IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички се сгънахте пред този елементарен трик приложен от г-н Бехар! Той е тук кажете какво мислите. Например аз мисля, че това ще бъде първият провал на БФБ, да ... Не е препоръка...

Коментар

• Браво!
      Поздравявам Максим Бехар за това, че е тук и има желание да комуникира с инвесторите
      Самото IPO на М3 не мога да коментирам познавам компанията съвсем бегло.

Коментар

• Здравейте,

доста интересна дискусия

Ако осъществим нашите планове, то със сигурност ще бъдем пионери, напълно съзнавайки, че IPO не е типичен случай за нашия бизнес в областта на маркетинга и публичните комуникации. Винаги съм защитавал принципите на прозрачния и открит бизнес и със сигурност фондовата борса е правилното място за него... Знам, че е много сложна, деликатна и прецизна работа и си надявам заедно с целия екип на M3 Communications Group, Inc., но и с нашите консултанти да я направим перфектно. Ако и когато, разбира се, преценим точния момент и бизнес необходимостта. Още повече, че компанията наистина се развива много добре, а пък и ние обичаме да бъдам иновативни и да гледаме поне няколко години напред. Но ако все пак някой дори за миг се съмнява в този факт, каня всеки от вас на гости в нашия офис, ако имам малко време ще се срещна с всеки, ако не - със сигурност някой от нашия екип ще ви отдели няколко минути и ще ви покаже как работим.

С най-добри чувства,

Максим

Коментар

• Първоначално изпратено от Оран Гутан
          Сега очаквам и Евгени Минчев да си спретне едно IPO!
          Ти пък! Сценарият е по-оригинален - Евг. Минч. участва като миноритарен акционер в компанията на Бехар!!! :-) :-) ;-)

Коментар

• Сега очаквам и Евгени Минчев да си спретне едно IPO!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ugo
              ... А ако един ден той напусне фирмата, продаваме и ние! Това са базисни порядки от корпоративното управление...
              За какво корпоративно управление говориш, след като това е едно ЕТ?
              Ако някой иска да инвестира в личността на г-н Бехар има други начини да го направи.
              През борсата е просто нелепо!

Коментар

• Даже е много хубаво, че фирмата е обвързана с Бехар! Той е емблематичен в този бизнес. Може да е евреин и бившо ченге от времето на комунизма (както повечето от финансовите върхове днес), но има яки връзки с властта. Оттам идват и поръчките му. Това не е точно корупция.

Хубаво е, че с това ИПО той ще сподели част от бизнеса си с външни акционери... А ако един ден той напусне фирмата, продаваме и ние! Това са базисни порядки от корпоративното управление. Купуваш една компания при дадените собственици и мениждъри, правиш си преценката, след време ако нещо се промени се махаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Тоя па намерил за какво да ми прави забележка... и да ме изкарва неграмотен тийнейджър. Все едно аз да му се направя на интересен за офтопиката...
                  Съжелявам ако това което съм написал те е подразнило, но такива са реалностите!
                  Колега, струва ми се, че бях достатъчно учтив. Освен това по принцип избягвам да се заяждам във форумите на тема правопис, защото е досадно и разводнява темите. Този път си го позволих, защото много се набива на очи и защото съм убеден, че НЕ СИ тийнеджър. Ако те мислех за хлапе, въобще нямаше да се занимвам с теб. Все пак не разбрах, сериозно ли мислиш, че въпросната дума се пише така или просто си си изградил собствен стил, като Императорът например
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                    Аз пък ще чакам ИПО-то на Евг Минч :-)
                    ха ха, много добро

само да допълня защо не бих участвал тук.
                    Не ме притеснява това, че този бизнес е свързан с управляващите или е корумпиран и т.н. Всеизвестно е, че PR- бизнесът в България е много по-корумпиран от медиите, а медиите знаем какви са.

Притеснява ме това, че целия бизнес се върти около Бехар. И ако купуваме бизнес от него (което всъщност е ИПО-то) то не можем да купим и вградим неговата личност). Т.е. купуваме празна компания.

