Интересни общи условия! Впечатлен съм от адвокатското дружество. Няма да казвам дали ще участвам в ипо-то им, че да не вземат да съдят Инвестора за уронване престижа им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо няма да инвестирам в Нетинфо?
Collapse
X
-
Bobi75
BankOfLame, а оправихте ли си смешните общи условия????
Коментар
-
История
Дейността ни стартира през 1998 г. с информационно-развлекателния сайт netinfo.to. През март 1999 г. той е преименуван на netinfo.bg, както е известен и досега. Три месеца по-късно придобиваме първия български портал - gyuvetch.bg, а в края на същата година стартираме комуникационния проект abv.bg. Следва процес на активно приобщаване на партньорски сайтове.
След като се разраства и се оказва невъзможно да остане като подсекция в основния новинарски сайт, през септември 2004 г. спортната секция на netinfo.bg се обособява като отделен сайт - sportni.bg.
На 1 ноември 2005 г. на заглавната страница на abv.bg са регистрирани над 1 милион зареждания - рекорд сред посещенията във всички български сайтове до този момент.
Днес
Днес поддържаме най-голямата мрежа от интегрирани уебсайтове в България, която осигурява над 500 000 000 рекламни излъчвания месечно. Рекламната ни мрежа се състои от 50 портала и подпортала, както и над 30 партньорски сайта, всеки от които е лидер в своята категория.
Освен, че основаваме, развиваме и поддържаме уебсайтове, създаваме и цялостни концепции за рекламно присъствие в онлайн среда и през годините усилено работим за развитието и популяризирането на онлайн рекламата в България.
Стратегически партньори сме за България на едни от най-успешните международни интернет компании - Google Inc. и ICQ Inc.--
Коментар
-
Първоначално изпратено от UgoСтига с негативизма, момчета. Не е нито коректно, нито е продуктивно.
За мен те са замръзнали на нивото от 2000-02 година (тук таме някое ново скрипче или услуга) - особено като гледам gbg.bg - нищо не ми подсказва че ще има скок в пространството..
Коментар
-
"Помпането" с аудитория на различните сайтове на Нетинфо може да се установи и непряко.
Ако погледнем коефициента PPV (съотношението между уникални и презареждания), ще видим че нетинфо.бг и спортни.бг правят средно по 1-2 презареждания на уникално посещение.
Това е смешно за новинарски сайтове. Нормално е този коефициент да е над 3, което е видно от статистиката на другите новинарски сайтове.
Тук аз говоря не само за фалшификация на данните, за което става дума по-долу, а въобще за изкуствено пренасочване на аудитории, които понякога нямат нищо общо с тематиката на съответната медия.
Това е едно от съмненията ми за балонните опасности свързани със сайтовете на Нетинфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggogggoПървоначално изпратено от profitkmpНяма да участвам в IPO-то на нетинфо, защото имам сериозни съмнения, че манипулират броячите и по този начин се опитват да заблудят най-вече рекламодателите.
Ако това се окаже вярно, то има вероятност въпросните сайтове да се окажат балон, който като се спука ще завлече инвеститорите.
http://bgcounter.com/?top
в момента номер 3 е www.netinfo.bg а номер 7 e www.sportni.bg
лошото е че брояча на netinfo.bg
http://bgcounter.com/?sts,day,,,,ni_all
го има и в sportni.bg
и реално netinfo.bg има не 100 000 а 60 000 уникални
така една и съща аудитория помпа два брояча на два различни сайта и ги бута нагоре в класациите
това е малък лесно забележим пример, сигурно има и други
Коментар
-
Първоначално изпратено от profitkmpНяма да участвам в IPO-то на нетинфо, защото имам сериозни съмнения, че манипулират броячите и по този начин се опитват да заблудят най-вече рекламодателите.
Ако това се окаже вярно, то има вероятност въпросните сайтове да се окажат балон, който като се спука ще завлече инвеститорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicatanetware5
братле, току-що се забърка в голяма каша
много голяма каша братле.
пропуснал си да прочетеш края:
© 2007 Димитров, Петров и Ко. (www.dpc.bg). Текстът на настоящите Общи условия не може да се копира, ползва, възпроизвежда и пр. в цялост или в някоя част без изрично писмено разрешение на Адвокатско дружество "Димитров, Петров и Ко." За информация относно условията, моля да се обръщате към mail@dpc.bg или на тел. (02) 9887360.
според мен 3 камиона адвокати вече са тръгнали с призовки да те търсят по местата където можеш да бъдеш открит!
КАК СИ ПОЗВОЛИ ДА КОПИРАШ тези ценни общи условия бе, братле.
И нещо към другите - чували ли сте някъде текст на Общи условия, приет от Управителен съвет, който отгоре на всичкото е част от договор между това дружество и мен например да е обект на авторски права.
Алоу, адвокатите, нали съм страна по този договор. РАВНОПРАВНА страна. Някак си ми убягва как така изведнъж ставате собственици на авторско право върху индивидуален правен субект. Нещо май май сте се объркали.
Не мислите ли?
А иначе - аз няма да си купувам ИПО, защото никой не е представил проспект. Както вече казах.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Anton Chigurh
Моля ви бе... internet stocks........
Коментар
-
Bobi75
а верно ли е че са откраднали домейн гювеч
Коментар
Коментар