IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не бих си купил и една акция, не само от чисто финансово-икономически съображения но и от чисто морални. Пет пари не давам Г-н Бехар на кой господ се кланя, какъв цвят му е кожата или какви му са сексуалните предпочитания. Надявам се това да е безкрайно ясно.

Това обаче от което ми пука е че тази фирмичка и неформалната групичка около нея бяха основен корупционен агент по време на последните няколко правителства. От там минаваха много голяма част от най-едрите през последните години прихватизационни сделки и съпътстващите ги тлъсти комисионни.

Вече не останаха никакви големи приватизации, следователно няма да има бизнес. Трябва да се продава, ама няма кой да я купи от бранша както в БГ така и от чужбина щото хората не са глупаци. И ето го спасителното решение за "продажба"... борсата.

Съжелявам че се изказвам толкова остро, както се казва нищо лично. Само съм силно против "бизнес" модела който е следван до момента. Надявам се през тези години собственика и служителите му да са натрупали достатъчно средства за охолно съществуване и не разчитат на бъдещи доходи от борсовата продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
      Аз поназнайвам туй-онуй за рекламата и ПР. Парите му требат на човека, да...
      http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7297&r=0
      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
        Преди малко ми триха един пост, явно и на Инвестора им требат пари!!!
        http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7297&r=0
        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Първоначално изпратено от surprise
          Доколкото знам, по света ИПО се прави обикновено, когато компания има нужда от огромни инвестиции за разширяване на производството си, закупуване на дълготрайни активи и пр.. На една ПР агенция, най-големия й актив са хората и клиентите!
          В този дух на мисли се питам "Защо му е на Бехар Фондова борса?" и продължавайки мисълта си - да попитам Уго:
          Първоначално изпратено от Ugo
          Участвам твърдо и тук, освен при Нетинфо.
          Ти наистина ли си вярваш, или умишлено разпалваш огъня преди ИПО!
          Ами може човека да е решил да произвежда новини. Бареката ще е най подходящ за CEO :-)

Коментар

• Ами човекът си го е казал - иска да направи компанията по-прозрачна за клиентите Истината е, че иска да спечели някои лев от истерията на фондовия пазар. В сегашната ситуация няма да се учудя ако получи повече пари за 25% дял на борсата отколкото за мажоритарен пакет от стратегически инвеститор.

Коментар

• Преди малко ми триха един пост, явно и на Инвестора им требат пари!!!

Коментар

• Аз поназнайвам туй-онуй за рекламата и ПР. Парите му требат на човека, да...

Коментар

• Първоначално изпратено от surprise
                  Доколкото знам, по света ИПО се прави обикновено, когато компания има нужда от огромни инвестиции за разширяване на производството си, закупуване на дълготрайни активи и пр.. На една ПР агенция, най-големия й актив са хората и клиентите!
                  В този дух на мисли се питам "Защо му е на Бехар Фондова борса?" и продължавайки мисълта си - да попитам Уго:
                  Взе ми думите от устата Наистина защо на една PR или рекламна агенция са и нужни пари кеш? Интересно е ако някой колега разбира повече от PR и реклама да постне тук (ако има разбира се) примери с такива компании...
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Доколкото знам, по света ИПО се прави обикновено, когато компания има нужда от огромни инвестиции за разширяване на производството си, закупуване на дълготрайни активи и пр.. На една ПР агенция, най-големия й актив са хората и клиентите!
                    Първоначално изпратено от Ugo
                    Ти наистина ли си вярваш, или умишлено разпалваш огъня преди ИПО!

Коментар

• Аз пък ще чакам ИПО-то на Евг Минч :-)

Коментар

• Тук ще хапнете дървото!

Коментар

• Със сухото гори и мокрото.

Ама че хитър еврейн.

Коментар

• Първоначално изпратено от profitkmp
                            Незнам как ще изчислят пазарната капитализация, с която дружеството ще излезе на публично предлагане, но бъдещите инвеститори трябва да са наясно, че в момента компанията по същество (не деюре) е еднолично дружество, в което всички положителни резултати се дължат на личността Максим Бехар.
                            Този факт (мисля, че за всички от рекламния бранш това е факт) от една страна е висока оценка за Бехар, но от друга може да се превърне в сериозен проблем за потенциалните инвеститори.
                            Напротив, обратно е. Името на Бехар е запазена марка и е добре, че се дава на външни акционери възможност за участие. Когато Бехар напусне, продаваме
                            Мисля че човека разбира от ПР освен на клиентите си и на себе си и няма да разочарова с цената на акциите си след айпиото. Ако ме разбираш.

Коментар

• profitkmp, аз заради това най-вероятно няма да участвам тук

Коментар

• Добре де ако аз имам много добри отношения със Паси, защо да не взема аз тази поръчка всичко е толкова елементарно всеки един би се възползвал. не виждам 33degree за какво трябва да спорим, всичко е интереси.

Коментар

Working...
                                X