If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е професионално и колегиално във форум на една интернет компания специално да се открива тема за оплюване на друга. И то с цел да се спънат инвестиционните им планове при бъдещото публично предлагане.
При това още не сте видяли проспекта на Нетинфо
ти май забрави че ти пусна темата първи?
и какво обвързва тази тема с Инвестор.бг?
я чети първо правилата преди да пишеш и твърдиш лъжи.
страшно е. просто си загинал
според мен 3 камиона адвокати вече са тръгнали с призовки да те търсят по местата където можеш да бъдеш открит!
КАК СИ ПОЗВОЛИ ДА КОПИРАШ тези ценни общи условия бе, братле.
И нещо към другите - чували ли сте някъде текст на Общи условия, приет от Управителен съвет, който отгоре на всичкото е част от договор между това дружество и мен например да е обект на авторски права.
Алоу, адвокатите, нали съм страна по този договор. РАВНОПРАВНА страна. Някак си ми убягва как така изведнъж ставате собственици на авторско право върху индивидуален правен субект. Нещо май май сте се объркали.
Не мислите ли?
А иначе - аз няма да си купувам ИПО, защото никой не е представил проспект. Както вече казах.
Не е професионално и колегиално във форум на една интернет компания специално да се открива тема за оплюване на друга. И то с цел да се спънат инвестиционните им планове при бъдещото публично предлагане.
При това още не сте видяли проспекта на Нетинфо
Аз лично вече активно промотирам сред приятели новият си емайл адрес.
Лично на мен ми писна абв.бг нарочно да не поддържат елементарни услуги,предлагани от водещите уеб майл клиенти- няма пренасочване,няма поп3...За да получиш известие за майл-плащаш....НО, най-голямата игра, е че получавам редовно спам, който странно защо е супер мега таргетиран към мен,само дето по име не ми пишат...И това разни туристически фирмички,за които не съм и чувал. Очевидно още тогава авб.бг са продавали лични данни. Окончателно потвърждение за тази си моя теза получих по категоричен начин - десетки пъти маркирам като 'спам' определен домейн,но продължавам да си получвам най-редовно от тях спамец...За другите домейни, блокировката иначе работи...Това е положението. Относоно да си купя акции - хайде няма нужда колеги..очаквам скоро и някоя баничарница да направи ИПО...
Защо бе, точно заради тези клаузи трябва да инвестираш в Нетинфо!
Като завалят едни ми ти приходи от глоби, ти да видиш тогава... :-D :-D :-D
:-D
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Bobi75
абе и аз за техните форуми съсм се убедил, че не са никак юзер френдли модераторите. абе големи самозабравили се простаци са.
ами в тази декларация най-малко два закона са нарушени:
1. Анти-спам закона. Никой не може да сключва договор в противоречие със съществуващ закон
2. Тъзговския закон. Тази глупава неустойка направо ще ги вкара в затвора
Аз си мисля, че тяхното излизане на борсата е като видяла бълхата, че подковават коня и вдигнала крак. Глупост и алчност!!!
Моля модераторите, ако преценят, да преместят мнението в "Бисери и вицове"
Днес, проверявайки си пощата в abv.bg окото ми се спря на важно съобщение - променени са ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за всички услуги предоставяни от Нетинфо АД. Цъкнах аз на новите общи условия и изпаднах в пълен потрес. Цъкнете и Вие:https://passport.abv.bg/terms.html няма да съжалявате, забавлението е гарантирано
Ето най-големите бисери:
Чл. 4.
........
2. Чрез отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" и натискане на виртуалния бутон "Потвърди", Абонатът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия, приема ги и се задължава да ги спазва. Със записването му на съответен носител в сървъра на Нет Инфо чрез общоприет стандарт за преобразуване по технически начин, правещ възможно неговото възпроизвеждане, електронното изявление придобива качеството на електронен документ по смисъла на цитирания закон. ....
Чл. 13.
.......
3. Нет Инфо има право да изпраща непоискани търговски съобщения до Абоната с цел да предложи информация и реклами относно свои собствени или оферирани от други търговски дружества стоки и/или услуги, да прави запитвания по най-различни въпроси, да провежда анкети и други. С приемането на настоящите Общи условия Абонатът се съгласява да получава непоискани търговски съобщения от Нет Инфо....
Чл. 26.
1. Абонатът е длъжен да обезщети Нет Инфо и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за платени имуществени санкции, платени адвокатски възнаграждения и други разходи, вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници и материали, които Абонатът е направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез ползуване на предоставените от Нет Инфо услуги в нарушение на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, добрите нрави или Интернет етиката, както и във връзка с други нарушения на задълженията му по чл. 21 от настоящите Общи условия.
2. Вън от горното, Абонатът се задължава да обезщети Нет Инфо за всички вреди, причинени вследствие ползуване на предоставените услуги от трети лица, на които последният е предоставил паролата си в нарушение на настоящите Общи условия. 3. В случай на нарушаване на правилата за ползване на услугата „Форум”, поради което на Абоната е наложено наказанието „изгонване от форума”, Абонатът дължи неустойка в размер на 3000 лева.
Това последното е най-големия бисер. Давай народе, насам, насам, не се блъскайте за великите услуги "форум" и "безплатна поща", ще има за всички, защото повечето потребители ще избягат за да не бъдат глобени 3000 лева!
Мисля, че няма защо да обяснявам, защо няма да инвестирам в Нетинфо
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар