] D. Berbatov
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от ПламенМного сме зле. Някой да разясни що става така. Все същите сме, а пък нямаме никаква идея. Мразя да не знам какво става.
Докато богатите индийци от ЦСКА не могат да бият Йошев, Самокишев и други полезни изкопаеми. Я си изливай злобата някъде из Борисовата градина, мисля че има много подходящи цели там
Коментар
Коментар