IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Конс
    Коментар

Коментар

• Конс
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнение
        В Карол средната цена на придобиване не е актуална, дава ми че съм на 20 000 загуба, което е меко казано невярно ...
        При мен е същото, пак Карол.

Коментар

• В Карол средната цена на придобиване не е актуална, дава ми че съм на 20 000 загуба, което е меко казано невярно ...

Коментар

• Браво..Акциите са дошли..

Коментар

• Сметнали са ги.Поне във Фокса е така.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Има ги налични и в Карол. И при вас ли средната на придобиване не е актуална/не са сметнати "новите"/.
                Ако искаш нещо се бориш,ако не го постигнеш-не мрънкаш.

Коментар

• И във Фокса ги има.Сега остава и новите яйчари да дойдат и вече не чакам нищо друго, освен хубави резултати и разстеж на цените на акциите ми ...
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнение
                    Бъдете търпеливи в понеделник на 08.08,2022 ще ги имате новите акции. Хубав ден!
                    Получих ги новите акции в Еланата.

Коментар

• Букмейкърът стана партньор на испанското първенство за България

Коментар

• Бъдете търпеливи в понеделник на 08.08,2022 ще ги имате новите акции. Хубав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Просто новите акции ги има по сметните, но са блокирани до регистрирането им за търговия на БФБ. Причината да се появяват в портфейлите преди това е или в ЦД или в посредниците - някъде по веригата първоначално не са отразени като блокирани. Това се случва с всички нови акции по емисиите.
                          В Софком вече 10 дена е такова положението ! Първоначално се появиха новите акции в платформата, а вече и там ги няма. Но по интересното е, че в месечната справка от днес са ми добавили и новите бройки. БФБ сигурно са запразнили, че няма кой да ги допусне до търговия !

Коментар

Миналата седмица бяха налични....Баси тоя казус взе да става все по-комичен.....
                            Просто новите акции ги има по сметните, но са блокирани до регистрирането им за търговия на БФБ. Причината да се появяват в портфейлите преди това е или в ЦД или в посредниците - някъде по веригата първоначално не са отразени като блокирани. Това се случва с всички нови акции по емисиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                              Няма ги в платформата, има ги в ЦД
                              Миналата седмица бяха налични....Баси тоя казус взе да става все по-комичен.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Само при мен ли изчезнаха "новите" акции?
                                Няма ги в платформата, има ги в ЦД

Коментар

Working...
                                X