И не се правете на репресирани по време на социализъмът. Заради "синият" Донски на гениален футболист като Никола Цанев (лека му пръст) е било забранено да играе в националният отбор, в който голмайстор №2 на Европа, носителят на една златна и две бронзови обувки Петър Жеков е бил принуден да играе крило, за да може любимецът на синя България, примерният бивш шомсомолски секретар и тогавашен член на БКП, измисленият герой Гунди да играе като център-нападател. Даже има случай, когато след победа на България критикуват във вестник "Народен спорт" Жеков, че си вкарвал сам головете и не подавал на Гунди.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Метълов - обясни ми - щом насила са ви слели със Спартак (нещо което години наред повтаряхте с повод и без повод), ЗАЩО СЕГА ИСКАТЕ ИМОТИТЕ ИМ?!? ТОВА ПОВЕДЕНИЕ "ХЕМ ТАКА-ХЕМ ТАКА" е типично циганско.
И кога мачовете с Черно море и Тракия Пд са били протоколни? Черно море са ни лишавали дори от титлата, побеждавайки ни в последните мачове, а през началото на 80-те години Тракия беше единственият отбор който успяваше да ни бие.
Кажете ми един случай поне (Фордов, въпросът е за теб тоже) когато някой наш "сателит" е играл срещу ЦСКА с детски отбор.
Фордов - мога да се обзаложа, че само през сезонът, за който говориш на ЦСКА са били отменени повече редовни голове, отколкото на Подуене за последните 20 години. Мисля че есенният полусезон същата година бе последен на Бербатов в ЦСКА - само на него за 14 мача му отмениха 4. Помня също и мачът в плейофите срещу синият лакей Локо пд - когато двама играчи на ЦСКА бяха овреме прогонени с директни червени картони за "зверски нарушения", в които въобще не бяха докоснали съперниците си. Впреките мачове царуваше Гонзалиню, на когото (заради ромският му произход ли, не знам) му беше позволено всичко - лакти, юмруци, псувни с цяло гърло по садиите, които уплашено се свиваха пред наглият циганин и т.н. Мисля тогава тоя боклук счупи кракът на нещастният Стефан Джилио - но дори и това не бе достатъчно да бъде прогонен - прежълтелият от страх садия плахо му вдигна жълт картон.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ford, явно и ти си от заблудените, дето само слушат кво се говори някъде, но нямат грам информация за това , което е в кухнята на футболните отбори в България. Предполагам, че говориш за т.нар. "сателитни" времена преди няколко години. И как определи Берое за сателит на ЦСКА ми е интерено, като от 3 мача на ЦСКА в Стара Загора при Камилата, резултатите са 1:1; 0:0 и служебно 0:3 след побоя над Св.Маринов и последвало наказание за Берое от 5 домакинства. Ей на тва му се казва "саателитни" отношения между клубове :-)
П.П. Другият път като решиш да напишеш нещо, гледай да се подготвиш предварително.
Коментар
-
пламенни слова имп.,но не много верни!опита ви да припишете всички злини в нашия футбол само на един отбор са меко казано преувеличени....ето ви няколко забележки:преди 10.11. отбора на милицията се казва спартак софия и насила е слят с левски.истинските левскари никога не го припознаха като част от своя отбор.преди 10.11. у нас имаше армейски футболни отбори като ботев(тогава тракия)пловдив,черно море,сливен и мачовете на цска с тях често бяха протоколни....но да не се връщаме толкова назад във времето,защото съвсем наскоро червени ултраси пребиха известен радиожурналист заедно с детето му...с това не искам да кажа,че вашия отбор е носителят на злото у нас,а че кретени има от всички цветове,а не само от един!!!!впрочем бъдете здрав-великден е все пак!!!
Коментар
-
Толкоз сателити на ЦСКА съм виждал, че ще се изненадаш. В момента не ги знам колко са понеже вече нямам време така разпалено да гледам футбол имало е време когато сателити са им били Черно море, Спартак Вн, Марек, Добруджа, Берое...- това са само сателити, да не говоря колко мача да ги взели лесно.
