IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от BAD
    Що бе?Не ти ли харесва такава перспектива?
    Песимист съм
    ,,Горе главата,горе и двете''

P.S.А пък аз съм песимист за Ливърпул. ;(

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
      Лесно е да се ебават с неебавки като П.Мангал.Ама с украинец как ще се случи,не ми е много ясно.Който се пробва,може да се запознае отблизо с някой и друг МОЛОДЕЦ.
      Пак в парцала на Борат намекваха за съдружник на Жеваго от Русия.И тоя съдружник бил любимия на Борат Ганьо олигарх Олег Дерипаска Сигурно затова Чорни ще бяга
      Life won't wait for you.

Коментар

• Сирака гордо се нарежда измежду най-простите ... никога не съм го защитавал или уважавал.

Чичо Митко е прост селски бек, има усет за таланти, но плюсовете спират до тук.

Как не се научихме, че успешен футболен отбор се прави с визия, мисъл и интелект. А точно тия качества напълно отсъстват тотално ...

Първоначално изпратено от B.Graham
        Боримечката какво имаш против Чичо /Митко предполагам/, та все той ти е в постовете?

Коментар

• Лесно е да се ебават с неебавки като П.Мангал.Ама с украинец как ще се случи,не ми е много ясно.Който се пробва,може да се запознае отблизо с някой и друг МОЛОДЕЦ.

Коментар

Що бе?Не ти ли харесва такава перспектива?
            Песимист съм
            Life won't wait for you.

Коментар

• Що бе?Не ти ли харесва такава перспектива?

Коментар

Да ама дотогава няма да го има Лупи,голямата перука ще е аут,а шеф във БФС ще е В.Б.Чийто син по план ще има акции в ЦСКА след идването на Жеваго.Според пресата де.
                Е пресата на Борат.Зарежи ги тия пасквили дето ги пишат.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Да ама дотогава няма да го има Лупи,голямата перука ще е аут,а шеф във БФС ще е В.Б.Чийто син по план ще има акции в ЦСКА след идването на Жеваго.Според пресата де.

Коментар

• Боримечката какво имаш против Чичо /Митко предполагам/, та все той ти е в постовете?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Така е.От цялото поколение само Сиарака е кадърен ръководител.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• и ще стане пак като миналата година ... Кюрда/Лупи/Чичо ще оплеска хавата и пак ще ви вземат лиценза и тогава сигурно ще съдите Бат Бойко ...

ма този път поне читав адвокат сте си взели, ха ха ха

Първоначално изпратено от BAD
                        Ще ни настигнат ама дръжки.И по пет дузпи на мач да вкарват пак 3 точки ще вземат.Трябва нещо да се промени.Например вкарана дузпа - точка отгоре.Че иначе както е тръгнало само до края на есенния полусезон ще ги направим 16 точки разлика.

Коментар

Левски не са в криза бе Хаки.Те просто дават преднина на конкурентите заради феър плей.Като почнат да си вкарват дузпите, които им дават в изобилие ще ни настигнат.
                          Ще ни настигнат ама дръжки.И по пет дузпи на мач да вкарват пак 3 точки ще вземат.Трябва нещо да се промени.Например вкарана дузпа - точка отгоре.Че иначе както е тръгнало само до края на есенния полусезон ще ги направим 16 точки разлика.
                          Ще променят ако трябва.Така или иначе става каквото каже Борат а не каквото пише в правилниците.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                            аз нашите юнаци вече дори не искам и да ги коментирам ... само нецензурни реплики ми се въртят в главата.

имах предвид, че не се научихме и това си е ... кажи ми кой успешен европейски отбор има за технически директор или президент прост бивш футбалер, при това мнооооооооооооооооооого прост - вашите последните години всичките са такива - Чичо, Коща, Чичовотои сега Кюрда ...
                            Не че се вписвате в понятието "успешен европейски отбор", но веднага ти посочвам Наско Сираков за пример (колкото и да не мога да го понасям).
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Левски не са в криза бе Хаки.Те просто дават преднина на конкурентите заради феър плей.Като почнат да си вкарват дузпите, които им дават в изобилие ще ни настигнат.
                              Като започнат да ползват Гонзо да прибира топките след тренировка и да им купува минерална вода, ще са направили крачка в правилната посока
                              Освен това може да е бодигард на футболистите и да ги пази от феновете на Локото....От целия вагон.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

Working...
                                X