Първоначално изпратено от Ugo
Хехе, нямали конкуренция Нетинфо, доста забавно
Ок, нека направим някои сравнения:
Netinfo.bg и Dnes.bg - Съгласен съм, Netinfo.bg е по-четен и по-посещаван засега, но според мен Dnes.bg се развива много повече през последната година особено.
Sportni.bg и Gol.bg - Отново съм съгласен, че Sportni.bg изглежда по-добре, но Gol.bg е доста млад сайт (пуснаха го 2006 г.), така че според мен има пред себе си перспективи за развитие. А и по време на световното виждах постоянно да блещукат банерчета там
Не знам дали можем да сравняваме Start.bg и Gbg.bg, понеже Start.bg според мен е на светлинни години напред.
И естествено най-голямото предимство - пощата в abv.bg и тази в mail.start.bg. Но все по-често чувам недоволни сред моите познати от abv.bg. Верно, че mail.start.bg все още не струва, но влизам периодично там и забелязвам все повече подобрения.
Но дотук спираме. Финансов сайт (Investor.bg), Сайт за запознанства(Aha.bg), Сайт за снимки (Snimka.bg), Лайфстайл (Tialoto.bg), Netkelner.bg, Blog.bg, Rabota.bg, Zip.bg, Mp3.bg... просто липсват при Нетинфо.
Все пак голям фактор е, че и интернет пространството е ограничено, така че колкото повече сайтове, толкова повече възможности за рекламиране, а и повече сегменти.
Според мен най-голямото предимство на Нетинфо е инерцията, която е набрало през годините, защото е по-отдавна на пазара. Но Инвестор БГ мисля, че заема все по-голяма ниша от този пазар и не е далеч момента, в който ще задмине Нетинфо (ако вече не е де)
Не е препоръка...
Коментар