Съдии- Камен Алексиев, Д. Димитров ,Ан. Генов (уж беше от Левски но после...), Г. Видолов и още сигурно поне 5-6 дето не им помня имената на тия гниди.
За този мач с Беласица който не ти дава мира съм съгласен. Но в този сезон разликата между двата отбора беше направо огромна, преди плейофите разликата беше над 10 точки, Левски биеха където си искат. В преките мачове 2-0, 2-2, 2-0 и една победа за ЦСКА със 1-0 последните кръгове когато Левски бяха по дискотеките. Този сезон ЦСКА имаха поне 4-5 сателита от гореизброените. По онова време се чудеха каква интрига да внесат в първенството понеже Левски беше с много класи над другите което е в реда на нещата- бюджета им беше 14-15 млн. докато на ЦСКА нямаше и половината от него. Като за капак тогава се наговориха за пореден път с Литекс. На финала за купата им свири техен човек- Каубоя и бяха разбити с 1-3 като гола им беше автогол на Драгич след фаул срещу него.
Винаги съм казвал каквито едните такива и другите и в прекия мач се решава какво става. Ако ЦСКА са по- силния отбор да бият на терена.
Коментар
-
Преди няколко години бяхме по-силни от Беласица, но въпреки че им вкарахме 3 гола, мачът завърши 0:0. Подуене не е доказал нищо. Ако беше толкова силен нямаше да разчита на мрежи от сателити и нямаше да купува садии. И вчера не видях да ни надигравате. Не знам кога сте показали чак такава класа - сигурно срещу уплашените деца от Бургас, Смолян или Дупница.
За "великият тим" - няма значение кога е създаден, знам само че преди 10.ХІ беше отбор на Народната милиция, преди 9.ІХ играчите му позираха с вдигнати в нацистки поздрав десници, а по време на т.нар. "демокрация" стана собственост на международен престъпник. Този отбор е политическа курва.
ЦСКА не е направил пробив за последните години, само дето би Ювентус, Ливърпул и Шахтьор. А Подуене би ли поне един голям отбор? Не и с тоя манталитет няма да бие никога. ЦСКА даде на България Бербатов и Мартин Петров, а Подуене - Гонзо циганинът.
Щом не се срамувате от 1:17, добре, това си е ваш проблем, ние бихме се срамували. Именно това е разликата между ЦСКА и Подуене. За гангрената - очевидно е, че откакто почнаха цирковете в синьо, Българският национален отбор става все по-трагичен, а и клубният футбол се обърна на панаир, а хората по трибуните стават все по-малко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Преекспонираш с тоя съдия вече. Аз мисля, че ако бяхте по- силни ( а вие изобщо не сте) щяхте да вкарате 2 гола и да биете с 2-1. Каквото и да направи съдията ако си по- силен ще победиш. Има много такива случаи, но уви.
Левски доказа много пъти че е най- силния отбор унас. По класа другите са несравними с Левски. Не всеки сезон в ШЛ ще се падне група с най- силните отбори на света, това 1-17 не е толкоз срамно, срамен беше мача с Вердер унас, другите си бяха в реда на нещата. Няма срамно в това да играеш в ШЛ, там се въртят луди пари и реклами които Левски направи. Левски на три пъти напълни нац. стадион с 40 000 зрители, нещо което цска не е правил (18 000 срещу Ливърпул- смешно).
Колкото до гангрената, това е велик тим още от 1914 г. заразлика от създадения от БКП цска, на които вече като не се подаряват играчи се вижда колко струват. Те от падането на комунизма пробив в Европа не са направили, няма и да направят, няма вече кой да им даде най- добрите играчи унас. Къде са звездите които Митал щеше да купи ? Да, ще купи, но за Цървена Звезда- наистина голям отбор, където той може би ще стане само спонсор, защото такъв отбор велик просто не се продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бат' ВаньоKолко е тъжно и...смешно да си чорбар!!!
2. Садийската помощ за Подуене вчера бе толкова нагла, че я видяха и слепите... включително и сините фенове, макар и да нямат дори капка доблест, за да я признаят.
3. ФК Подуене редовно позори България по всички възможни начини - последният "подвиг" на отборът от ГейАрена бе рейдът в ШЛ, завършил с шест загуби от шест мача, с голова разлика 1:17. Отделен въпрос е, че отборът на БФС стигна дотам след купена титла.
