Първоначално изпратено от chicho mitko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнение
нека обясня - за последните два месеца са минали обеми за малко над 2 милиона, предимно на 21.8 - тоест един батко определя тавана; въпросът ми е защо го прави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
ами защо трябва да се изкупува на максимум?! Който желае да продава трябва да прецени сега или друг път. Тази акция не ми се иска да става спекулативна, но това какво ми се иска на мен няма значение. Лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнениеВсичко хубаво, но фактът, че от 2 месеца баткото запушва на 21.8, при обявена горна цена на изкупуване 25 ми е леко интересен
Коментар
-
Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение
Добре дошли пари, да са живи и здрави и да работят все така добре! Чакаме следващите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеден за дивиденти ))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
14:34
В съответствие с чл. 19, пар. 3 от Регламент ЕС 596/2014, уведомяваме, че до ТИБ АД постъпи уведомление по чл. 19, пар. 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което „Р.С. КОНСУЛТ“ АД с ЕИК 121340854, в качеството си на лице, свързано с Десислава Пеева Панова (председател на СД на ТИБ АД и изпълнителен член на СД на „Р.С. КОНСУЛТ“ АД), уведомява за сключена сделка: покупка на акции от капитала на ТИБ АД. Сделката е извършена на 28.02.2025 г. (сетълмент - 05.03.2025 г.), при следните параметри: брой акции - 50 672; общо цена - 1 094 515,20 лв.; място на сключване - БФБ АД.
- 1 like
Коментар
Коментар