If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ааааааааааа, Гондзю трИнира само дузпи ... като влезе във форма къмто 2012, глей кво става
Първоначално изпратено от B.Graham
Левски не са в криза бе Хаки.Те просто дават преднина на конкурентите заради феър плей.Като почнат да си вкарват дузпите, които им дават в изобилие ще ни настигнат.
Левски не са в криза бе Хаки.Те просто дават преднина на конкурентите заради феър плей.Като почнат да си вкарват дузпите, които им дават в изобилие ще ни настигнат.
Като започнат да ползват Гонзо да прибира топките след тренировка и да им купува минерална вода, ще са направили крачка в правилната посока
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
аз нашите юнаци вече дори не искам и да ги коментирам ... само нецензурни реплики ми се въртят в главата.
имах предвид, че не се научихме и това си е ... кажи ми кой успешен европейски отбор има за технически директор или президент прост бивш футбалер, при това мнооооооооооооооооооого прост - вашите последните години всичките са такива - Чичо, Коща, Чичовотои сега Кюрда ...
Първоначално изпратено от Hakkinen
Първоначално изпратено от Боримечката
мале мале малееееее, само Кюрда ви трябва и съвсем я закъсахте
Като се загледаш във временното класиране и последните титанични Евросблъсъци, кой отбор ти се струва по-закъсал: ЦСКА или "Левски"? Въпросът е риторичен, разбира се
мале мале малееееее, само Кюрда ви трябва и съвсем я закъсахте
Като се загледаш във временното класиране и последните титанични Евросблъсъци, кой отбор ти се струва по-закъсал: ЦСКА или "Левски"? Въпросът е риторичен, разбира се
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Така е,но нещо това завръщане на Балъков,с медийни изяви......Досега не е било така и затова ми се струва,че нещо се мъти.Още повече,че чух това и от мой човек,на когото мога да вярвам.Дали ще се случи не се знае,но се подготвя нещо такова.
Абе не се излага.Излага се и още как.То бива нарцисизъм,ама това неговото на нищо не прилича.Тоя човек не разбра ли,че с главата си пари не може да изкара.Още като футболист трябва да го е разбрал.
Жеваго и той взе да ми се дъни.За Ицо ще приема,че е подведен от известността му.Но ако е вярно и това,че готвят Балъков за старши треньор - е това направо си е излагация.
Коментар