4. Феновете на Подуене дори се гордяха с представянето на своите, представяне от което феновете на който и да е нормален европейски отбор биха се чувствали опозорени.
5. Но все пак не пропуснаха да си покажат рогата, засипрайки с бомбички теренът по време на мачът със Сиони и издигайки десетки плакати с пречупени кръстове срещу играчите на Барселона... излезли с логото на УНИЦЕФ на гърдите си.
6. Вчера човекоподобните от Подуене достигнаха връхна точка на падението и позорът, развявайки навръх големият християнски прозник Великден... ТУРСКО ЗНАМЕ, явно забравили името на кой Българин, макар и формално и незаслужено, носят. Отделно, докато поканените от ръководството на ЦСКА изпълнители пееха песента в защита на нещастните български медици, те я заглушаваха с просташките си крясъци "Бий чорбата по главата".
Е, форумни новобранецо, какъв е жалко да си? Трябва да ти кажа че аз, като човек, за който Родина и Справедливост на свещени, дори и да бях фен на ФК Подуене, през последните 15-17 години бих се отрекъл от тях.
А по отношение на целият Български футбол ФК Подуене е истинска гангрена. Благодарение на цирковете които ни представя от години стадионите се изпразниха, а първенствата се обезмислиха. Когато "водещият" футболен клуб "инвестира" не в играчи, представителен отбор или школа, а в садии и БФС-лоби (резултатите на Подуене в Европа са доказателство за това), а другите отбори или им подражават или виждат, че борбата им се обезмисля, защото нефутболните средства са по-силни, това неминуемо рефлектира и върху националният отбор, както виждаме всички. Подуене уж доминира в Българският футбол от десетилетие и половина, а кой голям играч даде на България? Циганинът Гонзалиню? Или Мариян Христов, който дори и вече на преклонна футболна възраст, все още не умее да СПИРА ТОПКАТА? Не - ФК Подуене даде на Българският футбол звезди със флагчета и свирки като Леков, Каубоят и Ристосков.
И мисля че дилемата е ясна - трябва да се избира между Българският футбол и ФК Подуене... Ако тоя отбор продължава да убива футболът в България по същият начин, скоро ще дишаме праха на Малта, Люксембург и Казахастан.
Разбира се - на подуенци няма да им пука. Те все така ще куфеят на купените си титлички и ще ни убеждават колко са велики, когато след някое случайно влизане в ШЛ напуснат груповата фаза с голова разлика 1:28. А стадионите ще стават все по празни и все пофече фенове на футболът в тая страна ще гледат всякакъв, но не и Български футбол.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Христос Воскресе!
Бъдете здрави и много щастливи!
Като левскарка искам да поздравя и другите такива с победата)
А на ЦСКА и феновете им пожелавам искрено много бъдещи победи!
Защото за мен това са българските отбори, които могат да включат България в европейския футбол успешно.Засега те са с необходимите ресурси.
Малко повече работа и ще се случи, сигурна съм)))
Коментар
-
http://<a href="http://server4.picti...[/img]</a>
.... бедни, бедни Апостоле... добре, че си мъртъв и не можеш да видиш това... :-(Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Абе той Митал беше ли наистина на мача? Аз доколкото съм работил с индийци, хич не ги уважавам, но ми беше интересно да даде някое интервю. Не че много разбират от футбол там. Императора обаче е железен в позицията си срещу съдиите, на нас пък за какво са ни тия каубои, Ристсковци имаше и един Ахмед? Аре стига с тия отрепки, празник е днес.Христос воскресе, Импе и на всички участници във форума. Весел празник!!!!
Коментар
-
Добре че акциите на ЦСКА не са на борсата!
Във вторник щяха да отворят на с 30% надолу, защото сигурно щяха да са напомпани до безобразие след слуха че са уредили титлата!
Ама нали казаха хората: "След като Миттал купи ЦСКА, вече нямало да бият "говедата" (Левски), защото в Индия говедото е свещенно животно!!!"
:-D :-D :-D
Коментар
Коментар