Коментар

Тоя па намерил за какво да ми прави забележка... и да ме изкарва неграмотен тийнейджър. Все едно аз да му се направя на интересен за офтопиката...
                      Колега СЪЖАЛЯВАМ се пише с А след Ж-то, не с Е, както го пишеш за втори път!
                      Май наистина си неграмотен, освен че си и невъзпитан!

Коментар

• Първоначално изпратено от surprise
                        Доколкото знам, по света ИПО се прави обикновено, когато компания има нужда от огромни инвестиции за разширяване на производството си, закупуване на дълготрайни активи и пр.. На една ПР агенция, най-големия й актив са хората и клиентите!
                        В този дух на мисли се питам "Защо му е на Бехар Фондова борса?" и продължавайки мисълта си - да попитам Уго:
                        Първоначално изпратено от Ugo
                        Участвам твърдо и тук, освен при Нетинфо.
                        Ти наистина ли си вярваш, или умишлено разпалваш огъня преди ИПО!
                        Никакъв огън не разпалвам, защото ИПО-то още е безкрайно далече. Бехар няма да остави цената му да пада... Нали изкате пари да изкарате?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Първоначално изпратено от Facts
                          .... Съжелявам че се изказвам толкова остро....
                          Извинявай за офтопика. Не се заяждам Но напоследък в много форуми (не е само в Инвестора) се появява тая дума СЪЖЕЛЯВАМ. Не мога да разбера дали е някакъв тийнейджърски сленг или хората вече са наистина неграмотни. От отдавна забелязвам тая аномалия по форумите и сега се осмелявам да повдигна въпроса, защото вероятността от тъпи реакции тук е минимална Настина се извинявам, че ти си "жертвата", уважавам те, но наистина ли си мислиш, че така се изписва правилно?

Коментар

• AMI DA NAPRAVJAT IPO I KONDJO I VANKO 1 - TE PONE IMAT TVURDI FENOVE

Коментар

• Нима имате доверие на човек уличен в злоупотреба с държавни пари и то за 20 милиона май ставаше въпрос? Днес е изгорил държавата утре ще изгори и вас! Как инвестирате в човек на който не бихте могли да имате доверие ако сте с ума си? Човек със съмнителен морал!

Вие наясно ли сте колко са мизерни клиентите и служителите на тази фирма и че няма никакъв хляб в нея освен фалшивия слагачески и угоднически имидж на Мончо Бехар? Добрите кадри напускат след като изкарат минимално необходим стаж там! Да има връзка накаква това с арогантния и авторитарен стил на управление на въпросното лице Мончо Бехар например според вас?

Като имало 3 милиона приходи случайно да е имало одит на международен одитор там? През последните 3 години да речем? И защо рентабилността е само 10% след като в такива капиталово-неинтензивни бизнеси би следвало да е 30-40%? Отговора е прост и той е слаба клиентска база от 2-ро и 3-то разрядни клиенти-еднодневки без потенциал. Дори с минималните заплати, които ги плаща докарва едва 10% рентабилност Мончо Бехар! Та той няма други разходи освен мизерните заплати на служителите си и евтиния наем в калпава сграда накрая на града! Правете си изводите сами!

Това ИПО ще е най-жалката смешка за цялата досегашна история на БФБ! По-зле и от Уеб Медия Груп!

Коментар

.... Съжелявам че се изказвам толкова остро....
                                Извинявай за офтопика. Не се заяждам Но напоследък в много форуми (не е само в Инвестора) се появява тая дума СЪЖЕЛЯВАМ. Не мога да разбера дали е някакъв тийнейджърски сленг или хората вече са наистина неграмотни. От отдавна забелязвам тая аномалия по форумите и сега се осмелявам да повдигна въпроса, защото вероятността от тъпи реакции тук е минимална Настина се извинявам, че ти си "жертвата", уважавам те, но наистина ли си мислиш, че така се изписва правилно?
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X