Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Гласувам за D :-)))))Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеОчаквам към 33 евра да отиде цената ;-)
Да видим!
Очаквам сериозна съпротива около 30 :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Колко ще бъде цената на Шелли в края на 2026г?
А: 50 евро за акция B: 75 евро за акция
C: 100 евро за акция D: Един Грую знае
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, ти не го ли знаеш груйчо.. стар заклет хейтър на Шели! Сън не спи, че акцията така и не се срива, а толкова викане и плюене е свършил милия, толкова труд.. а тя неще и неще
Виж че никой вече не му обраща внимание.. изтърка се хейтърската плоча и нищо оригинално не се измисляЗабравих, ти си продал всичко на 38 евро, нали? Сега пак ще купиш на дъното и после отново ще продададеш на върха - гоУем си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, ти не го ли знаеш груйчо.. стар заклет хейтър на Шели! Сън не спи, че акцията така и не се срива, а толкова викане и плюене е свършил милия, толкова труд.. а тя неще и неще
Виж че никой вече не му обраща внимание.. изтърка се хейтърската плоча и нищо оригинално не се измисля
Колко ще бъде цената на Шелли в края на 2026г?
А: 50 евро за акция B: 75 евро за акция
C: 100 евро за акция D: Един Грую знаеLast edited by Slg; Вчера, 16:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
Извинявай, че те разсмях. Няма да се повтори. Не знаех, че си толкова вещ по пенсионните фондове, схемите, както и по всички други теми. Вече нищо няма да ям, дори и т'ва, дет' фърчи. Иначе съм новобранка - само от 2006 година съм на БФБ. Ти сигурно си далееееееч преди това. Рапорт даден.
Виж че никой вече не му обраща внимание.. изтърка се хейтърската плоча и нищо оригинално не се измисля
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Много благодаря за инфото - има ли и друго подобно, като напрмер кой ПФ с колко акции е тук, извън двамата големи и "ми то просто се случи"? Вълнува ме, за да знам откъде да изляза - ясно е, че откакто ОББ купиха НН, направо ги разкапаха от глупост и явно е крайно време да се преместя от техните фондове, затова питам кой друг има тук, за да го блеклистна до нивото на разните тимаджисйки и тракторни дали и взели богове . Не намирам инфо в госишния отчет - интересно защо? Нали са много прозрачни? Или аз не съм гледал където трябва - моля да ме коригирате.
Иначе ми направи впечатление, че Кирш има под 6000 акции, което е изключително смешна цифра - не съм го следил особено, но нали имаше някакви дитирамби как няколко пъти купувал тук и т.н от редовните викачи на "късащия от залъка си". та какво става? Отделно - нали имаше някаква програма за даване на акции за резултати - с нея какво се случи? да не говорим като как член на СД взема повече от председател на СД - това е някаква нов практика
Иначе тази акция се държи като изцяло чиста такава - уж вървят някакви обеми, а цената не е мръднала за 1 година. Отделно, по света фсичкуту тех акции се сриват, но нашиту шменти капели е остров на блаженството и спокойствието? Как става тази работа? Просто ми е интересно
- 2 Харесвания
Коментар
-
глей ся, новобранка, точно ти да ми обясняваш за ПФ е леко смешничко. Казвам само, че дори не са успели да прилъжат ПФ-тата, които срещу някои обещания (и други стимули) щяха да са тук - това трябва да ти говори много. ще го разбереш по трудния начин, дотогава ще си вярваш, че всичко, дето хвърчи, се яде
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
Ти верно ли мислиш, че пенсионните фондове са пример за добро управление и инвестиции?
Все повече ми се "издигаш" в очитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
мерси, ясно, че нямат фонд с над 5% (странно защо ли, при положение че имаха добри викачи), но не им пречи, ако имат желание, да оповесят всички с над 1%, точно както го правят някои други. Ма не го правят, затова ми е инетерсно защо. Не че не мога да си намеря инфо по косвени данни, но все пак
Все повече ми се "издигаш" в очите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Аз си търся нов пенсионен фонд и гледах на ОББ, Алианц и Доверие. От тях, само на ОББ имат Шелли. Но всички имат доволно количество от BREF. Що се отнася до прозрачността на Шелли, сигурно няма фонд с 900 х акции, че да го обявяват. Те изпуснаха и листването и увеличението на 3 лв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много благодаря за инфото - има ли и друго подобно, като напрмер кой ПФ с колко акции е тук, извън двамата големи и "ми то просто се случи"? Вълнува ме, за да знам откъде да изляза - ясно е, че откакто ОББ купиха НН, направо ги разкапаха от глупост и явно е крайно време да се преместя от техните фондове, затова питам кой друг има тук, за да го блеклистна до нивото на разните тимаджисйки и тракторни дали и взели богове . Не намирам инфо в госишния отчет - интересно защо? Нали са много прозрачни? Или аз не съм гледал където трябва - моля да ме коригирате.
Иначе ми направи впечатление, че Кирш има под 6000 акции, което е изключително смешна цифра - не съм го следил особено, но нали имаше някакви дитирамби как няколко пъти купувал тук и т.н от редовните викачи на "късащия от залъка си". та какво става? Отделно - нали имаше някаква програма за даване на акции за резултати - с нея какво се случи? да не говорим като как член на СД взема повече от председател на СД - това е някаква нов практика
Иначе тази акция се държи като изцяло чиста такава - уж вървят някакви обеми, а цената не е мръднала за 1 година. Отделно, по света фсичкуту тех акции се сриват, но нашиту шменти капели е остров на блаженството и спокойствието? Как става тази работа? Просто ми е интересно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеИнтересни решения са взели мениджърите на KBC през 2024г. Пенсионните им фондове са купили общо около 53 х акции на Шелли. А фондът им Хоризонт е продал 25 х.
Не е препоръка за търговия и т.н.
Иначе тази акция се държи като изцяло чиста такава - уж вървят някакви обеми, а цената не е мръднала за 1 година. Отделно, по света фсичкуту тех акции се сриват, но нашиту шменти капели е остров на блаженството и спокойствието? Как става тази работа? Просто ми е интересноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар