IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение

Той не определя тавана, а пода!
    Много правилно. Ако не беше изкупуването, на този етап цената може би щеше да е по-ниска. Няма как да разпределяш толкова голям процент от печалбата си като дивиденти и да искаш пазара да подкрепи цената ти, при ниската ликвидност на борсата и сегашното положение на международните пазари. Тъй че сегашните действия на компанията са възможно най-добрия ход за акционерите. Въпросът е какво ще стане с цената, когато обратно изкупуване спре, ако дотогава няма добри новини от Перу и голяма част от изкупените акции не се унищожат, а вместо това всички се раздадат като бонуси на служителите на компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнение

нека обясня - за последните два месеца са минали обеми за малко над 2 милиона, предимно на 21.8 - тоест един батко определя тавана; въпросът ми е защо го прави
      Той не определя тавана, а пода!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

При мен няма
        При мен от вчера е наличен.

Коментар

• При мен дивиденти е наличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение

ами защо трябва да се изкупува на максимум?! Който желае да продава трябва да прецени сега или друг път. Тази акция не ми се иска да става спекулативна, но това какво ми се иска на мен няма значение. Лично мнение.
            нека обясня - за последните два месеца са минали обеми за малко над 2 милиона, предимно на 21.8 - тоест един батко определя тавана; въпросът ми е защо го прави

Коментар

• Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнение
              Всичко хубаво, но фактът, че от 2 месеца баткото запушва на 21.8, при обявена горна цена на изкупуване 25 ми е леко интересен
              ами защо трябва да се изкупува на максимум?! Който желае да продава трябва да прецени сега или друг път. Тази акция не ми се иска да става спекулативна, но това какво ми се иска на мен няма значение. Лично мнение.

Коментар

• Всичко хубаво, но фактът, че от 2 месеца баткото запушва на 21.8, при обявена горна цена на изкупуване 25 ми е леко интересен

Коментар

• Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение

Добре дошли пари, да са живи и здрави и да работят все така добре! Чакаме следващите!
                  При мен няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                    ден за дивиденти ))))
                    Добре дошли пари, да са живи и здрави и да работят все така добре! Чакаме следващите!

Коментар

• ден за дивиденти ))))

Коментар

• „Телематик Интерактив България“ АД успешно премина сертификационен процес и получи сертификат за съответствие със стандартa за сигурност при картови разплащания PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). PCI DSS […]

Коментар

• Честито на всички акционери. Първи дивидент за 2025 год..И да продължава все така успешно напред.

Коментар

• Компанията е интересна за инвеститорите заради устойчивия ръст на приходите, дохода от дивиденти, капиталовите печалби и високата степен на прозрачност

Коментар

• Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                              14:34
                              В съответствие с чл. 19, пар. 3 от Регламент ЕС 596/2014, уведомяваме, че до ТИБ АД постъпи уведомление по чл. 19, пар. 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което „Р.С. КОНСУЛТ“ АД с ЕИК 121340854, в качеството си на лице, свързано с Десислава Пеева Панова (председател на СД на ТИБ АД и изпълнителен член на СД на „Р.С. КОНСУЛТ“ АД), уведомява за сключена сделка: покупка на акции от капитала на ТИБ АД. Сделката е извършена на 28.02.2025 г. (сетълмент - 05.03.2025 г.), при следните параметри: брой акции - 50 672; общо цена - 1 094 515,20 лв.; място на сключване - БФБ АД.

Коментар

• Консолидираните приходи на дружеството за миналата година са за 133,7 млн. лева след увеличение на активните клиенти и приходите от тях

Коментар

Working...
                                X