IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Незнам как ще изчислят пазарната капитализация, с която дружеството ще излезе на публично предлагане, но бъдещите инвеститори трябва да са наясно, че в момента компанията по същество (не деюре) е еднолично дружество, в което всички положителни резултати се дължат на личността Максим Бехар.
    Този факт (мисля, че за всички от рекламния бранш това е факт) от една страна е висока оценка за Бехар, но от друга може да се превърне в сериозен проблем за потенциалните инвеститори.

Коментар

• не правят дъмпинг. доста са скъпи и отстъпки не правят, защото вършат нещата.

Коментар

• Не ги познавам лично М3, но съм чувал че правят страшен дъмпинг за да привличат клиенти, което в дългосрочен план може да се отрази на качеството на обслужването.

Аз лично съм чувал, че не е PRофесионално, във всяка снимка на събитие, организирано от теб да 'грее' собствената ти физиономия

Лично мнение
        ----------------------------------------------------
        [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• ами те са го споменали като фирмата взела най-голямата единична поръчка.

никъде не е казано, че тази поръчка е далаверска или че го разследват....

Коментар

• Извинете! Специално с теб Боби не искам да споря, защото уважавам постингите ти. Тук не си прав, така поне мисля аз!

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
              Е ако това са тъпотии?
              точно тъпотии са.

ти май не знаеш да четеш и да правиш логически връзки

Коментар

• Добре де какво очакваш всички да са света вода ненапита ли ? Аз съм сугурен че и ти ако си имал възможност ще ги щипнеш тези кинти че и отгоре .

Коментар

• Е ако това са тъпотии?

Коментар

• а

Коментар

• Защото говориш тъпотии.

Коментар

• Защо ме изтрихте?

Коментар

• Ще става интересно тази година.

Коментар

• PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO

http://investor.bg/?id=47126

PR компанията на Максим Бехар M3 Communications Group, Inc. ще излезе на БФБ-София през есента, каза за Investor.bg Максим Бахар, основател и изпълнителен директор на дружеството.

За 2006 г. приходите на компанията са 3 млн. лв., а печалбата след данъчно облагане е 300 хил. лв., поясни Бехар.

Основната цел е да направим компанията по прозрачна за нашите клиенти и по предвидима за управление, уточни Бехар. Все още не е ясна пазарната капитализация, с която дружеството ще излезе на публичното предлагане, като върху този въпрос работят финансовите консултанти от Болкън Кепитал Мениджмънт.
                          Working...
                          X