Първоначално изпратено от colline
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз пък не виждам как някой на сляпо ще издържи 3-4 г. една акция без доходност и да гледа как ще се появяват нови възможности..Last edited by wild at heart; 29.06.2022, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДо 2-3години цената ще пада и пд 1лев..
Освен, ако има твърде много влезли с репа, но за два дни вече има над 400000 бр. продадени акции и се надявам да са понамалели участващите с репа.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато доходност в следващите 2 години - Не. В следващите 4-5 или повече...?Може. Ще ги видим.
А за другите две какво ще кажеш?
А иначе не знам дали забелязахте, но при Ebag лекичко си намалиха прогнозите - при ИПОто на HR Capital се прогнозираха 100 млн приходи за 2022, а наскоро в едно интервю Иван Александров прогнозира вече 50 % ръст спрямо 2021 - тоест около 50 млн приходи за Ebag тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеУбеден съм, че имат по-голям потенциал от примерно Ebag в следващите години
А за другите две какво ще кажеш?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПрекалено е хубаво и прекалено идеалистично.Не ми се вярва да стане. Нямам икономически или финансови доводи.Просто горчив житейски опит
Искам да видя какъв дял ще придобият в компаниите, на каква цена.Ще ги следя, но засега съм на трибуните
Имат сериозни инвеститори, “We achieved our B Corp certification in 2021 with distinction as 'Best for the World' in the Environment Category.“ - това не се постига толкова лесно. Убеден съм, че имат по-голям потенциал от примерно Ebag в следващите години
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеИнтересно защо така мислиш за Eco Tree ? Според пет годишната им прогноза - сега имат 1.5 млн дървета, а след 5 години планират 160 млн. Ръст от над 100 пъти
Искам да видя какъв дял ще придобият в компаниите, на каква цена.Ще ги следя, но засега съм на трибуните
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Alver и Cake хващат окото,да. При другите .... Еco tree звучи много красиво и благородно, но не мисля, че ще има разпъване н акордеона
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеСамо негативни мнения тук, така че да внеса малко цвят.
Май почти никой не си е направил труда да разгледа по-детайлно компаниите. Аз обаче го направих, а и бях на някои от презентациите вчера на място. Фаворитът ми Alver за радост ще бъде част от портфолиото, а смятам че тази компания има потенциал да вдигне оценката си в пъти за няколко години.
Би било добре, ако някой сподели конкретно мнението си за компаниите финалисти.
Имам с дълъг хоризонт.Life won't wait for you.
Коментар
-
https://www.foundersgames.org/2022/selected.php?id=3458
50k before 2025 annual units sales, 200k before 2030. 3x sales YoY growth since inception market share less than 1%. From scratch establishing and leading the new category and become the leader in our segment.
Коментар
Коментар