Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук някой ще си признае ли кой купуваше над 1,20, или всички сте продавали тогава. Че май само Батя си призна, ама там е имало обаждане от кораба-майка, така че той не е критерий
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТази сериозна печалба на обещания ли се основава и кога ще бъде..
Моля не продавайте тази прекрасна инвестиция..След 3-4 ГОДИНИ МОЖЕ ДА ИМАТЕ дивиденти..
Грешката на всеки човек на земята е, че рано или късно започва да се мисли за велик ( инвеститор, държавник, или какъвто е там ) и накрая прави фатални грешки.
И аз съм човек, следователно, много е вероятно да не ми се размине да направя фатална грешка , само се надявам да не е скороТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеГолям смях е тук... Коефициент на презаписване 2,43 и сега ще си строшат бутоните на клавиатурите да натискат "SELL"!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТази сериозна печалба на обещания ли се основава и кога ще бъде..
Моля не продавайте тази прекрасна инвестиция..След 3-4 ГОДИНИ МОЖЕ ДА ИМАТЕ дивиденти..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеЗапочна ли разбалончването? Време беше.
Сега къде, назад към природата.
Като нищо може да откъне едни цени от половина кинта, хаирлия да е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
Ми, като играеш с репа ти се налага да затваряш бързо.
Аз нямам репа и мога да си позволя да почакам за по - големичък процент печалба
Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеАми и останалите имат прогнози, но трябва да се чете.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Коментар
Коментар