IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже Груеца нещо пишеше, че някой продал на високото.

Аз да си кажа, че купувах на високото - през февруари и март вкарах още пари тука. Така че от новозакупените хартии съм едно 4-5-6 лв назад.

Но понеже съм дългосрочен не смятам да продавам близките години и смятам да си чакам 200 лв. или 100 Евро.

На Спиди ги дочаках, тука се надявам по-бързо да стане. Спиди съм купувал преди 10 години на 33 лв. За 10 год. с дивидента 7-кратно увеличение. Въпреки че като цяло съм дивидентен инвеститор в някакви сигурни акции,

Тука съм купувал като беше на 6 лв и после на 9 и после на 12 и после на 17 и после на още една спирка 50 и сега на 70-73. За момента съм на 3-кратно увеличение тука по средна цена. Поне още по 3 от сегашната цена чакам следващите 5-6 години.

Коментар

• https://www-bloombergtv-bg.cdn.amppr...a-na-sasht/amp

Коментар

• Да видим дали ще си прибера днес 5-6 бонки профит от дейтрейдинг с акцийката или ще е утре. Доста бутилки уиски са това. Един вид спечелени басове от треперещи ръчички

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ок и така съм навит - цената да е под 30 или над 50 в рамките на месец, без значение на конкретната дата, просто да не се качва над 30 или да падне под 50 в рамките на 30 дни. Разбрано. Нямам проблем и с предаването, никога не съм се крил. Успех - все някой ще пие уиски (аз и не пия, но си имам трофейни в шкафчето и ги отварям по специални поводи)
          Договорено!
          Ще се радвам да се видим, а резултатът е ясен, дано е по-скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Добре, приемам.
            Имам и друг вариант, ако искаш, го приеми, ако не, остава твоят вариант.
            Предвид доста дългият срок, предлагам и това подусловие: Ако до 18.02.2027 в продължение на един месец цената е под 30 евро, ти печелиш, ако над 50 евро, аз. Ако спечеля, предаването да е лично. Ако ти спечелиш, както кажеш.
            ок и така съм навит - цената да е под 30 или над 50 в рамките на месец, без значение на конкретната дата, просто да не се качва над 30 или да падне под 50 в рамките на 30 дни. Разбрано. Нямам проблем и с предаването, никога не съм се крил. Успех - все някой ще пие уиски (аз и не пия, но си имам трофейни в шкафчето и ги отварям по специални поводи)
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Валидно е, аз не бягам от предложени от мен облози - ако на 18.02.2027 цената на въпросната акция е 50.00+ евро, печелиш бутилка 20-годишно уиски. Ако е под тази цена, аз печеля. Колко е била цената преди въпросната дата, няма значение, важна е само цената на затваряне на 18.02.2027 на БФБ
              Добре, приемам.
              Имам и друг вариант, ако искаш, го приеми, ако не, остава твоят вариант.
              Предвид доста дългият срок, предлагам и това подусловие: Ако до 18.02.2027 в продължение на един месец цената е под 30 евро, ти печелиш, ако над 50 евро, аз. Ако спечеля, предаването да е лично. Ако ти спечелиш, както кажеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Ако предложението е в сила, февруари 2027, ще направя 20г на БФБ. Та приемам облога, както кажеш, 31.12.2026, или 18.02.2027г.
                Валидно е, аз не бягам от предложени от мен облози - ако на 18.02.2027 цената на въпросната акция е 50.00+ евро, печелиш бутилка 20-годишно уиски. Ако е под тази цена, аз печеля. Колко е била цената преди въпросната дата, няма значение, важна е само цената на затваряне на 18.02.2027 на БФБ
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не, защото брефо това движение (със сигирност) ще го направи до края на 2029 - ако искаш за тогава, нямаш проблем, вднага правим дийл. В брефо единственото тех е сградата в Тех парка, докато тук се залъгвате, че имате нещо различно от ребрандирани китайки боклуци с претенциЙ.

Освен това колегата е убеден в правотата си - аз само му давам възможност да подслади успеха си и да го полее с едно уиски за моя сметка. Или пък аз за негова.

Апропо, какво стана с онези тантиеми за успех, обвързани с цената на акцията?

Важното е моите "тантиеми" да излизат през 1000та оборотни броя и тук през 6-7евра, другото е за теб!!!

Коментар

Същото, което казах - под 50 евро. Мога да вържа и бас по темата - примерно на 20-годишно уиски, по случай 20-годишнината ти на БФБ
                    Ако предложението е в сила, февруари 2027, ще направя 20г на БФБ. Та приемам облога, както кажеш, 31.12.2026, или 18.02.2027г.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Въпреки всичко току забих 700бр.*3,88- за фиксаш на Груефоффф
                      "всеки сам си преценЯ"

Коментар

От 30- до 50ев. са си +66% , а да видим дали брефо може и това да направи от 3,84 до 6,40 декември казваш 2026г.
                        Дил има ли???
                        не, защото брефо това движение (със сигирност) ще го направи до края на 2029 - ако искаш за тогава, нямаш проблем, вднага правим дийл. В брефо единственото тех е сградата в Тех парка, докато тук се залъгвате, че имате нещо различно от ребрандирани китайки боклуци с претенциЙ.

Освен това колегата е убеден в правотата си - аз само му давам възможност да подслади успеха си и да го полее с едно уиски за моя сметка. Или пък аз за негова.

Апропо, какво стана с онези тантиеми за успех, обвързани с цената на акцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Ако кукуто Тръмп продължава да говори и да пише глупости, брефо след 1г може да се окаже с поизпразнени офиси...
                          Въпреки всичко току забих 700бр.*3,88- за фиксаш на Груефоффф

Коментар

От 30- до 50ев. са си +66% , а да видим дали брефо може и това да направи от 3,84 до 6,40 декември казваш 2026г.
                            Дил има ли???
                            Ако кукуто Тръмп продължава да говори и да пише глупости, брефо след 1г може да се окаже с поизпразнени офиси... но пък с постоянно нарастващите такси за поддръжка

Коментар

Същото, което казах - под 50 евро. Мога да вържа и бас по темата - примерно на 20-годишно уиски, по случай 20-годишнината ти на БФБ
                              Дил има ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

аз за 2026та декември питах

Коментар

Working...
                                X