Всички се сгънахте пред този елементарен трик приложен от г-н Бехар! Той е тук кажете какво мислите. Например аз мисля, че това ще бъде първият провал на БФБ, да ... Не е препоръка...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO
Collapse
X
-
Здравейте,
доста интересна дискусия
Ако осъществим нашите планове, то със сигурност ще бъдем пионери, напълно съзнавайки, че IPO не е типичен случай за нашия бизнес в областта на маркетинга и публичните комуникации. Винаги съм защитавал принципите на прозрачния и открит бизнес и със сигурност фондовата борса е правилното място за него... Знам, че е много сложна, деликатна и прецизна работа и си надявам заедно с целия екип на M3 Communications Group, Inc., но и с нашите консултанти да я направим перфектно. Ако и когато, разбира се, преценим точния момент и бизнес необходимостта. Още повече, че компанията наистина се развива много добре, а пък и ние обичаме да бъдам иновативни и да гледаме поне няколко години напред. Но ако все пак някой дори за миг се съмнява в този факт, каня всеки от вас на гости в нашия офис, ако имам малко време ще се срещна с всеки, ако не - със сигурност някой от нашия екип ще ви отдели няколко минути и ще ви покаже как работим.
С най-добри чувства,
Максим
Коментар
-
Оран Гутан
Сега очаквам и Евгени Минчев да си спретне едно IPO!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ugo... А ако един ден той напусне фирмата, продаваме и ние! Това са базисни порядки от корпоративното управление...
Ако някой иска да инвестира в личността на г-н Бехар има други начини да го направи.
През борсата е просто нелепо!
Коментар
-
Даже е много хубаво, че фирмата е обвързана с Бехар! Той е емблематичен в този бизнес. Може да е евреин и бившо ченге от времето на комунизма (както повечето от финансовите върхове днес), но има яки връзки с властта. Оттам идват и поръчките му. Това не е точно корупция.
Хубаво е, че с това ИПО той ще сподели част от бизнеса си с външни акционери... А ако един ден той напусне фирмата, продаваме и ние! Това са базисни порядки от корпоративното управление. Купуваш една компания при дадените собственици и мениждъри, правиш си преценката, след време ако нещо се промени се махаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsТоя па намерил за какво да ми прави забележка... и да ме изкарва неграмотен тийнейджър. Все едно аз да му се направя на интересен за офтопиката...
Съжелявам ако това което съм написал те е подразнило, но такива са реалностите!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от joro lex-aАз пък ще чакам ИПО-то на Евг Минч :-)
само да допълня защо не бих участвал тук.
Не ме притеснява това, че този бизнес е свързан с управляващите или е корумпиран и т.н. Всеизвестно е, че PR- бизнесът в България е много по-корумпиран от медиите, а медиите знаем какви са.
Притеснява ме това, че целия бизнес се върти около Бехар. И ако купуваме бизнес от него (което всъщност е ИПО-то) то не можем да купим и вградим неговата личност). Т.е. купуваме празна компания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsТоя па намерил за какво да ми прави забележка... и да ме изкарва неграмотен тийнейджър. Все едно аз да му се направя на интересен за офтопиката...
Съжелявам ако това което съм написал те е подразнило, но такива са реалностите!
Май наистина си неграмотен, освен че си и невъзпитан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от surpriseДоколкото знам, по света ИПО се прави обикновено, когато компания има нужда от огромни инвестиции за разширяване на производството си, закупуване на дълготрайни активи и пр.. На една ПР агенция, най-големия й актив са хората и клиентите!
В този дух на мисли се питам "Защо му е на Бехар Фондова борса?" и продължавайки мисълта си - да попитам Уго:
Първоначално изпратено от UgoУчаствам твърдо и тук, освен при Нетинфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Facts.... Съжелявам че се изказвам толкова остро....
Съжелявам ако това което съм написал те е подразнило, но такива са реалностите!
Коментар
-
Нима имате доверие на човек уличен в злоупотреба с държавни пари и то за 20 милиона май ставаше въпрос? Днес е изгорил държавата утре ще изгори и вас! Как инвестирате в човек на който не бихте могли да имате доверие ако сте с ума си? Човек със съмнителен морал!
Вие наясно ли сте колко са мизерни клиентите и служителите на тази фирма и че няма никакъв хляб в нея освен фалшивия слагачески и угоднически имидж на Мончо Бехар? Добрите кадри напускат след като изкарат минимално необходим стаж там! Да има връзка накаква това с арогантния и авторитарен стил на управление на въпросното лице Мончо Бехар например според вас?
Като имало 3 милиона приходи случайно да е имало одит на международен одитор там? През последните 3 години да речем? И защо рентабилността е само 10% след като в такива капиталово-неинтензивни бизнеси би следвало да е 30-40%? Отговора е прост и той е слаба клиентска база от 2-ро и 3-то разрядни клиенти-еднодневки без потенциал. Дори с минималните заплати, които ги плаща докарва едва 10% рентабилност Мончо Бехар! Та той няма други разходи освен мизерните заплати на служителите си и евтиния наем в калпава сграда накрая на града! Правете си изводите сами!
Това ИПО ще е най-жалката смешка за цялата досегашна история на БФБ! По-зле и от Уеб Медия Груп!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Facts.... Съжелявам че се изказвам толкова остро....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар