IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, изненадващо добра сума са успели да съберат. От една страна това е добър атестат за способностите на Русев да убеждава хората, от друга страна е доста сериозно разводняване на досегашните акционери.
    Пожелавам успех за напред! Аз използвах високата ликвидност покрай увеличението и слязох от борда с отлична печалба (около 60%) за годината в която бях акционер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Поздравления за резултата!
      https://www.x3news.com/show/download.php?id=649094
      12 154 652, 50 лева
      Добре е !

78,64 % от предложените акции са записани и събраната сума е добра на този етап от съществуването на дружеството.

Да видим конкурентите им за вниманието на инвеститорите на БФБ от Импулс колко ще съберат ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Поздравления за резултата!
        12 154 652, 50 лева
        И от мен! Имаше много скептици, че няма да съберат сериозна сума, но бяха опровергани. Сега да видим как ще бъдат инвестирани парите, а и е време да има преоценки на база инвестиционни рундове тази и следващата година, за да бъде оценено портфолиото реално от пазара.

Коментар

• Поздравления за резултата!
          12 154 652, 50 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Тео Разгледай мнение

+++ И ето, дойде моментът, когато ще се увеличава капитала, чрез нова емисия акции, защото управителя (доктор на философските науки от Медицински Университет - Варна), със завидни и безспорни ПР умения, но никакви технологични такива, трябва да си получава голямата заплата редовно. Дружеството няма собствен бизнес и приходи, няма разпределена печалба от не-публичните компании, в които инвестира, няма дивиденти, нито някаква гаранция, че някога ще получи такива. От къде да дойдат пари освен от нови "инвеститори". Продължавам да наблюдавам и да се забавлявам, до къде ще стигне това.
            явно не всички виждат приликите от времето на пирамидите или са млади и не са били свидетели. Интересното е, че най-много пирамидални стуктури се раждаха във Варна

Коментар

+++ И ето, дойде моментът, когато ще се увеличава капитала, чрез нова емисия акции, защото управителя (доктор на философските науки от Медицински Университет - Варна), със завидни и безспорни ПР умения, но никакви технологични такива, трябва да си получава голямата заплата редовно. Дружеството няма собствен бизнес и приходи, няма разпределена печалба от не-публичните компании, в които инвестира, няма дивиденти, нито някаква гаранция, че някога ще получи такива. От къде да дойдат пари освен от нови "инвеститори". Продължавам да наблюдавам и да се забавлявам, до къде ще стигне това.
              Чакам да видя резултата от увеличението

Коментар

- Според мен дивиденти въобще не са осигурени за получаване от конкрените дружества, предвид това, че може никога да не се раздават, а причини за това има много - реинвестиране на печалбата, пренасочване на капитал във фонд резервен, липса на печалба, поради надути оперативни разходи, изплащане на кредити към банки, липса на ликвидност и много още.
                - Продажба на дялове - да, но тъй като компаниите не са публични - няма и реално пазарно предлагане съответно оценка на реална цена за дяловете. необходимо е да се прави одит и съответно съгласие на останалите съдружници в дружеството, което надува разходите по транзакцията. Много е съмнително каква цена би се постигнала и колко от нея ще остане за инвеститорите след, като този който управлява (П.Русев) си вземе неговото.
                - Докато фонда "узрява" през годините, разходите по управление си текат и ако няма насреща приходи от дивидент или продажба на дялове, фонда ще се декапитализира и източи от управляващия. Един от идикаторите ще е дали ще има следваща емися акции, с които ще се излезе на борсата, какви нови инвестиции ще направи фонда, в какви компании и как ще се отрази това на стойността на акциите.
                (Апорпо за сравнение 11C изглежда знаят, какво правят.)

Много, много неясноти, като переспективата за печалба, се свежда реално само върху пожелатели очаквания, а не върху реален бизнес/финансов фундамент. Защо човек трябва да затваря жив капитал в акции на компания със съмнителна переспектива, при положение, че може да вкара парите да работят в реално работещи добри бизнеси с прозрачен финансов поток и с ясни параметри за доходност (дивидент)? (реторичен въпрос)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не хвърляйки камъни в градината на др. Русев
                  Човека май става повече за организатор на събития !

Според мен Бийм пазара ще бъде много труден за всички компании! Повечето не оправдават очакванията !

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Само реклама и избягване на неудобните въпроси - слушаш една развалена плоча, която се повтаря нон стоп и когато попиташ нещо конкретно 3-4 минути ти обясняват глупости, докато си забравиш въпроса. Спирам до тук, повече няма да сея негативизъм.
                    Не хвърляйки камъни в градината на др. Русев

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Аз приключих в win на този етап. Промяната на правилата на играта в движение не ми харесват.
                      За увеличението може и да са намерили мераклии, но след това предполагам ще видим отново нива под левче особенно, ако не продадат някоя позиция и разпределят дивидент било то и 60%.
                      Само реклама и избягване на неудобните въпроси - слушаш една развалена плоча, която се повтаря нон стоп и когато попиташ нещо конкретно 3-4 минути ти обясняват глупости, докато си забравиш въпроса. Спирам до тук, повече няма да сея негативизъм.

Коментар

• Аз приключих в win на този етап. Промяната в правилата на играта в движение не ми харесват.
                        За увеличението може и да са намерили мераклии, но след това предполагам ще видим отново нива под левче особенно, ако не продадат някоя позиция и разпределят дивидент било то и 60%.
                        Last edited by polax; 11.04.2025, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Това е грешно мислене, ако изчезнат пчелите с нас е свършено!!! Аз съм си насадил водорасли вкъщи на терасата! Мислете за човечеството и какво ще остане след нас...
                          Всеки луд с номера си !
                          Някои са с цяла програма

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlik5 Разгледай мнение

Едва ли.

С тези покупки от Карол по 100 бр .едва ли ще ни излъжат ,че акцията е ликвидна и си заслужава.

Да видим правата как ще тръгнат ?
                            Това е грешно мислене, ако изчезнат пчелите с нас е свършено!!! Аз съм си насадил водорасли вкъщи на терасата! Мислете за човечеството и какво ще остане след нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение
                              След вчерашната презентации тук ще увеличавате ли ?
                              Едва ли.

С тези покупки от Карол по 100 бр .едва ли ще ни излъжат ,че акцията е ликвидна и си заслужава.

Да видим правата как ще тръгнат ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение
                                След вчерашната презентации тук ще увеличавате ли ?
                                След като ръководството си увеличи таксата за управление от 20 на 30% и промени разпределянето на дивидент от задължителните 90% от печалбата на не по-малко от 60. Всеки сам си преценЯ както казва един "адепт". Но за тези неща не стана и дума вчера на презентацията. Говореше се, че спасяваме света, че сме клуб от инвеститори, че всички сме равни, ама един е по-равен от другите.
                                Last edited by Slg; 11.04.2025, 11:25.

Коментар

Working...
                                X