If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лесно е да се ебават с неебавки като П.Мангал.Ама с украинец как ще се случи,не ми е много ясно.Който се пробва,може да се запознае отблизо с някой и друг МОЛОДЕЦ.
Пак в парцала на Борат намекваха за съдружник на Жеваго от Русия.И тоя съдружник бил любимия на Борат Ганьо олигарх Олег Дерипаска Сигурно затова Чорни ще бяга
Лесно е да се ебават с неебавки като П.Мангал.Ама с украинец как ще се случи,не ми е много ясно.Който се пробва,може да се запознае отблизо с някой и друг МОЛОДЕЦ.
Да ама дотогава няма да го има Лупи,голямата перука ще е аут,а шеф във БФС ще е В.Б.Чийто син по план ще има акции в ЦСКА след идването на Жеваго.Според пресата де.
Е пресата на Борат.Зарежи ги тия пасквили дето ги пишат.
Да ама дотогава няма да го има Лупи,голямата перука ще е аут,а шеф във БФС ще е В.Б.Чийто син по план ще има акции в ЦСКА след идването на Жеваго.Според пресата де.
и ще стане пак като миналата година ... Кюрда/Лупи/Чичо ще оплеска хавата и пак ще ви вземат лиценза и тогава сигурно ще съдите Бат Бойко ...
ма този път поне читав адвокат сте си взели, ха ха ха
Първоначално изпратено от BAD
Ще ни настигнат ама дръжки.И по пет дузпи на мач да вкарват пак 3 точки ще вземат.Трябва нещо да се промени.Например вкарана дузпа - точка отгоре.Че иначе както е тръгнало само до края на есенния полусезон ще ги направим 16 точки разлика.
Левски не са в криза бе Хаки.Те просто дават преднина на конкурентите заради феър плей.Като почнат да си вкарват дузпите, които им дават в изобилие ще ни настигнат.
Ще ни настигнат ама дръжки.И по пет дузпи на мач да вкарват пак 3 точки ще вземат.Трябва нещо да се промени.Например вкарана дузпа - точка отгоре.Че иначе както е тръгнало само до края на есенния полусезон ще ги направим 16 точки разлика.
Ще променят ако трябва.Така или иначе става каквото каже Борат а не каквото пише в правилниците.
аз нашите юнаци вече дори не искам и да ги коментирам ... само нецензурни реплики ми се въртят в главата.
имах предвид, че не се научихме и това си е ... кажи ми кой успешен европейски отбор има за технически директор или президент прост бивш футбалер, при това мнооооооооооооооооооого прост - вашите последните години всичките са такива - Чичо, Коща, Чичовотои сега Кюрда ...
Не че се вписвате в понятието "успешен европейски отбор", но веднага ти посочвам Наско Сираков за пример (колкото и да не мога да го понасям).
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Левски не са в криза бе Хаки.Те просто дават преднина на конкурентите заради феър плей.Като почнат да си вкарват дузпите, които им дават в изобилие ще ни настигнат.
Като започнат да ползват Гонзо да прибира топките след тренировка и да им купува минерална вода, ще са направили крачка в правилната посока
Освен това може да е бодигард на футболистите и да ги пази от феновете на Локото....От целия вагон.
Коментар